.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182
    Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Много е тъжно,но все пак докaто не ти дойде до главата не се заричай : x ..относително е
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Специалността ми е такава,че изучавам последствията от Синдрома на Даун,Детската церебрална парализа и всякакви малформации...ще се yчудите колко голям процент жени и то именно в България НЕ правят аборт,дори и при тези условия.Правете се на загрижени колкото си искате,но така брутално да обричате тези деца,все едно е "пределно ясно,че едно дете с Даун НЕ ТРЯБВА да бъде родено" е същото както да забременееш без никакви усложнения и да направиш аборт,защото в момента не можеш да се грижиш за дете например..
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Цитирай Първоначално написано от waleriq
    100 % против аборта ! Кои сме ние че да отнемаме човешките животи
    Ние сме тези, които дават живот и смятам че имаме право да го отнемем. Какъв е смисъла да родиш дете ако не го желаеш, не си готова, нямаш възможност да му дадеш най-доброто, да го обичаш, отгледаш и възпиташ? Ако забременея в неподходящ момент, бих направила аборт без да се замислям. Е, предполагам че би ми било тежко, ма предпочитам това вместо да родя нежелано дете, резултат от скъсан презерватив... Такова нещо би съсипало живота ми и този на детето.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

Въпрос: Ако открият нелечимо заболяване на бебето докато е още в корема на майката(знаете има тестове за синдрома на Даун и др. подобни още преди раждането) кое е по-добре - да направи аборт или да го роди?
    Eм според тебе всички ги убиват като разберат че имат некво заболяване-да бееее има толкова много семейства с дауни и инвалиди деца ама ги гледат н'ли,така че си провери фактите...
    Прочети по-добре, зададох въпрос не съм изразявала мнение!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    попринцип съм против .. но ако наистина се налага...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ^ сама си противорчиш
    Не знам защо се занимаваш, това глупаво девойче няма да схване за какво иде реч, остави я да се самозаблуждава.
    Това девойче ама грам не й пука ти какво мислиш .. бъди така добра и спри да злобееш към мен .. не съм ти искала мнението нито съм ти дала правото да ме коментираш .. като не ти изнасям не ми чети постовете .. толкова ли е трудно да схванеш?? Ако толкова искаш да обсъждаш някой излез, тръгни по някоя улица и си коментирай минаващите хора покрай теб колкото искаш .. ебаси ебаси .. много зле

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ^ сама си противорчиш
    Не знам защо се занимаваш, това глупаво девойче няма да схване за какво иде реч, остави я да се самозаблуждава.
    Това девойче ама грам не й пука ти какво мислиш .. бъди така добра и спри да злобееш към мен .. не съм ти искала мнението нито съм ти дала правото да ме коментираш .. като не ти изнасям не ми чети постовете .. толкова ли е трудно да схванеш?? Ако толкова искаш да обсъждаш някой излез, тръгни по някоя улица и си коментирай минаващите хора покрай теб колкото искаш .. ебаси ебаси .. много зле
    Има разлика между това да злобея и да съжалявам някого, в твоя случай е второто.
    И пак ти казвам - няма как да не ти гледам малоумните постове, по простата причина, че те са навсякъде и повечето от тях дори не са по темите.

Ако имаш още нещо да ми казваш, давай на ЛС, за да не разваляме още повече темата!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Има разлика между това да злобея и да съжалявам някого, в твоя случай е второто.
    И пак ти казвам - няма как да не ти гледам малоумните постове, по простата причина, че те са навсякъде и повечето от тях дори не са по темите.

Ако имаш още нещо да ми казваш, давай на ЛС, за да не разваляме още повече темата!
    Ама не съм ти искала съжалението бе .. не си придавай такива права .. И като няма как да не ги гледаш поне не ги копирай .. А това дали са по темите също слабо те вълнува .. гледай себе си ти казах НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕН!!! Ако ти го напиша с още по - големи букви дали ше го видиш???

п.с. Нямам какво повече да ти казвам .. а с ЛС-та не ми се занимава ..
    п.с. 2 Съветвам те просто да спреш да се занимаваш с мен!

Ами някъде по-напред четох за убийства. Моля, не се излагайте. По тази логика след всяка мастурбация или секс с презерватив се превръщаме в масови убийци. По времето, в което е позволен абортът, "бебето" е някакъв вид струпване на клетки. То не е живо в пълния смисъл на думата. И все пак, аз ще кажа против, защото след аборт в тийнейджърска възраст е доста вероятно майката да остане безплодна.

Град
    Somewhere around nothing!
    По принцип съм против, но ако ми се случи на този етап от живота ми бих направила аборт.

