.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 182
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    МАААМОООООООО ЗАКВО МА УБИ МАААААААААААААААААААААА
    GTA Stunting

ЗА наистина понякога се налага

Цитирай Първоначално написано от CrAzYyYy
    Цитирай Първоначално написано от waleriq
    100 % против аборта ! Кои сме ние че да отнемаме човешките животи
    Така е... Но има случаи в които трябва да се направи просто.. Защото стават много гафове.. А едва ли някой на 16-17-18 примерно би искал дете..
    съгласна съм с вас!!!но има такива които раждат на 16-17-18 даже познавам едно момиче на 16 което роди

Мега фен Аватара на Hilary_
    t0d1t0 НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕ повече няма да споря с тебе ... изключително много ме дразниш ... а няма никакъв смисъл, защото така или иначе не ти се набива в плоския мозък!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RedLabel
    ЗА наистина понякога се налага
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Против-щом си сгрешил трябва да понасяш последствията и да действаш отговорно вече към бъдещето бебе
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    moon_flower А може и просто да се мисли малко .. не 100 а 89384589045-8 пъти го повторих .. Като не могат да поемат отговорност да НЕ правят секс!!! Толкова ли е трудно ебаси ???
    +37643743436473

Mi ima razli4ni sityacii ne sam protiv ne sam i za.. Za6toto ima primer momi4eta ,koito nqma kak da otgledat dete.i kvo po-dobre li da go ostavqt v nqkoi dom.. A vsa6tnost ima tolkova sredva za prepoazvane ot zabremenqvane i seki trq da si nosi otgovornost kam deistviqta si
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

Град
    Цитирай Първоначално написано от cvetani
    Mi ima razli4ni sityacii ne sam protiv ne sam i za.. Za6toto ima primer momi4eta ,koito nqma kak da otgledat dete.i kvo po-dobre li da go ostavqt v nqkoi dom.. A vsa6tnost ima tolkova sredva za prepoazvane ot zabremenqvane i seki trq da si nosi otgovornost kam deistviqta si
    Ем тея дето го праат и нема как да го гледат-ем да са внимавали д'ге.И ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!!!

britzy искам просто да те видя как ще родиш детето на такава възраст и дори няма да си помислиш за миг за аборт.Но неее,недей да пиеш Ескапел ако се случи гафа,защото и така ще ти тежи на съвестта после.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    t0d1t0 НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕ повече няма да споря с тебе ... изключително много ме дразниш ... а няма никакъв смисъл, защото така или иначе не ти се набива в плоския мозък!
    щом казваш... Жалко,мислех те за по разбрана.
    Станислава

Град
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    britzy искам просто да те видя как ще родиш детето на такава възраст и дори няма да си помислиш за миг за аборт.Но неее,недей да пиеш Ескапел ако се случи гафа,защото и така ще ти тежи на съвестта после.
    еми като го родя ще го гледам-не искам да се отнема живот на някого ,който дори не е виновен за моята грешка,да ще го гледам...

Град
    София
    Против. Според мене най-лошото нещо, което може да ти се случи е това да изгубиш детето си, а те чак умишлено го убиват... направо противна работа... няма налагане в този случай, човек трябва да помисли преди да сгафи, а не да сгафи и после лесно, дай да го убиваме, защото сме малки още. При толкова начини за предпазване, това "налага се", просто е смешно ! Като неможете да се пазите и мислите, че сте малки, ми не правете секс тогава, то е срамота абортите са повече от ражданията вече ! Да не коментирам, че повечето аборти са от непълнолетни, че даже и малолетни момичета.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    По темата: ПРОТИВ!!!

