.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: спешно е :(

Град
    ....

спешно е :(

значи вчера с приятеля ми правихме секс обаче имаше много течност от него и мен много ме е страх да не е станала белята днес ще си правя тест( sure chek) та..въпроса ми е дали ако има нещо теста ще го покаже защото несам запозната с тези работи до сега не ми се е налагало.. благодаря предварително
    ....

Re: спешно е :(

Цитирай Първоначално написано от tita
    значи вчера с приятеля ми правихме секс обаче имаше много течност от него и мен много ме е страх да не е станала белята днес ще си правя тест( sure chek) та..въпроса ми е дали ако има нещо теста ще го покаже защото несам запозната с тези работи до сега не ми се е налагало.. благодаря предварително
    не бе няма да покаже... нали за тфа е тест relax ако е станала поне няма да си единствената малка сладурана където е родила...гледай позитивно!не ве сериозно няма ко толко да е станало просто си направи теста и се кефи на гаджето ти

Супер фен Аватара на cookie_master
    теста се прави след няколко дена
    ако не са изминали 72 часа след акта пий Ескапел

да го кръстиш на мен, ей - Любомир !! :>

Град
    ....
    знам че заради това е тест да показва дали съм бременна или не но исках да питам дали след толкова малко време може да покаже и немисля че е смешно защото на всеки може да се случи колкото и да си внимателна.. благодаря все пак
    ....

Абе теста попринцип се прави 1 ден след като ти закъснее. . ама ако сте го правили без презерватив има възможност ама е малка .. така че релакс ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1 ден след закъснението на менстуацията. И прочетете листовката! Апф...
    Станислава

Град
    Некъде из Сливен
    Купуваш теста и четеш на листовката, нищо сложно, както ти казаха, ако толкова се притесняваш и не са минали 72 часа от акта гълтай Ескапел и се радвай, че си хванала малкия преди да е станало късно
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си