Цитирай Първоначално написано от kir40
Потърси в интернет за медицинската марихуана,потърси за аутизъм,потърси за рак,потърси за това че би могла да се изпозлва за лечение на ранни стадии на ШИЗОФРЕНИЯ.Нямам намерение аз да ти давам линкове.
Аз ти дадох доказателства, за моите думи и нямам намериение да търся покритие за твоите. КАто твърдиш нещо поне го базирай на нещо читаво.

Второ в линка, който даде, не виждам шизофрения, ами само мозъчен рак, така че нека не си приписваме повече отколкото пише. Аз дадох достатъчно достоверен източник за марихуаната и шизофренията и там пише достатъчно ясно колко е "полезна".

Но да се върнем на линка, който даде. Първо линка, който даде е БЛОГ. Предполагам си наясно, че и аз мога да си отворя блог и да напиша, че съм супермен. Доста е далечко от достоверен източник. Но, да речем, че не е пълна измишльотина, което не е сигурно...

Първо, ТХЦ-то е ИНЖЕКТИРАНО, а не е ПУШЕНО. Малко разлика, ама доста важна. Като пушиш поемаш един куп катрани и други боклуци, които, както показах в един от линковете, от една цигара трева се равяняват на една кутия цигари. Сещаш се какво става с белия ти дроб и т.н. В този случай, обаче, говорим за инжектиране, с което до някаква степен се избягват част от вредните вещества. Освен това в марихуаната няма само ТХЦ. Да не говорим, че това е тест при МИШКИ, а има доста голяма разлика между мишките и хората и това, което при тези животни е ефективно, изобщо не значи, че ще ни влияе така на нас.