- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили...
Ако наистина много ме е наранил ще говоря с него и да се надяваме ,че ще завърши добре. Но честно казано ,когато някой ме е наранил наистина много не прощавам толкова лесно!
tAke a dIrty pIcture![]()
може би ако не ме е наранил прекалено много и ако ме "обича" наистина.. и не ми се извини по скайп![]()
Първоначално написано от ImmortalForever
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
в момента съм в такава ситуация да прощавам но няма да го направя!!! не говоря за гадже а за "ПРИЯТЕЛ!!!" Ето я и ситуацията:
Аз му казвам че ако случайно един ден (дано не се случва) се нуждая от услуга и му казвам че в такава ситуация никога не би ми помогнал щото е много стиснат и той ми казва "ЕМИ ТАКЪВ СЪМ СИ АКО ТИ ИЗНАСА!" аз просто бях шокиран! Това никога не бих го простил. Никога не ми се е налагало да прощавам но има и неща които бих простил.
а какво ще кажеш за "прощаваш му и го заебаваш" ? в смисъл .....ъм..... за него си е... защо трябва ти да се натоварваш с отрицателна енергияПървоначално написано от Pacov
не е казано,че ако му простиш трябва да забравиш какво е направил и всичко да е както преди
ето ти няколко поговорки :
"Да простиш не означава да забравиш, да простиш значи да запомниш че никой не е съвършен"
ммм и това от Захир много ми харесва ^^ "ако не простиш постоянно ще си спомняш за страданието, което той ти е причинил и тази болка няма да отмине никога!"
"прошката е висша форма на любов"
хммм и нещо точно за твоя случай, то е доста употребявано и звучи банално но си е истина...лесно е да умреш за приятел, но е трудно да намериш приятел за който да умреш....
доста работи ти изписах и някой от тях се разминават, но не искам да налагам собствено мнение а да ти дам повод за размишление... посмили си хубаво дали си заслужава да се товариш заради чужди грешки... на твое място бих простила и бих била благодарна че съм разбрала що за човек седи насреща ми преди да изпадна в гореспоменатата ситуация![]()
п.с. много тебе бръм![]()
Прощавала съм.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не ... прекалено съм горделива...
НЕ умея да прощавам и не искам![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?