.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Докато не повторихме няколко пъти не можех да повярвам... Всичко ми беше като на филм и на няколко пъти го питах "абе мило тва наистина ли се случи или съм сънувала" и той се смееше... Иначе се чувствах добре... Бях доволна и щастлива..

Емии болеше ме главта... мислех ,че съм сънувал.. събудих се в палатка на двора.. до мен момичето спеше... после като се събудихме доста си говорихме и се смяхме.. и пак го направихме

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Бях просто щастлива :P

приблизвах се жаднп хохо
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен
    беше мн странно чувство .. на вина и болка, притеснение ... абе мн странно губиш нещо което никога не си имал, но не съжалявам нито за секунда въпреки всичко беше страхотно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    През нощта ми беше странно и определено ми беше трудно да заспя. Физически чувствах малко болка и странна празнина. Бях щастлива, но това много промени мирогледа ми...Не знам на 11-ти март бях едно момиче, а на 12-ти съвсем друго...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    През нощта ми беше странно и определено ми беше трудно да заспя. Физически чувствах малко болка и странна празнина. Бях щастлива, но това много промени мирогледа ми...Не знам на 11-ти март бях едно момиче, а на 12-ти съвсем друго...
    ..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

хахаха не помня

Супер фен Аватара на miShle
    Съвсем нормално физически и щастлива психически
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Русе
    Просто щастлива,защото беше с човек,когото обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си