.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен

Търся програмки

Има ли програма за:
    рязане на песни(точно по име,ако може),която може и да променя темпото и още някой неща.
    премахване на глас от песен

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    GoldWave

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    GoldWave
    мерси

Супер фен
    Nero WaveEditor има я в пакета на Nero незнам дали ти си я инсталирал, но ако не си махал нищо от пакета на Nero при инсталиране (ако използваш Nero де ) то имаш и тази програма. Реже много лесно и много точно, можеш да добавяш доста ефекти за махане на глас е по сложно, не мисля че има програма която просто така да махне вокалите ... но за рязане за мен няма по добра от Nero WaveEditor може да я прегледаш ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

На мен ми препоръчаха програмата: "Audacity"

Описание на програмата: "Audacity е многопистов редактор за цифров звук предлагаща много възможности - запис и възпроизвеждане на звук, импорт и експорт (поддържа формати WAV, AIFF, MP3, Ogg Vorbis и др.), редактиране чрез изрязване, копиране и вмъкване, смесване на писти, прилагане на ефекти върху записите и др. Можете да разширявате наличните ефекти, чрез разширенеия (Plug-Ins)."

П.С. - Програмата може да се свали безплатно от тук:Audacity v1.2.6 (щракни точно тук)

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    На мен ми препоръчаха програмата: "Audacity"

Описание на програмата: "Audacity е многопистов редактор за цифров звук предлагаща много възможности - запис и възпроизвеждане на звук, импорт и експорт (поддържа формати WAV, AIFF, MP3, Ogg Vorbis и др.), редактиране чрез изрязване, копиране и вмъкване, смесване на писти, прилагане на ефекти върху записите и др. Можете да разширявате наличните ефекти, чрез разширенеия (Plug-Ins)."

П.С. - Програмата може да се свали безплатно от тук:Audacity v1.2.6 (щракни точно тук)
    ааа мерси пич... одавна я търсих... трябва ми за усилване на баса

Audacity е добра ....а за рязане на песни най-лесната програма е Mp3 Knife

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си