- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили...
зависи как ме е наранил ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих простил,но зависи от щетите по нервната ми система и нуждата от убийство.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
предполагам да.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+1 и не знам защо някой казват защо да прощавам като някой ден може да се случи същото. да простиш не означава са забравиш или да допуснеш човека отново до теб а по скоро да се освободиш себе си от отрицателни чувства и емоцииПървоначално написано от LadyDi
![]()
Браво! Един да схване същината на прошкатаПървоначално написано от Nich
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имам двама бивши приятеля,на които не мога да простя...Толкова са ме наранили и не заради начинът,по който сме скъсали ,а заради причината.
Иначе бих простила.С всички останали бивши (двама) сме що-годе в добри отношения![]()
Не, не бих.![]()
Колкото и да ми се иска да бях по-добър човек, вродената ми отмъстителност се задейства в такива моменти - дори и да искам да простя, нещо не ми позволява.
Но ако е минало достатъчно време и има "смекчаващи вината обстоятелства" - тогава да.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Много си зависи.По принцип на думи е лесно да кажеш "да,ще му простя,ОК" ,но помислете ако ви е наранил супер много бихте ли могли?Аз не бих. :P
бих, но не веднага може би след известен период от време... месеци, година-две
все пак така е решила, не можеш да накараш никой да те обича на сила и т.н.
<N>
прощавам. много са ме прецаквали, но важно е да си извадиш поука...
даже в момента съжалявам че на бившата си в момент на афект и казах едни думи, които не трябваше, но тя ако ме познава ще знае че съм ги казал, защото я обичах истински и не съм ги мислил! и че съм и простил... и че ще и се обадя след година-две-пет да чуя как е
прошката главно е за теб самия, да се освободиш от излишната злоба. life's too short to live with anger така се пееше в неква песен
ам чи как иначе... :PПървоначално написано от LadyDi
Да,мечтая за този момент.Нарани ме но искам да съм с него стига само да пжелае![]()
Да му простиш е едно ,но да ми се метнеш в обятията му съвсем друго... Не оставяй да те мачкат. Щом те е наранил веднъж , вторият път няма да закъснееПървоначално написано от Moonchild
![]()
в този смисъл, да, бих простила и го правя, но ми е нужно малко време, малко да се поуталожат нещата, и тогава. но да се върна при такъв човек- никога!!! прекратявам всякакви контакти с него и буквално го изритвам от живота си. имам достойнство и не бих допуснала същия човек отново в живота си, за да ме нарани пак..Първоначално написано от Nich
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На мен ми се случи с човекът, с когото съм сега.
Беше много гадно и в момента доверието ми към него е на 0.
Разбира се, опитвам да му простя, но не е толкова лесно, колкото изглежда. Тези неща между нас няма да се забравят. Те промениха връзката ни много. Надявам се след време да мога да му простя.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
да прощавала съм. А върпосния бивш сега иска се събираме след сумати време ама няма да стане неговата![]()
Не.Няма смисъл за да ме е зарязал значи нещо не е вървяло..
Не искам да си губя времето с глупости.
ОБичам си живота.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Да...,но зависи..
Винаги трябва да се дава 2ри шанс, 3ти-никога!
Според мен ако човека си заслужава трябва да се прости... пък ако не няма смисъл!!!
Ако наистина става въпрос за бившия.. Колкото и да се правя на твърда, дойде ли д ами каже одобни неща..Наистина ще му простя..не е в мой стил.. но просто чувствата ми към него са наистина силни и безпрекословни..
В момента бих му простила, дори да се изчука с майка ми...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.