Отговор в тема
 Отговор в тема

Според вас как най бързо се оправя хремата? Капки или нещо друго защото имам хрема от 2-3 дена смисал да не ми тече носа

По темата:Капки олинт (аз тях използвам) и се оправяш за 1 ден

МерсиПървоначално написано от kaspichanec
то си е трагично баш кога не трябва ше почне да ми тече тоя нос

Първоначално написано от kaspichanec

Да, да капките Олинт са Ксилометазолин в шише с пръскало, а няма метазолин, който да лекува хрема. Не се излагайте.
По темата: Само хрема, синузитна хрема или чист синузит?

АА начи една част от деня ми е запушен носа другата част ми е отпушен и ми течат течни сополицелта ми е да избегна теченето на носа па нека ми седи запушен нема значение важното е да не тече

Първоначално написано от INSIDER

Ако имаш синузит и не ти тече, можеш да стигнеш до пункция. Ясно ли ти е какво е това? Мислете малко, преди да изръсите някаква глупост. Сополите са гной. Е може ли да си държиш гной в главата. За да се оправи тази хрема тя трябва да се изтече. А не да си седи в синусите. Боли ли те глава?

оптимистПървоначално написано от INSIDER

за другия коментар:е кво значи капките не помагат изобщо ли
Не не значи. Има капки и капки. Функцията на всякаквите метазолини от сорта на Ксилометазолин (Олинт е същото) и Оксиметазолин (Африн) просто отбъбват лигавицата на носа и отпушват. Те НЕ лекуват хремата. Те СА опасни при продължителна употреба, повече от 3-4 дни. Има капки за лекуване на първопричинителя - в случая инфекцията. Такива са наприме Бивацин. В тях има антибиотик. Те не отпушват, но лекуват. И може да се ползват повече от 4 дена без да вредят. Има много видове капки и мехлеми. Просто хората са адски заблудени, като си мислят, че с един Ксилометазлоин са си излекували хремата...Първоначално написано от kaspichanec

Явно не се изразих правилно .. Както и да е с кое се лекува хремата да ти е отпушен носа и да немаш течашти цифкиаз са си пъхам некво в носа и дишам от него силно е и се казва "VITCKO inhaler" като тампон ама се мушка в носа пласмасово с дупка отпред там където смърди на силна люта билка

дали ще помогне?
Не знам. Боли ли те глава отпред? Челото? Под очите? Натисни и виж.Първоначално написано от INSIDER

Не нямам никакво главоболие
Търпение ти остава тогава. До 5-7 дена ще си отшуми сама. Ако толкова ти пречи ползвай физиологичен разтвор или някакъе метазолин да го отпушваш от време на време.Първоначално написано от INSIDER

Зарежи тая работа ще си се оправи само
тц.. лелее колко хубаво изказване !Първоначално написано от INSIDER

иначе ксилометозолин
бе за една хрема.. ще ти мине

лееле амк933..чета ти коментарите..и имам чувството, че знаеш решението на всеки проблем, бе човекПървоначално написано от amk933

It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
аз не ползвам каквото и да е за хрема-сама си минава за 1-2 седмици и нямам проблемиили чакаш да си мине сама, или отиваш на аптеката за солена вода (физиологичен разтвор, както казва amk933)

http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук