- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За или против канабиса?
Не мисля, че може да се пристрастиш, но определено оказва неблагоприятно въздействие на психическото състояние на човек. Не съм ЗА, но не съм и ПРОТИВ! Общо взето ми е все тая, пушила съм 2 пъти трева, може пак някой ден...не ми пука общо взето. Който иска да си пуши, който не - не....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Искам да се обърна със специално внимание към потебителя с име amk933.По многобройните ти публикации,целящи по всякакъв начин да отрекът нещо,което очевидно ти е крайно чуждо,човек може да си направи няколко доста логични извода.Не те познавам лично затова ще бъда пестелив на критики и определения.За разлика от другите няма да обяснявам колко е безвредна тревата и как дори облекчава дадени болестни състояния,по простата причина,че за мен тя е просто начин за забавление.Очевидно не те притеснява толкова факта,че тревата е вредна,колкото това ,че някои хора са намерили по-интересен и приятен начин да се забавляват от писането на безсмислици във форум за тинейджъри.Никой не задължава никого да използва каквито и да е наркотици.След като не ти харесва, не го прави.Но недей да изкарваш хората които пушат глупаци с промити мозъци,защото на теб като че ли повече ти приляга.Тъй като виждам,че доста умело работиш с гуугъл(На всичкото отгоре си мислиш,че като напишеш "рискове от употребата на марихуана" в търсачката и копираш първите 10 линка си подкрепил своята теза)препоръчвам да провериш колко и какви от така наречените Е-та в храните причиняват рак,алергии,кожни заболявания и груги здравословни проблеми.Погледни на опаковката на мазния чипс, който ядеш докато циклиш с най-добрия ти приятел - компютъра.Всичките хидрогенизирани мазнини,консерванти овкусители и други добавки са в пъти по вредни от тревата в умерени количества.Дадох чипса като пример,иначе това важи с пълна сила за повечето от продуктите на пазара.А ти си ги купуваш съвсем легално и някой печели на твой гръб понеже му излиза по-евтино да сложи химия вместо натурални съставки.Замисли се кой позволява продажбата на тези продукти - същия този който забранява употребата на марихуана,а в същото време взима пари за да защитава тези които я продават.Достатъчно доверие ли имаш на властта че да използваш аргумента че щом е забранено значи е лошо?Цигарите са легални и затова не са вредни?Или по-скоро са легални защото от тях се печели безумно многo?Помисли върху някои от тези въпроси.
А в същото време се подсещай,че там някъде по градинките и парковете пуша АЗ!А ти си стой у вас и не допускай нищо да ти навреди мишле![]()
Като се замислите доста от продуктите които се използват сега са наркотици / водят до пристрастяване..
Кока кола - имам позната която не може да живее без кола почва да я боли глава и да и става лошо
Кафето пак е наркотик ( според мен )
Цигарите щом са легализирани ( да ни троват живота навън докато си ходя по центъра или на красно село според мен не трябва да се пуши щото не вреди само на пушача а и на тези около него)
Винаги съм искъл да пуша трева , според мен не е толкова вредна колкото други наркотици
П.П НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Бях в държава в която леките наркотици са позволени.А държавата е 150 годни по-напред от нас .... позволени и е хората пушат,но рядко не изпитват интерес към това.То е ясно,че всичко забранено е "сладко" ако няма забрана ще се пуши сигурно 1-вите години след това ще се намали.Твърдо против "Амфетамин" "Метамфетамин" "Херойн" "Кокаин" и тем подобни.Но тревата....както вас всеки има поне 1 приятел тревоман,който си е съвсем нормален.Така,че съм съгласен да се легализира.А аз дори не съм пушач на цигари..Пз на всички:}
Love! And may God bless you all !!
Против . ! ! !
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Твърдо ЗА! Но не мисля, че ще се случи скоро понеже това ще спре парите на много хора включително и от властта. По постовете, които чета ми става ясно, че някои от вас си нямат на идея какво се случва в нашата скапана и корумпирана държава. Причината поради, която тревата е нелегална(дори и за медицински цели) е, че хората печелят много пари. Колкото до това дали пристрастява отговорът ми е и да и не. Има много фактори, които могат да ти повлиаят като най-вече средата. Имал съм периоди, когато съм пушил по 6-7 пъти на ден, но не защото съм пристрастен, а защото ми е било приятно. Сега пуша 1-2 пъти седмично. Като съм пушил по 6-7 пъти да не съм се закачил? Също така пуша и цигари и мога да кажа, че степента на пристрастяване към цигарите е много по голяма от колкото към тревата. От 2 месеца се опитвам да ги спра, но немога. За мен лично цигарите са най-големите лайна. Но мисля, че преди 18год. не трябва да пробвате никакви наркотици, защото психиката ви все още не е развита и има по-голям шанс да си намерите нов най-добър приятелСъщо така стойте надалеч от амфетки и наскоро нашумелите медамфетамини, защото там оттърване няма. Много мои приятели са се почнали на тея медамфетамини и са много големи ЛАЙНА. Пафкайте си на воля и далеч от химията. Това е от мен. Живи и здрави.
Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg
Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman
Попринцип съм против, но съм опитвал 1-2 пъти и не мисля, че може да ти навреди ако искаш да се позабавляваш малко, още по - малко да се пристрастиш.![]()
Всеки нормалномислещ човек би трябвало да е за легализирането на марихуаната. Без значение дали употребява, или не. За повече информация посетете promena.org и се информирайте. Това, което сте чули и прочели по разни медии, или от познати, в 99% от случаите са глупости.
Колкото и хора да са "ЗА" легализирането на марихуаната в България (Аз твърдо съм един от тях), няма никакъв смисъл от всякакви движения и подобни.
Политиците, понеже са големи тарикати и участват в 90% от наркобизнеса в страната и лапат ебати парите от наркотиците.Ако станат легални, ше загубят много пари и за това си ги държат нелегални.
Тва да легализират тревата е все едно сега да имам 10 000 лева и да метна 9000 на улицата, да ги земат хората.
ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ПРОТИВ НАРКОТИЦИТЕ
Засега наистина няма особен смисъл. Просто още не им е дошло времето. Но то ще дойде, нещата ще се задвижат и ще се легализират поне леките наркотици. Да, няма да стане скоро, но това е естественият път на нещата и неизбежно ще се случи.Първоначално написано от PhilT
Ако е в умерени количества и не е нещо без, което не можеш съм ЗА!![]()