Неродените бебета НЕ са виновни за това, че родителите им са невнимателни и го правят без презерватив (за по - големите) особено ако не желаят за момента деца .. а за по - малките имащи се за много вървежни като го правят без .. пфф жалки са!!! Заради тяхната глупост става всичко!!! Аз съм на мнение, че за да се прави секс трябва да се мисли преди това макар и за евентуална бременност и да се поеме отговорност.. Т'ва си е чисто убийство .. как после живеят тия хора и спят спокойно ..
    Представи си студентка да кажем на 20 години. Живее сама, учи задочно, работи като сервитьорка колкото да връзва двата края. Има приятел. Той също е студент, живее горе-долу в същите условия. Двамата имат пълноценна връзка, а за да бъде тя такава трябва да има и душевна, и физическа любов. Мечтаят като завършат някой ден, да започнат добра работа, да се оженят и да си купят собствен апартамент. И двамата са с много висока сексуална култура. Но един ден, правейки секс с презерватив, точно преди края, без да усетят, презервативът се изхлузва и момъка свършва в нея. Взимат от парите, събирани за "черни дни", за да купят ескапел от аптеката. Минават 15 дни, на момичето вече й закъснява с 4. Прави тест за бременност- оказва се положителен, изчаква няколко дена, прави 2ри- отново положителен. Следва прегледа при гинеколог. Установява се, че момичето е един от малкото случаи, в които хапчето не е подействало. От тук има 3 избора:
    1. Момичето прави аборт. Двамата продължават образованието си. Реализират се. Създават прекрасен дом и си правят 2-3 щастливи деца.
    2. Момичето ражда. Спира образованието си. Бащата спира да учи и почва да работи някъде нон-стоп за изкарване на възможно най-много пари. Детето расте. Непрекъснато му трябват нови и нови неща. Чувства се изолирано от другите деца, че няма играчки или дрешки като техните. Вече тръгва на училище. Трябват му учебници тетрадки, нови дрешки. Родителите не могат да си намерят работа със заплата по-висока от 300лв. Детето завършва, иска да следва в чужбина като връстниците си. Уви, родителите няма да могат да платят дори и образованието в България...
    3. Момичето ражда. Детето е данено в дом за осиновяване. Една потребителка, мисля че обясни какви са били съученичките й, живяли в дом.

Моето мнение е, че ако една жена няма възможност да осигури сносно бъдеще на детето си, по-добре да не го ражда. Тук не става въпрос за години, а за материални възможности. Ако родителите са богати и т.н. едно раждане никога не е проблем. Но нямайки материална подкрепа от никой, просто е невъзможно. Едно бебе излиза адски скъпо с всичките му памперси, принадлежности и т.н. На мен лично ако ми се случи да забременея, но не мога да отгледам детето си, ще направя аборт. Дори и после да не мога да имам деца, винаги мога да си осиновя. По-добре да го убия още докато представлява няколко клетки, отколкото да го родя и да го обрека на гаден живот. =]

Живота е даденост и е някак грешно да не дадем шанс на един плод..въпреки , че не се знае дали просто няма да е по добре да го няма..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Представи си студентка да кажем на 20 години...
    Аз и брат ми сме се родили когато майка ми е била студентка. С баща ми са живели на 300 км от родителите си и на 400 от университета, в който е следвала майка ми. Ходила е на изпити и на лекции бременна, нито веднъж не е скъсвана. Преди да ме роди е работила, след това по разбираеми причини не е. Когато с брат ми сме били малки, родителите ми не са се затваряли вкъщи с нас, просто са се събирали с други млади хора (и семейства) - лапетиите спят или играят в едната стая, другите си правят купона. Мисълта ми е: когато имаш желание, има и начин, поне на тази възраст.
    И все пак съм ЗА аборта, особено в тийнейджърска възраст - да, бил си неграмотен, да не знаеш кое къде да си завреш и как (не ми разправяйте за скъсаните презервативи, те са едноцифрен процент от случаите на нежелана бременност). Но защо да си съсипваш живота все пак? Лютото работих като сервитьорка и имах колежка на 35 години - не намирам за нормално на тази възраст да си сервитьорка. Тя е родила на 16. Ако не е родила, може би е щяла да учи и да си осигури по-добър живот. Но всеки си преценява - не отричайте нечие право да реши сам дали може или не да отгледа дете. Щом си била толкова глупава да забременееш на 15-16 години, надали ще си много умна после като майка.
    Аз съм на 19 и все пак се ужасявам от мисълта да забременея. Няма да направя аборт ако все пак се случи, но ако се беше случило, когато бях на 16, надали щях да родя.

Град
    ВаРнАаАа
    За, ако си под 20...

