Добре ся... Ще те изнасилят и ти някак си как да го кажа... На инат го правиш... Как ще е твое т'ва ся... Добре приемам,че в теб ще расте и т.н. ,но не искаш ли примерно да търсиш кадърен доктор,ако ще и 500 лева да ти иска,но после да имаш дете с някой който обичаш,някой който го е грижа за теб. А ми хубу. Имаш дете от изнасилвача,но после се хващаш с някой като мен който не иска момичето да гледа чуждо дете и то на някой който не го е грижа за нея,да знам как е постъпил с нея,как я е наранил,какво е направил с нея... Значи няма да е толкова приятно да гледам това дете. А и после ако имаме НАШЕ дете... Другото как ли ще се почувства? Просто някой път се получават някакви такива кофти ситуации. Не казвам,че е лошо някой да поеме отговорността за чуждо дете,не че съм против да гледам чуждо дете и т.н.,добър съм си по природа,но просто в някой семейства се получават такива неща. И после другите били егоисти,защото са за аборта,предпочитат да не дадът живот на детето,защото осъзнават,че нямат не само финансовите,но и нямат към кой да се обърнат за помощ,които просто осъзнават каква отговорност е да имаш дете. Просто и вие се замислете кога е добре да се роди и кога не. Помислете и за другите хора,за момчето,за родителите си и т.н. Не мислете само за себе си,това искам да кажа. Че не е просто ваше решението,има много хора които също трябва да изкажат мнение по въпроса. Кофти ми е да гледам как говорите,но после така да си прецакате живота и на тези около вас. И мен ме е яд дето някакви 13-14 годишни пикли го правят,но просто ние не сме тези които трябва да ги съдят за тази постъпка. Имат си приятели,родители,роднини, ора които ги познават,хора които имат право на мнение. Тук говорим за нас - по-отговорните хора,а не гъзаретата.