.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от clever
    всичко трябва да се яде !
    спортувайте хора! спортувайте
    Точно тъй. Точно пък от здравословните мазнини един спортист не трябва да се въздържа!

Авторът - ако работиш за маса, всичките тези здравословни хранителни вещества ще станат на мускули. А ако още имаш да сваляш мазнини, наблягай на кардиото (ти си го знаеш де ; )). Но аз съм дотук, трябва специалист да ти определи порции, количества и т.н.

Леле хора.. Вече се учудвам колко много момчета искат да се хранят здравословно. Аз като съдя по тези от нашия клас (двамата ни спортиста се натресоха в киносалона с по 2 чипса, пакет пуканки и средна кока-кола на всеки), отделно всеки ден единият гъчи кво ли не... Е, то не става така! Айде, единият е футболист и тичането гори всичко, поддържа фигурата му и т.н., а и той работи за маса и др... може да си позволи повече да яде (макар че всеки ден вредна храна никой не бива да консумира). Другият пък разчита само на шотокана и никаква кардио тренировка не присъства... Смисъл, има мускули по ръцете и гърба, ама има корем и плочките му никви ги няма (а там знаете, че ги товарят с към 200 коремни преси на тренировка). Въобще не е толкова атлетичен като футболиста. Не че имам нещо против бойните спортове - напротив, това е дисциплина и източна философия, както и идеални силови статични упражнения, но не е за отслабване. Познавам някои хора, тренират карате, и - от структура ли е, от статичност ли е - имат доста мазнина за спортист.

Спорт,спорт,спорт.Вместо да се вманиачавате във всеки един грам,отидете направете упражнения-40,50,60... .Утре пуснете и тема дали се дебелее от водата,защото ви се подува корема като пиете.То може би само това не съм видяла.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Млякото с 0.1% масленост е толкова безвкусно... Купих си веднъж и го изядох само защото бях давала пари за него Не виждам никакъв проблем да ядеш/пиеш такова 1.5-2%, все пак това са само 10-14 допълнителни ккал на 100 гр. и много по-вкусно и истинско мляко.
    е да,
    кой знае колко пържоли яде на ден, а за млякото прави фасони..

Цитирай Първоначално написано от TheFirstline
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Ахах, спрял бил тестото.
    еми да кво смешно има,не ям хляб,банички дори и кюфтаци щото майка ми слага хляб в тях...
    Между другото, добре правиш, браво. Аз няколко пъти се мъчих, но не можах да спра тестените продукти..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    не
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

от личен опит ти казвам,че от пълномаслено мляко не се пълнее

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Всеки понеделник си взимаме домашно прясно мляко .. и си пия 1,2 литра без проблем. . предпочитам го пред онова на прах..
    Не мисля,че се дебелее.. до сега да съм станала 100 кила , ако от него се дебелееше..
    ла-ла-ла

Мега фен
    Точно от обезмаслените/нискомаслените се пълнее НАЙ-МНОГО, защото са съставени само и единствено от нишесте и вода.

Супер фен Аватара на Shia
    Гледаш отзаде калориите и почваш да смяташ.Попринцип няма как да надебелееш,защото не можеш да погълнеш неограничено количество течност и с 3 процента да пиеш нямаш проблем.

а пък и колкото и да са мазнините, дори и при отслабване те са нужни на организма

Ами.. естествено че не се пълнее.. като се яде в умерени количества разбира се

anonymous708973
    Guest
    Абе, пий си 1%-1.5%, пък махай тестеното, сладкого, газираното, пърженото и консервираното и млякото ще ти е най-малкият проблем. Млечните продукти са полезни Аз си пия мляко 3.5%, просто защото вкъщи това се харесва. Иначе съм заменила кашкавала с моцарела - по-вкусна ми е и е далеч по-малко калории.

Аз знам, че се пълнее, ако се наливаш с мляко, но и да не е вярно, по-важното е, че изобщо не е толкова полезно, колкото го изкарват. Ако си купуваш истинско такова, а не "млякото" по магазините, е друго нещо, но пак в умерени количества.

Аз бих те посъветвала да си потърсиш някъде, където се продава истинско мляко. Има разни хора ходят рано сутрин по кварталите и продават. Кипваш го и си пиеш колкото искаш - много е полезно (предполагам знаеш, как се кипва прясно мляко) . И никакви микровълнови - само на котлона, защото микровълновата прави млякото на боклук...Лъчите, които излъчва взаимодействат с разни вещества в млякото и те стават канцерогенни.
    Това в кутийте не става за нищо. Наблъскали са го с какво ли не вътре, а и да не са, смятай през какви преработки е преминало, за да е годно за пиене 6 месеца А тия нискомаслените и киселото и прясното са просто вода с нишесте (главно вода) .

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Не е спрял месото,не яде кюфтета,защото вътре има хляб.Така ги прави майка му.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Предполагам не .. защото аз от година и нещо , всеки ден си пия прясно или кисело мляко и до сега не съм надебеляла ;д Даже зимата сутрин и обед съм на мляко без значение какво ;дд
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

нискомасленото мляко е боклук ... взимай си около 3% за да е поне малко истинско мляко . Не мисля , че ще надебелееш от него просто избягвай да му слагаш захар .

Град
    София
    И да и не!
    Ако ядеш нискомаслено под 2 процента - няма да напълнееш, но няма и да си набавиш жизненоважни микроелементи, ако ядеш над 3 процента може и да напълнееш, защото им добавят мазнини, нишестета и др. И аз съм в тази чуденка и незнам вече какво да купувам!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pamella
    И да и не!
    Ако ядеш нискомаслено под 2 процента - няма да напълнееш, но няма и да си набавиш жизненоважни микроелементи, ако ядеш над 3 процента може и да напълнееш, защото им добавят мазнини, нишестета и др. И аз съм в тази чуденка и незнам вече какво да купувам!
    Много си тъпа. Вземи проучи малко, почети, пък после говори на кое какво слагат. В тея над 3 може и да има боклуци, ама тея под 2 процента са САМО боклуци.

Супер фен Аватара на zoreto
    ако ядеш мляко на село от кравата няма да напълнееш ,то в тея млека всикчо друг ,ама не и мляко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си