Цитирай Първоначално написано от Axel_f
Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
Против аборта ..... за какво правите деца като не ги искате после
Абе вие тъпи ли сте...?! Никой не иска аборт, това е крайна мярка, която крие много опасности за жената и която нито е евтина, нито безболезнена. Темата не е дали предпочитаме аборта пред предпазните средства (ПАЗИ БОЖЕ!), а дали в безизходни ситуации го оправдаваме от морална гледна точка...!

Мнения от типа "като не искате деца, не правете секс" са направо абсурдни, хора сме, правим секс за удоволствие, а не само за разплод! Разбира се, предпазните мерки са задължителни, но никога няма гаранция.....

Callisto,нищо лично, но ти ако смяташ да си правиш бебе с момчето, с което ходиш от 7 месеца... Интересно ми е той на колко е, за да иска деца вече...Някакси хората около мен на 18-25 хич не им е до деца...?
Изобщо не смятам да правя бебе с него! Не си прочела нещата както трябва. Точно той е този, който иска бебе! Аз говоря за в бъдеще, ако след примерно 5 години сме още заедно бих се съгласила за дете единствено, ако е станал по-отговорен човек. Той е адски грижовен и е доказъл, че може да се грижи за някой друг, но на мен това не ми стига. Аз искам той да се научи да се грижи не само за себе си, но и за евентуалното си дете, като го иска толкова много. Просто казах, че докато той е такова лапе в главата не бих допуснала да го правим без презерватив камо ли пък да имаме деца....проссто би било тъпо. Искам да съм отговорен родител и искам такъв и до мен, а не детето да бъде заебано и родителите му да не го научат на нищо, понеже са безотговорни.

П.С: Може да ходим заедно от 7/8 месеца, но това е, понеже аз ходех с друго момче преди това за доста дълго време. Иначето със сегашното гадже се познаваме от 6 години и още от тогава си ме харесваше, а аз испитвах симпатии към него. Единственото, което го спираше да бъде с мен, беше, че аз бях заета.