Цитирай Първоначално написано от Nic3e3
Наясно съм, че се сърди и то с право...всъщност вчера стана така, че аз я виках навън и ми се излизаше, но гаджето ми каза, че няма да излиза и аз отново трябваше да избера.. Дали да изляза с нея и той да ми се сърди, или отида у него и тя да ми се сърди... Каквото станало, станало сега искам да оправя нещата, но незнам как...
Това стана заплетено.. Ако си с единия - другия ще ти се сърди.. И все пак наистина доста гадно оставяш приятелката си е и тя с т'ва 'аз или той' не е много хубаво, но според мен трябва да поговориш и с двамата, защото както го виждам все трябва единия да го оставиш и просто няма да се получи .. Все ще има сърдити и пренебрегнати. И за това хващаш гаджето си, и го питаш дали има някакъв проблем с приятелката ти (примерно) , сега разбираемо е той просто да иска време, в което да сте само вие двамата, но всъщност може и приятелката ти да не му допада. А щом приятелката ти я чувстваш като сестра и въобще ти е много близка сядаш, и с нея да говориш.. и започваш да излизаш с нея повече, но без да я оставяш при всеки удобен момент.

п.с. - или поне нещо подобно трябва да направиш ..

п.с.2 - колко ли пъти повторих 'приятелката ти'