- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебелее ли се от мляко :?
Здравейте,аз тук съм си почнал една диетка не ям тесто от 5 месеца вече и отскоро започнах да не ям и сладко,и си пия яко прясно мляко от 1% масленост,та дебелее ли се от това.. ?
вземай от онова с 0,1% мазнини (фитнес)
от него не се дебелее със сигурност
НЕ.
млякото е нужно за куп неща-не ми се изнасят стотиииици лекции.
ми попринцип от вси4ко се дебелее ... но ако не яде6 нон стоп мляко .. няма такава опаснотс,взимай от това което е с най малка масленост...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Взимай си нискомалслено мляко, въпреки че аз веднъж опитах и не беше особено вкусно.
От мляко не се дебелее,повярвай ми.А и е много полезно.Но за нищо на света не си взимаий от 0,1%.Диетоложката на майка ми и е казала,че точно този процент е много вреден,защото няма никакво мляко,а само боклуци.Яж си от 1-1.5% и ще си си наред.
Извинявам се, че вмъквам въпрос в темата ти, но пречи ли ако млякото е прясно пак от 1% - 1,5%, да се консумира, 'щото съм и на диета?!![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Точно преди няколко дни по вечерните новини имаше репортаж на тази тема и заключението беше, че от пълномасленото мляко не се пълнее![]()
+1 , но и 1 % став аи не се дебелее!Първоначално написано от DimovB
Млякото с 0.1% масленост е толкова безвкусно... Купих си веднъж и го изядох само защото бях давала пари за негоНе виждам никакъв проблем да ядеш/пиеш такова 1.5-2%, все пак това са само 10-14 допълнителни ккал на 100 гр. и много по-вкусно и истинско мляко.
Ахах, спрял бил тестото.![]()
![]()
![]()
Не се дебелее,споко.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
вече се чудите кво да измислите..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
еми да кво смешно има,не ям хляб,банички дори и кюфтаци щото майка ми слага хляб в тях...Първоначално написано от PinkFloydSound
Не е спрял месото,не яде кюфтета,защото вътре има хляб.Така ги прави майка му.![]()
Хляб ТРЯБВА да се яде.Първоначално написано от TheFirstline
![]()
всичко трябва да се яде !
спортувайте хора! спортувайте![]()
Защо четете по 1/2 пост и си правите странни заключения?Първоначално написано от KumchoValcho
епа аз ходя на фитнес 3,4 пъти седмично и тичам малко от малко когато ми скимне и в нас си правя някакви упражненияПървоначално написано от clever
![]()
От мляко не се дебелее!
Пък те тия неща в кутиите едни млекаа.. Ох-ох!Мляко, което да е годно 4 месеца... слабооо.
Не че аз винаги пия прясно изцедено мляко (когато съм на село, има хора, които продават
), но си взимам такова с по-голяма масленост.
Тези мазнини са като смазка за ставите. А млякото 1% и надолу (макар че преди да науча някои неща, и аз си купувах такова), то това е направо водица! Без полезните вещества..