Твърдо ЗА! Но не мисля, че ще се случи скоро понеже това ще спре парите на много хора включително и от властта. По постовете, които чета ми става ясно, че някои от вас си нямат на идея какво се случва в нашата скапана и корумпирана държава. Причината поради, която тревата е нелегална(дори и за медицински цели) е, че хората печелят много пари. Колкото до това дали пристрастява отговорът ми е и да и не. Има много фактори, които могат да ти повлиаят като най-вече средата. Имал съм периоди, когато съм пушил по 6-7 пъти на ден, но не защото съм пристрастен, а защото ми е било приятно. Сега пуша 1-2 пъти седмично. Като съм пушил по 6-7 пъти да не съм се закачил? Също така пуша и цигари и мога да кажа, че степента на пристрастяване към цигарите е много по голяма от колкото към тревата. От 2 месеца се опитвам да ги спра, но немога. За мен лично цигарите са най-големите лайна. Но мисля, че преди 18год. не трябва да пробвате никакви наркотици, защото психиката ви все още не е развита и има по-голям шанс да си намерите нов най-добър приятел Също така стойте надалеч от амфетки и наскоро нашумелите медамфетамини, защото там оттърване няма. Много мои приятели са се почнали на тея медамфетамини и са много големи ЛАЙНА. Пафкайте си на воля и далеч от химията. Това е от мен. Живи и здрави.