- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разбито сърце....
здравейте,
реших да пиша защото вече не издържам и искам да си изплача всичко, за да ми олекне.... историята може би е малко дълга но ето основното:
с М. се познаваме от деца и се виждаме няколко пъти годишно и винаги сме били приятели докато в един момент не осъзнах, че изпитвам нещо повече от приятелство.. и така 3 години криех чувствата си и с нетърпение очаквах срещите ни. наскоро пак се срещнахме, останахме сами в стаята му и почнахме да си говорим,сърцето ми биеше като лудо, бях легнала на гърдите и усещах как сърцето му бие дори по-бързо от моето. реших че това е момента и го целунах... прескочиха искри и той отвърна на целувката ми... вс беше толкова хубаво, разбрах, че може би го обичам, толкова силни чувства не съм имала към никого! не можех да го пусна... той ме изпрати до моята стая (бяхме на хижа)
на следващата сутрин се държеше сякаш нищо не се беше случило! отбягваше ме цял ден.. опитах се няколко пъти да говоря с него а той все си намираше нещо по-важно и бягаше.. изобщо не разбирах какжо става, отношението му не отгожаряше на нещата които си говорихме предната вечер, нито на целувките и прегръдките...
после когато се разделяхме ме целуна и краката ми омекнаха... и това още повече ме обърка
накрая го питах в skype защо се е държал гадно и той ми отговори, че нещо не му се връзват нещата и че нямало да се получи защото цитирам: "все едно да се забивам със сестра ми"
и от тогажа съм като труп направо... толкова съм сдухана, че не ми се живее направо... ;(;(
Да не сте на по 12, че да бягате и да се криете след целувка? Що си мислиш, че група непознати хора могат да ти изяснят отношенията с момчето, по-добре от него? Аман от хора със сливи в устата.
не искам никои да ми изяснява просто искам да ми олекне и не търся съвети
oburkala si reisa ;d
If I played you like a toy?
А мислиш ли, че ме интересува дали искаш съвет, или не? Аз си изразявам позицията, колкото и да не ти харесва.
Хм на колко сте?![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
17 i ne razbiram kak moje mom4e na 17 da se durji tolkova infantilno...Първоначално написано от balu4ka
О,може,повярвай.Има такива,които се държат добре,но в твоя случай...Струва ми се,че просто си е играл с теб.Как иначе ще те целуне на тръгване сам,а после"все едно се забивал със сестра си"?Първоначално написано от mimoza16
мисля,че трябва да се видите лично и да си споделиш,чувствата към него и тогава да видиш,каквото стане стане![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ок
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не мисля, че се е държал инфантилно. Изобщо, знаеш ли значението на тази дума?Първоначално написано от mimoza16
Та той толкова ясно ти е казал, че те приема като сестра...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кофти ситуация![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
а защо й отвръща на целувката тогава?Първоначално написано от LadyDi
I don`t care .. ;] ..
Търси друг...мен например![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Има случаи, когато момче и момиче си стават много близки приятели. Споделят си, чувстват се добре, приятно им е заедно. При едни такива отношения, логически следващата стъпка е да си зададат въпроса: "Ами ако... прерастне в нещо повече?"
Вероятно и той това се е питал, затова е отвърнал на целувката й. Но вероятно това му се е сторило странно, защото за него тя е по-скоро добрата приятелка, сестричката, а не сексуалният обект...
Така по-ясно ли е?
хм да приемем че си права и че той наистина ме възприема като такава, а не го е използвал само като оправдание... тогава няма ли начин да променя това и той да спре да ме възприема като сестра или просто приятелка?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Явно те обича, но като сестра... Бил е объркан, пробвал се е и е преценил, че те чувства като сестра. Няма какво да направиш, друг си намери.
Според мен би било много, много трудно, ако изобщо е възможно.Първоначално написано от mimoza16