Здравейте, ммм колкото и да е унизително аз съм момче... наистина се влюбих до няма и каде... Повярвайте ми за втори път се чуствам така... /За правописа извенете ме, живея в Испания/ Историята ми е.... Влюбих се в чужденка... Проблема не е нито езика... нито расизма... Аз съм срамежлив и дори не мога да се запозная с нея... Всъщност е любов от пръв поглед... който не вярва просто да не поставя коментара си... Значи търпение имах доста... усилия правил съм много... но не мога се запозная с нея... не е няква надута кучка... но незная... моля ви помогнете ми по някакъв начин да преодолея проблема си... срам ме е ужасно ама ужасно много... но я обичам безкрайно много... помогнете ми ... не мога да спъ... незнам просто иде ми да се самоубия... наистина благодаря предварително на всички които имат намерението да ми помогнат... а тези който ще се праят на големите любовчий няма нужда!! Такива съм ги виждал много....

Тя е толкова красива... като я видя и просто не съм на тоя свят .... някак ... обвзема ме едно странно чуство... ако не ви се пише тук... :

E-Mail: death_boy_@hotmail.es