- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За или против канабиса?
Аз ти дадох доказателства, за моите думи и нямам намериение да търся покритие за твоите. КАто твърдиш нещо поне го базирай на нещо читаво.Първоначално написано от kir40
Второ в линка, който даде, не виждам шизофрения, ами само мозъчен рак, така че нека не си приписваме повече отколкото пише. Аз дадох достатъчно достоверен източник за марихуаната и шизофренията и там пише достатъчно ясно колко е "полезна".
Но да се върнем на линка, който даде. Първо линка, който даде е БЛОГ. Предполагам си наясно, че и аз мога да си отворя блог и да напиша, че съм супермен. Доста е далечко от достоверен източник. Но, да речем, че не е пълна измишльотина, което не е сигурно...
Първо, ТХЦ-то е ИНЖЕКТИРАНО, а не е ПУШЕНО. Малко разлика, ама доста важна. Като пушиш поемаш един куп катрани и други боклуци, които, както показах в един от линковете, от една цигара трева се равяняват на една кутия цигари. Сещаш се какво става с белия ти дроб и т.н. В този случай, обаче, говорим за инжектиране, с което до някаква степен се избягват част от вредните вещества. Освен това в марихуаната няма само ТХЦ. Да не говорим, че това е тест при МИШКИ, а има доста голяма разлика между мишките и хората и това, което при тези животни е ефективно, изобщо не значи, че ще ни влияе така на нас.