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от All.bg форум
    ПП между другото, аборт по желание , ако не ме лъже паметта, се прави до 12 г.с., когато говорим не за бебе, а за ембрион , онова малкото, дето като червейче се вързало за лигавицата на матката и затова е с кюрета - да се изтържат стените - такива неща като крака, ръце и черепи няма

леле... това е тъжно ама стават и грешки!по добре ли е да го родиш и цял живот да страда щото няма как да му даваш това което другите деца получават примерно... ?
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

историята е толкова измислена и изсмукана от пръстите,че нз мен лично никак, ама никак не ме трогна....пък и както е споменато вече на няколко седмици когато е плодът не може да се говори за бебе не го ли проумяхте най сетне....дай тогава да жалим за всички наши клетки които се отделят и умират вс ден ....вярно че детето е друго нещо....но в самото начало и то представлява единствено съвкупност от клетки...и не може да извършва опоменатите дейности в историйката като...разумна мислене примерно, смешно е направо ....пък и който е против абортите да си бъде...но на думичкии всеки е цар

ць

Твърдо против...

Re: За или против аборта?

Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    Дневник на нероденото дете

5 октомври. Днес започна моят живот. Моите родители още не знаят за това. Аз съм момиченце, ще имам светли коси и сини очи. Всичко вече е определено, даже това, че ще обичам много цветята.

. . .

28 декември. Днес мама ме уби.
    По-депресантски текст от този не знам дали съм чела,отвратител е.

По темата "ЗА" аборта.
    When you dream anything can happen.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако бременното момиче е на 17-18-19 съм "ЗА", а ако е над 20 съм против
    Трагедията е пълна...

Град
    ;D Krastavec ;D
    Ako e pikla na 12-15 "ZA" ako e nad 18 "PROTIV"
    PP. Ole boje prestavi si nqkoi da vurvi po ulicata na 14 godini bremenna i da si li4i

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Ем зависи.Ако майката е на 15-16 съм за..

``Xbow Company``

Против!

Re: За или против аборта?

Аз винаги съм била против и винаги ще съм против аборта ,това малко неродено детенце е част от теб.За мен би било все едно да убия себе си небих го преживяла .За това като несте готови за родители немислете само с хормоните си ,а и със здравия ви разум как се прави безопасен секс без последици! предпазвайте се за да несъжалявате .

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По-скоро съм ЗА аборта, не може едно дете да отглежда друго дете
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Който не иска дете на 15-16 да не прави секс. То си има начин! Аборта е най-ужастното нещо, не знам как живеят жените след като го направят?! Какъв е смисълът да се направиш на голямата работа, че си правил секс и после да убиеш едно човешко същество?

Град
    Paradise
    ОМФГ, много ясно, че ЗА.
    1. Това първите 3 месеца не е мислещо дете. По тая логика трябва да почна да дундуркам пълния кондом на гаджето и да пея на бебето, което представлява 1 сперматозоид в езеро от сперма.
    2. И като го родя какво? Ще го гледам с мизерни пари, ще проваля моят живот, също и неговият? Ще го обрека да е вечно бедно, отритнато, без шансове за развитие, образование? Не съм чак толкова лоша.

И Хилари, не се опитвам да те засегна, не го разбирай така, но по дяволите, така ме дразниш като почнеш с тва: "Ами като не могат да имат бебе да не правят секс..." Добре бе, по тая логика на 30 трябва човек да си губи девствеността! Тогава си се развил вече в обществен и социален план. Ти някога имала ли си връзка над 2 месеца изобщо? Ами с бившият ми ходихме година и половина. За това време трябваше да се държим за ръчичка и да се гледаме ли!? Много ясно, че сме правили секс! И със сегашния също (5 месеца соу фар). Ми нали сме заедно именно, защото се искаме, харесваме и прочие! Нали се обичаме!? Сексът е нормално следствие от любовта и мислех, че това е всеизвестно.
    Ползваме кондоми винаги. По твоята логика, ако случайно стане нещо и забременея сме тъпи пишлемета ли? И си заслужаваме да ни е провален живота завинаги?
    Ако си вярваш.... лол.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от martin92
    Който не иска дете на 15-16 да не прави секс. То си има начин! Аборта е най-ужастното нещо, не знам как живеят жените след като го направят?! Какъв е смисълът да се направиш на голямата работа, че си правил секс и после да убиеш едно човешко същество?
    Ами, ако случайно не правиш секс, за да си "голямата работа", а защото искаш? Защото си срещнала някого, в когото си се влюбила? Ако просто искате да сте заедно по всеки възможен начин?
    Ок, тия които казвате това, че секс просто не трябва да се прави по никакъв начин преди 20 гадже не сте имали за повече от няколко месеца...
    Вие като обичате някого не го искате ли? Не ви се ще да му се отдадете?
    И с кондомите стават грешки.

Град
    |На 3еМяТ@|
    против!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си