.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 182 от общо 182

Град
    Русе
    По принцип съм против,но когато се налага...

[/quote]
    Ние сме тези, които дават живот и смятам че имаме право да го отнемем. [/quote]

Абсолютно съм съгласна с това. Аз съм твърдо ЗА аборта. Казвате, че убивате живот- ами момичето? Лесно ли ще й е на нея? Ще трябва да гледа дете, да учи, да работи, за да го издържа. Тук повечето приемат това да родиш детето като 'наказание' за действията си. Ами ако момичето е изнасилено? Ако са се предпазвали, но поради някаква причина все пак е станал гаф? Трябва ли момичето да роди, при положение, че се е предпазвала, но въпреки това се е случило? Или детето има заболяване? При раждането има опастност за живота на майката? Сигурна съм, че ще ме наречете егоистка и ще започнете да ме нападате, но според мен момичето/жената трябва да мисли първо за себе си, как ще се отрази на нея едно евентуално раждане, и след това за детето. Защото плодът не е развит още- не мисли, не усеща. Все още не е започнал истинския си живот. Докато при майката ще е точно обратното. Всяка жена има право на избор- затова съм ЗА аборта.

Повече от фен Аватара на c0ci
    а после кфо???ще има:
    ден първи:Днес мама ме изостави в дома!
    Айде моля ви се

За
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от c0ci
    а после кфо???ще има:
    ден първи:Днес мама ме изостави в дома!
    Айде моля ви се
    Аха! И тогава разказът ще е много по-реален...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Водили сме дискусия на тази тема в часа по литература преди две години (мисля ..) и аз бях от от "въздържали се от мнение". Понякога се налага да се абортира, защото първо, че партньорите може да бе успят да го отгледат и възпитат като хората, и второ, че ако са под 18 години - надали родителите им ще останат във възторг и повечето в този случаи биха ги накарали да направят аборт. Не ми е стигало до главата подобно нещо, а и не искам .. На 18 съм, а едно момиче на моите години роди преди ... почти 3 години .. И до ден днешен си мисля, че е трябвало да абортира, защото начина, по който отглежда детето си е под всякаква киритка ...

I'm inlove with a criminal...

Против само, ако момичето е изнасилено например .. или има опастност за живота на майката или детето .. но да отнема възможността на някой да живее .. никога ... аз съм го направила и после ще си го дондуркам ако трябва .. разговаряла съм с майка ми и тя ми каза, че ако някога се случи нещо такова в никакъв случай да не крия и да не правя аборт - нашите ще ме подрекепят
    Be Yourself :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си