.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли простили...?

Гласували
79. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

23 29,11%
  • Никога!

13 16,46%
  • Зависи от това как се развият нещата с въпросния човек нататък

9 11,39%
  • Зависи от това как ме е наранил въпросния човек

34 43,04%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Ако наистина много ме е наранил ще говоря с него и да се надяваме ,че ще завърши добре. Но честно казано ,когато някой ме е наранил наистина много не прощавам толкова лесно!
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен
    може би ако не ме е наранил прекалено много и ако ме "обича" наистина.. и не ми се извини по скайп

Цитирай Първоначално написано от Di
    Зависи от това как ме е наранил въпросния човек

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ако наистина става въпрос за бившия.. Колкото и да се правя на твърда, дойде ли д ами каже одобни неща..Наистина ще му простя..не е в мой стил.. но просто чувствата ми към него са наистина силни и безпрекословни..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

в момента съм в такава ситуация да прощавам но няма да го направя!!! не говоря за гадже а за "ПРИЯТЕЛ!!!" Ето я и ситуацията:
    Аз му казвам че ако случайно един ден (дано не се случва) се нуждая от услуга и му казвам че в такава ситуация никога не би ми помогнал щото е много стиснат и той ми казва "ЕМИ ТАКЪВ СЪМ СИ АКО ТИ ИЗНАСА!" аз просто бях шокиран! Това никога не бих го простил. Никога не ми се е налагало да прощавам но има и неща които бих простил.

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Pacov
    в момента съм в такава ситуация да прощавам но няма да го направя!!! не говоря за гадже а за "ПРИЯТЕЛ!!!" Ето я и ситуацията:
    Аз му казвам че ако случайно един ден (дано не се случва) се нуждая от услуга и му казвам че в такава ситуация никога не би ми помогнал щото е много стиснат и той ми казва "ЕМИ ТАКЪВ СЪМ СИ АКО ТИ ИЗНАСА!" аз просто бях шокиран! Това никога не бих го простил. Никога не ми се е налагало да прощавам но има и неща които бих простил.
    а какво ще кажеш за "прощаваш му и го заебаваш" ? в смисъл .....ъм..... за него си е... защо трябва ти да се натоварваш с отрицателна енергия не е казано,че ако му простиш трябва да забравиш какво е направил и всичко да е както преди ето ти няколко поговорки :
    "Да простиш не означава да забравиш, да простиш значи да запомниш че никой не е съвършен"
    ммм и това от Захир много ми харесва ^^ "ако не простиш постоянно ще си спомняш за страданието, което той ти е причинил и тази болка няма да отмине никога!"
    "прошката е висша форма на любов"
    хммм и нещо точно за твоя случай, то е доста употребявано и звучи банално но си е истина...лесно е да умреш за приятел, но е трудно да намериш приятел за който да умреш....
    доста работи ти изписах и някой от тях се разминават, но не искам да налагам собствено мнение а да ти дам повод за размишление... посмили си хубаво дали си заслужава да се товариш заради чужди грешки... на твое място бих простила и бих била благодарна че съм разбрала що за човек седи насреща ми преди да изпадна в гореспоменатата ситуация

п.с. много тебе бръм

Прощавала съм.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от Di
    Зависи от това как ме е наранил въпросния човек

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Не ... прекалено съм горделива...
    НЕ умея да прощавам и не искам
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си