- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- до мъжката половина
такаа...винаги съм се чудела дали по време на секс мъжете единствено мислят за себе си как да свършат, пък жената ако свърши покрай тях...добре дошло или не е така ?И стараете ли се половинката ви да свърши или ви е все тая? [/b]
Според мен тези, които обичат жените с които спят ги е грижа дали и половинката им ще остане задоволена. Когато виждаш, че на половинката ти й е хубаво, на теб ти става още по-добре.. Ако обаче е за една вечер, може би не всички се интересуват от другия..
на мене би ми било по-добре ако партнйорката ми свърши,пък аз без проблеми по всяко време мога да свърша,докато при жените както всички знаем не е така,затова много се старая![]()
Хах Swizzy при мен и моя приятел е точно обратното... Аз свършвам всеки път и често по няколко пъти а той не може... И всичко е защото твърде много се старае на мен да ми е хубаво и не може да се отпусне и да мисли за себе си (говорили сме много по темата и не е само това причината но е една от главните).
Та аз много се старая де и винаги свършва но просто до сега не се е случило по време на секс...![]()
Все пак в секса участват двама и би трябвало и на двамата да им е хубаво. Старая се и то доста.
Ааа, моят винаги се грижи добре да получа оргазъм![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
по-скоро почти не мисля за себе си..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мисля си за тва колко ми е готино,за да се получи добре от моя страна.Останалото зависи от позите и жената.![]()
Ако не мислиш за половинката си, или там сексуалния партиор мисля,че означава, че не си добър е***. Винаги мисля за момичето.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
вече ще мисля само за себе си, тва с раздаването за другите не върви. не го оценяват тъпите кур*и
Първоначално написано от MakeMeLaugh
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Когато спя с приятелката ми е в мой интерес тя да свърши ! Иначе другия път ще ми се дърпа когато искам да го правим! Почти в всички случай свършваме и двамата ...
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Първоначално написано от t0d1t0
Когато съм с някое момиче за което не ми пука гледам на мен да ми е добре но когато съм с гажде гледам да и е приятно и на нея и на мене иначе после нема да ми пусне![]()
Интереси:Момичета,Трева,На
Винаги се старая да я задоволя максмално,така де не съм като оня със 6 часовата ерекция ама се спрявам добре! Не се отказвам докате тя не свърши!