- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили...
на вашия/та бивш(а), ако ви е зарязал(а) по много неприятен начин или ви е наранил(а) много?
аз лично най-малкото бих опитал... наистина според мен когато човек прости се чувства по-добре... иначе се чувствам малко всякаш нещо ме яде от вътре.![]()
хайде чакам и вашите мнения![]()
пс - сори ако темата се повтаря
peace ^^
REGGAE BOOM <3
Да.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да,даже снощи си простихме един на друг и сега сме приятели след толкова време![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Pro6tavat samo silnite .. slabite ne go umeqt !MAKAR i da sa mi ebavali maikata mnoo puti..surceto mi e golqmo i vseki put pro6tavam..nemoga prosto ei taka da zaeba nqkoi.. vinagi mislq i za drq
![]()
If I played you like a toy?
Зависи от това как ме е наранил въпросния човек
не се изказвай неподготвен,прасе
Зависи от това как ме е наранил въпросния човек и какви са 4уствата ми към него,какви са били отно6енията ни.....зависи от много не6та
Само двама човека са ме наранявали до много силна болка. При първия бях в депресия доста време, а при втория - имах достатъчно добри приятели, които ми помогнаха да преживея момента. И да, и на двамата им простих. С първия не сме в много бизки отношения, за разлика от втория, с когото поддържаме връзка. Бих казала, че при него отношенията са специални и чисто приятелски. Но това е минало, от което научих много. Сега имам нова връзка, вече 4-ри месеца и се чувствам прекрасно. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Първоначално написано от Di
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Простила съм отдавна. Нямам време да се занимавам с вендети. Той е избрал да постъпи така, значи е имал причина и нека тя да тежи на неговата съвест.
Когато затварям страница, я затварям по всички възможни начини.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Опитах, но нищо не беше същото..![]()
Може би проблемът е, че не бях простила наистина. От тогава прощаването не ми по силите..
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Зависи от много неща
-от човека
-от продължителността на връзката ни
-от чувствата,които сме имали
-от чувствата,които имам (ако имам)
-от начина му на държание (т.е. когато се опитал да ми се извини или да се оправим ...)
.................
Абеее от много неща зависи,но да - бих простила
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да разбира се..смисъл, колкото и да ме е наранил..няма смисъл да се мразим нали вече е минало..Първоначално написано от antifashionshit
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
подкрепямПървоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
REGGAE BOOM <3
Зависи как ме е наранил и дали все още държа толкова на него.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обикновено прощавам. Не мога дълго време да съм бясна на някого или да изпитвам омраза. Естествено, че зависи според ситуацията, но да простиш в никакъв случай не означава да забравиш. Бих останала в добри отношения с този човек, но надали някога нещо повече отново.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Прошката е едно прекрасно усещане.
Да простиш .. означава , че можеш да покажеш , че си силна личност.
Прощавала съм , прощавали са и на мен.
Аз съм човек , който не харесва лошите емоции.
Живота е един , трябва да изживеем от всичко по-малко.
преди бих отговорила с "да" но ве4е знам ,4е ако някой наистина те оби4а никога няма да те нарани така![]()
I can't stop myself from loving you <3
++Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
I don`t care .. ;] ..
В началото по-скоро не ми пука.Има един период от няколко дни в които имам нужда да съм сама и да обмисля нещата далеч от всичко.После се заемам с уравновесяване на положението.
Силните прощават....добре, но не всеки човек заслужава прошка. Смятам се за борбен и силен човек, но не бих простила всичко. Има неща, който не се прощават. Зависи от много неща, зависи от това как ме е наранил, какво все още значи този човек за мен.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Зависи от това как се е отнесъл с мен.Ако ме е наранил много,ще предпочета да го игнорирам завинаги.Защо да прощавам?Ами,някой слънчев ден се повтори същото?Цял живот ли ще преглъщам?