Против аборта съм. Не бих убила собственото си дете! НА 17 години съм и даже да забременея сега, когато родя ще съм на 18. Имам си работа и мога да го издържам. Ако е за училището винаги мога да премина на СФО и да си уча от къщи или да го давам да го гледа баба, докато съм а чуилище, която сами ми се моли за внуче.
И все пак нямам намерение да раждам деца сега. Мисля някъде към 21 годишна възраст като майка ми. С нея сме като близна1ки, много се обичаме, разбираме си се и можем да си говорим за всичко...само ме дразни, че ми взима дрехите.
Гаджето непрестанно ми говори за деца, но според мен (както и според вас 100%) смятам, че ние сме твърде незрели, за да имаме деца...усобенно той. Той е адски свестен и грижовен човек, страшно много си пасваме, обичаме еднакви неща, слушаме еднаква музика...няма сега да продължавам, но досега с никой не съм си пасвала така и няма как да стане, понеже толкова много години съм си изграждала идеален тип мъж и накрая го открих, като той препокрива идеалът ми 1:1. Той много иска деца и се надявам, че след като станем малко по-отговорни и най-малкото се научим да се грижим сами за себе си ще можем да си позволим да имаме и деца.
...той иначето всичко е планирал...имена, възраст за раждане...даже ме мъкна до магазин за бебешки дрешки! Много е сладък като говори за това. И все пак ми напомня за тази двойка от Бъг Бредър..питат ги детето беше ли планирано и мъжа отговаря...ми аз го бях планирал, а тя не.