Първоначално написано от bori96
Ами вв раздела 'Лично творрчество' има една моя тема,ако искаш виж я(само една е иначе имам и мнооого много записани,но не съм ги постнала.По натам може и да ги постна )
хм.. странно.. явно скоро не се е мерила..Първоначално написано от clever
Ама ти недей да я караш да се качва да се мери,че току виж е счупила кантара..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
четене на книги, баскетбол, рисуване, ънбрикване и хакване на psp-та и мого др работи![]()
ми бъркане с лъжица в паница много е забавно![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
може би има бърз метаболизъм.. скоро се е мерила
![]()
по темата-още едно мое хоби
да чета книги;особено тези от серията Страховитото в науката![]()
![]()
Да чета книги и да рисувам![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
волейбол, събирам салфетки, рисуване..събирам и мъниста
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Свиря на китара от 2-3 клас (сега съм 11), а от около 5 години се занимавам с правене на сайтове (естествено в началото бяха егатиси елементарните, докато сега работата става по-сериозна)
аз много обичам да рисуваам :P не че много ме бива ама както и да е![]()
Ами моите любими занимания са много най вече да слушам музика/много ме отпуска/ винаги имам време за това,да се събираме с приятелки,събирам магнити за хладилники май са това абе обичайното
![]()
Във всяко зло има по малко добро и във всяко добро има по малко зло (символа Инг-Янг)
пеене пея постояно(дори и в даскало) и госпожата един път ми каза да не мърморя тихичко...танци,рисувано ама като ми е кеф не винаги мога да седна са рисувам нещо...да слушам музика и на последно време смъркане щото сам болна иначе май е тва
![]()
Ендуро. Единственото нещо което ме прави щастлив за сега.
ACϟDC
Медицинска литература, физика и математика ~
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
футбол, музика (китара), покер, жени, пиромания, манипулиране xD...общо взето това.![]()
Хоби,Хобии...
чатене,музика,пеене =дд , драскане по тетрадките ♥ , дъфчене на Орбит ♥ , излизане с дружки вънка. . хилене ..оо не,тва е адското хахах винаги събираме погледите!!абе нз..
Нямам определено хахах . .просто гледам да ми е забавно ^^
Обичам да се занимавам с музика. Било то опити за измисляне на песни или мелодия.. или и двете. Иначе обичам да снимам, да чета, да рисувам, да си изобретявам разни неща за стаята, да пея, да пиша кратки разкази (но това само като ми дойде вдъхновението). Но въпреки всичко това, най-много се занимавам с музиката.
И спря да се върти за миг земята..
ДА чета и да слушам музика![]()
Спелеология, свободно бягане, слушане на музика...
![]()
Музика - пеене,слушане,танцуване![]()
Четенето на книги
Йога
Филми
Животни
Готвене
и за сега за това се сетих![]()
![]()
Да свиря на китара и да играя футбол.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Авиация, IT, музика, много обичам да чета.![]()
Positive rate, gear up!
Хобито ми е да рисувам, да чета книги, да се разхождам, да снимам..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
четене на книга,, гледане на филми,,![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
"Нормалното" ми хоби е главно плуване. "Ненормалното" (наричам го така защото всеки който разбере за него ме мисли за луд и ми казва че мога да си намеря смърта) та то е Пиротехника и ракетомоделизъм...ако някой незнае проектиране на ракети.( не като в магазина ракетите) Вече не остава много време за него но по време на ваканции отново се връщам към него... Ся и вие ще ме изкарате луд но кво да се прави... Към хобитата ми спада и химията която ми е доста полезна.. (няма нищо общо с тази която се учи в училище..)
п.П Заинтересованите да си правят бомбички и т.н да се откажат да ми пишат. (доста ги има ) Не помагам защото това е доста опасно хоби и може след някой друга година да чуя че е останал без някой пръст.. или не дай си боже починал..
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"