.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: упс?

упс?

ами снощи с приятеля ми правихме секс само че без да се предпазиме и.. сичко окей ама накрая той казва че се е изпуснал малко в мен което аз не съм усетила.. ..та цяла нощ съм седяла да чета за постинор-който е спрян от употреба и за ескапелето и всъщност повечето казват че това е главната причина сега да са бременни ? да пия ли хапчето защото вече си го купих или ?защото знам че действа до 72 часа ???

сега знам че всички ще почнете с обичайното конско за предпазването и дрън дрън дрън ама по-добре ми дайте и някво мнение по въпроса защото знам че тук има много компетентни хора! \ /

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    еми изпий го, нали е за това.. как хапчето ще предизвика бременност?

ами не съм сиг дали може да се поства тук от др сайтове но видях много мнения на хора който са го пили и после ходили на лекар вече бременни който им кавал че това е предизвикало бременността ..

а също така тряабва да ми дойде в края на седмицата или началото на другата и попринцип една седмица преди това съм с гаден дискомфорт в гърдите ,кръста корема и преди два дни пак започнаха тези симптоми обаче от хапчето разбрах че мога да си объркам цикъла много ?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Страничните ефекти на хапчето не се проявяват на всеки, но е възможно. Ти какво предпочиташ да ти се обърка цикъла, или да надуеш корема?

хах определено първото..а някой да го е ползвал ще ми е добре още едно мнение [-o<

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    КОНДОМИ!

Ескапел.. но да не ти стане навик!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    еми изпий го, нали е за това.. как хапчето ще предизвика бременност?
    +++

И другия път се пазете (ако не е станала някоя беля)
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не зяпай, лапай!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Еми изпий го..
    не разбирам какво чакаш..

изпих го даже не бяха минали 12 часа както е препоръчително.. сега само ще чакам да ми дойде мерси на всички

имам някакви много странни болки при яйчниците дали може да е от хапчето ?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: упс?

Цитирай Първоначално написано от bandr
    ами снощи с приятеля ми правихме секс само че без да се предпазиме и.. сичко окей ама накрая той казва че се е изпуснал малко в мен което аз не съм усетила.. ..та цяла нощ съм седяла да чета за постинор-който е спрян от употреба и за ескапелето и всъщност повечето казват че това е главната причина сега да са бременни ? да пия ли хапчето защото вече си го купих или ?защото знам че действа до 72 часа ???
    Пий Кола.

да видим равносметката: ако Той казва, че "че се е изпуснал малко в мен " - и Татко Му по случайност има оборот от 2 800 000 еврота годишно - и аз бих се натиснал на гаджедо ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си