Spider4eto вече го удари на 20 годишни .. изобщо за тях не съм споменавала .. не знам защо бихте извъртяли по всякакъв начин нещата, че да спорите с мен .. Аз говорех за съвсем друго .. пита се за или против сте .. отговорила съм против .. измисли още 1000 сюжета аз пак ще съм против .. разберете, че не можете да ми промените мнението .. всеки си преценява сам за себе си аз така съм решила .. точка!!! Ако някои хора могат да поемат този риск с аборта ии няма да им пречи по натам мисълта, че са прекратили развитието на едно бебе (дори и в началото) ок .. аз бих се чувствала гузно и цял живот бих съжалявала .. нищо, че е една клетка както каза .. защото знам, че тази клетка би се превърнала в човешко същество със сърчице и със свой собствен живот, който аз бих му дала! Ако нежеланата бременност е грешка за мен сто пъти по - голяма грешка е аборта (за по - големите хора говоря) .. а за по - малките както вече казах си е чиста глупост и безотговорност .. ии да признавам, че на 14 малко трудно ще се роди дете .. но за тях изришно съм казала, че щом не могат да се грижат сами за себе си да не започват да правят секс!!! Никой не е умрял (или поне до колкото аз знам) от липса на секс в ранна възраст (ако може изобщо да се нарече секс) .. за тях остава аборта ии мисълта за това още дъълги години ..

Град
    ВаРнАаАа
    Spider4eto вече го удари на 20 годишни .. изобщо за тях не съм споменавала .. не знам защо бихте извъртяли по всякакъв начин нещата, че да спорите с мен .. Аз говорех за съвсем друго .. пита се за или против сте .. отговорила съм против .. измисли още 1000 сюжета аз пак ще съм против .. разберете, че не можете да ми промените мнението .. всеки си преценява сам за себе си аз така съм решила .. точка!!! Ако някои хора могат да поемат този риск с аборта ии няма да им пречи по натам мисълта, че са прекратили развитието на едно бебе (дори и в началото) ок .. аз бих се чувствала гузно и цял живот бих съжалявала .. нищо, че е една клетка както каза .. защото знам, че тази клетка би се превърнала в човешко същество със сърчице и със свой собствен живот, който аз бих му дала! Ако нежеланата бременност е грешка за мен сто пъти по - голяма грешка е аборта (за по - големите хора говоря) .. а за по - малките както вече казах си е чиста глупост и безотговорност .. ии да признавам, че на 14 малко трудно ще се роди дете .. но за тях изришно съм казала, че щом не могат да се грижат сами за себе си да не започват да правят секс!!! Никой не е умрял (или поне до колкото аз знам) от липса на секс в ранна възраст (ако може изобщо да се нарече секс) .. за тях остава аборта ии мисълта за това още дъълги години ..
    Aз не споря, но някои 14 годишни телца не могат да издържат раждането.. може да донесе смъртта и на майката и на бебето..

Цитирай Първоначално написано от TheX
    От тва последното направо ме заболя сърцето

мда и мене ме заболя църцето много е гадно така
    защо не мислят преди да правят деца ... а после ги махат...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ама Хилари, аз не споря с теб, просто ти показвам друга гледна точка, вече ти си преценяваш дали искаш да я приемеш или не. Отдолу съм си написала моето мнение и т.н. Цитирах те теб, защото спомена бременност от неизползване на презервативи, исках да ти покажа, че се случва да забременее човек дори и след като си знае всичко и се предпазва. Никъде не съм казала, че не може да се отгледа дете докато родителите са студенти- ето Sissy90 каза, че техните са били студенти, онзи ден се запознах с едно момиче, което майка й я е родила докато е била студентка и т.н. Същото е и за домовете, винаги си има изключения, не всяко дете ще пропадне там, някое може да бъде осиновено, както споменаха по-преди в чужбина или тук в България и т.н. Просто дадох един пример.

Въпрос: Ако открият нелечимо заболяване на бебето докато е още в корема на майката(знаете има тестове за синдрома на Даун и др. подобни още преди раждането) кое е по-добре - да направи аборт или да го роди?

Spider4eto самия ти пример беше за студенти, които в случая нямаше как да гледат бебето .. Има ли желание и начин ще се намери ..

Въпрос: Ако открият нелечимо заболяване на бебето докато е още в корема на майката(знаете има тестове за синдрома на Даун и др. подобни още преди раждането) кое е по-добре - да направи аборт или да го роди?
    е в тоя случай е по - добре аборт, за да не се мъчи като се роди .. и това за мен си е убийство, нооо в този случай е по - голямо убийство ако го роди и го обрече цял живот да е различно от останалите и тук не опира въпроса до желание (за отглеждане), а до нещо неизлечимо, с което ще живее цял живот ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ сама си противорчиш
    Станислава

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ^ сама си противорчиш
    Не знам защо се занимаваш, това глупаво девойче няма да схване за какво иде реч, остави я да се самозаблуждава.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

Eм според тебе всички ги убиват като разберат че имат некво заболяване-да бееее има толкова много семейства с дауни и инвалиди деца ама ги гледат н'ли,така че си провери фактите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си