.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Хрема..

Хрема..

Според вас как най бързо се оправя хремата? Капки или нещо друго защото имам хрема от 2-3 дена смисал да не ми тече носа

По темата:Капки олинт (аз тях използвам) и се оправяш за 1 ден

Цитирай Първоначално написано от kaspichanec

Мерси то си е трагично баш кога не трябва ше почне да ми тече тоя нос

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Да, да капките Олинт са Ксилометазолин в шише с пръскало, а няма метазолин, който да лекува хрема. Не се излагайте.

По темата: Само хрема, синузитна хрема или чист синузит?

АА начи една част от деня ми е запушен носа другата част ми е отпушен и ми течат течни сополи целта ми е да избегна теченето на носа па нека ми седи запушен нема значение важното е да не тече

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    АА начи една част от деня ми е запушен носа другата част ми е отпушен и ми течат течни сополи целта ми е да избегна теченето на носа па нека ми седи запушен нема значение важното е да не тече

Ако имаш синузит и не ти тече, можеш да стигнеш до пункция. Ясно ли ти е какво е това? Мислете малко, преди да изръсите някаква глупост. Сополите са гной. Е може ли да си държиш гной в главата. За да се оправи тази хрема тя трябва да се изтече. А не да си седи в синусите. Боли ли те глава?

оптимист
    за другия коментар:е кво значи капките не помагат изобщо ли

Град
    София
    оптимист
    за другия коментар:е кво значи капките не помагат изобщо ли
    Не не значи. Има капки и капки. Функцията на всякаквите метазолини от сорта на Ксилометазолин (Олинт е същото) и Оксиметазолин (Африн) просто отбъбват лигавицата на носа и отпушват. Те НЕ лекуват хремата. Те СА опасни при продължителна употреба, повече от 3-4 дни. Има капки за лекуване на първопричинителя - в случая инфекцията. Такива са наприме Бивацин. В тях има антибиотик. Те не отпушват, но лекуват. И може да се ползват повече от 4 дена без да вредят. Има много видове капки и мехлеми. Просто хората са адски заблудени, като си мислят, че с един Ксилометазлоин са си излекували хремата...

Явно не се изразих правилно .. Както и да е с кое се лекува хремата да ти е отпушен носа и да немаш течашти цифки аз са си пъхам некво в носа и дишам от него силно е и се казва "VITCKO inhaler" като тампон ама се мушка в носа пласмасово с дупка отпред там където смърди на силна люта билка дали ще помогне?

Град
    София
    Явно не се изразих правилно .. Както и да е с кое се лекува хремата да ти е отпушен носа и да немаш течашти цифки аз са си пъхам некво в носа и дишам от него силно е и се казва "VITCKO inhaler" като тампон ама се мушка в носа пласмасово с дупка отпред там където смърди на силна люта билка дали ще помогне?
    Не знам. Боли ли те глава отпред? Челото? Под очите? Натисни и виж.

Не нямам никакво главоболие

Град
    София
    Търпение ти остава тогава. До 5-7 дена ще си отшуми сама. Ако толкова ти пречи ползвай физиологичен разтвор или някакъе метазолин да го отпушваш от време на време.

Зарежи тая работа ще си се оправи само

Град
    в света на приключенията ..
    течашти цифки
    тц.. лелее колко хубаво изказване !
    иначе ксилометозолин бе за една хрема.. ще ти мине

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Търпение ти остава тогава. До 5-7 дена ще си отшуми сама. Ако толкова ти пречи ползвай физиологичен разтвор или някакъе метазолин да го отпушваш от време на време.
    лееле амк933..чета ти коментарите..и имам чувството, че знаеш решението на всеки проблем, бе човек
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на ameli
    аз не ползвам каквото и да е за хрема-сама си минава за 1-2 седмици и нямам проблеми или чакаш да си мине сама, или отиваш на аптеката за солена вода (физиологичен разтвор, както казва amk933)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си