- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против аборта?
Много е тъжно,но все пак докaто не ти дойде до главата не се заричай : x ..относително е
Първоначално написано от angellove
Специалността ми е такава,че изучавам последствията от Синдрома на Даун,Детската церебрална парализа и всякакви малформации...ще се yчудите колко голям процент жени и то именно в България НЕ правят аборт,дори и при тези условия.Правете се на загрижени колкото си искате,но така брутално да обричате тези деца,все едно е "пределно ясно,че едно дете с Даун НЕ ТРЯБВА да бъде родено" е същото както да забременееш без никакви усложнения и да направиш аборт,защото в момента не можеш да се грижиш за дете например..
Първоначално написано от angellove
Ние сме тези, които дават живот и смятам че имаме право да го отнемем. Какъв е смисъла да родиш дете ако не го желаеш, не си готова, нямаш възможност да му дадеш най-доброто, да го обичаш, отгледаш и възпиташ? Ако забременея в неподходящ момент, бих направила аборт без да се замислям. Е, предполагам че би ми било тежко, ма предпочитам това вместо да родя нежелано дете, резултат от скъсан презерватив... Такова нещо би съсипало живота ми и този на детето.Първоначално написано от waleriq
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Прочети по-добре, зададох въпрос не съм изразявала мнение!!!Първоначално написано от britzy
попринцип съм против .. но ако наистина се налага...
Това девойче ама грам не й пука ти какво мислиш .. бъди така добра и спри да злобееш към мен .. не съм ти искала мнението нито съм ти дала правото да ме коментираш .. като не ти изнасям не ми чети постовете .. толкова ли е трудно да схванеш?? Ако толкова искаш да обсъждаш някой излез, тръгни по някоя улица и си коментирай минаващите хора покрай теб колкото искаш .. ебаси ебаси .. много злеПървоначално написано от Violenza
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има разлика между това да злобея и да съжалявам някого, в твоя случай е второто.Първоначално написано от Hilary_
И пак ти казвам - няма как да не ти гледам малоумните постове, по простата причина, че те са навсякъде и повечето от тях дори не са по темите.
Ако имаш още нещо да ми казваш, давай на ЛС, за да не разваляме още повече темата!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ама не съм ти искала съжалението бе .. не си придавай такива права ..Първоначално написано от Violenza
![]()
И като няма как да не ги гледаш поне не ги копирай ..
![]()
А това дали са по темите също слабо те вълнува .. гледай себе си ти казах НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕН!!! Ако ти го напиша с още по - големи букви дали ше го видиш???
![]()
п.с. Нямам какво повече да ти казвам .. а с ЛС-та не ми се занимава ..
п.с. 2 Съветвам те просто да спреш да се занимаваш с мен!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами някъде по-напред четох за убийства. Моля, не се излагайте. По тази логика след всяка мастурбация или секс с презерватив се превръщаме в масови убийци. По времето, в което е позволен абортът, "бебето" е някакъв вид струпване на клетки. То не е живо в пълния смисъл на думата. И все пак, аз ще кажа против, защото след аборт в тийнейджърска възраст е доста вероятно майката да остане безплодна.
По принцип съм против, но ако ми се случи на този етап от живота ми бих направила аборт.
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
леле... това е тъжно ама стават и грешки!по добре ли е да го родиш и цял живот да страда щото няма как да му даваш това което другите деца получават примерно... ?
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
историята е толкова измислена и изсмукана от пръстите,че нз мен лично никак, ама никак не ме трогна....пък и както е споменато вече на няколко седмици когато е плодът не може да се говори за бебе не го ли проумяхте най сетне....дай тогава да жалим за всички наши клетки които се отделят и умират вс ден....вярно че детето е друго нещо....но в самото начало и то представлява единствено съвкупност от клетки...и не може да извършва опоменатите дейности в историйката като...разумна мислене примерно, смешно е направо
....пък и който е против абортите да си бъде...но на думичкии всеки е цар
Твърдо против...
![]()
По-депресантски текст от този не знам дали съм чела,отвратител е.Първоначално написано от Bebeto666
По темата "ЗА" аборта.
When you dream anything can happen.
Ако бременното момиче е на 17-18-19 съм "ЗА", а ако е над 20 съм против![]()
Трагедията е пълна...
Ako e pikla na 12-15 "ZA" ako e nad 18 "PROTIV"
PP. Ole boje prestavi si nqkoi da vurvi po ulicata na 14 godini bremenna i da si li4i![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Аз винаги съм била против и винаги ще съм против аборта ,това малко неродено детенце е част от теб.За мен би било все едно да убия себе си небих го преживяла .За това като несте готови за родители немислете само с хормоните си ,а и със здравия ви разум как се прави безопасен секс без последици! предпазвайте се за да несъжалявате .
По-скоро съм ЗА аборта, не може едно дете да отглежда друго дете![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Който не иска дете на 15-16 да не прави секс. То си има начин! Аборта е най-ужастното нещо, не знам как живеят жените след като го направят?! Какъв е смисълът да се направиш на голямата работа, че си правил секс и после да убиеш едно човешко същество?
ОМФГ, много ясно, че ЗА.
1. Това първите 3 месеца не е мислещо дете. По тая логика трябва да почна да дундуркам пълния кондом на гаджето и да пея на бебето, което представлява 1 сперматозоид в езеро от сперма.
2. И като го родя какво? Ще го гледам с мизерни пари, ще проваля моят живот, също и неговият? Ще го обрека да е вечно бедно, отритнато, без шансове за развитие, образование? Не съм чак толкова лоша.
И Хилари, не се опитвам да те засегна, не го разбирай така, но по дяволите, така ме дразниш като почнеш с тва: "Ами като не могат да имат бебе да не правят секс..." Добре бе, по тая логика на 30 трябва човек да си губи девствеността! Тогава си се развил вече в обществен и социален план. Ти някога имала ли си връзка над 2 месеца изобщо? Ами с бившият ми ходихме година и половина. За това време трябваше да се държим за ръчичка и да се гледаме ли!? Много ясно, че сме правили секс! И със сегашния също (5 месеца соу фар). Ми нали сме заедно именно, защото се искаме, харесваме и прочие! Нали се обичаме!? Сексът е нормално следствие от любовта и мислех, че това е всеизвестно.
Ползваме кондоми винаги. По твоята логика, ако случайно стане нещо и забременея сме тъпи пишлемета ли? И си заслужаваме да ни е провален живота завинаги?
Ако си вярваш.... лол.
Ами, ако случайно не правиш секс, за да си "голямата работа", а защото искаш? Защото си срещнала някого, в когото си се влюбила? Ако просто искате да сте заедно по всеки възможен начин?Първоначално написано от martin92
Ок, тия които казвате това, че секс просто не трябва да се прави по никакъв начин преди 20 гадже не сте имали за повече от няколко месеца...
Вие като обичате някого не го искате ли? Не ви се ще да му се отдадете?
И с кондомите стават грешки.