- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- здр помощ !!!
някой може ли да обесни от какво се раководи продалжителноста на половия акт защото ас имам един проблем бързо сваршвам ако някои може да помогне ше се радвам
кви 4екии те гонят бе
ееееееееееееевала...ЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВАЛА!Първоначално написано от Passi0n
Е т'ва е
Човека пита как да свършва по-бавно,а ти...
ЕВАЛА!!!
![]()
по темата по-надолу има 1 тема. Доста са писали там и май ще има отговор на твоя въпрос.
Станислава
ного смешно вие место да кажете нещо на 4овек да му стане по леко вие се базикате
мерси 4е поне един човек взема нещо на сериозноПървоначално написано от t0d1t0
пак заповядайПървоначално написано от NeOo123
![]()
NeOo123 какъв полов акт те гони на тази възраст бе? Вземи си завърши началното и се научи да пишеш и тогава за секс говори. И как искаш да те вземат несериозно като пишеш по този начин? О.о
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Никой няма да те приеме сериозно, след като си толкова безнадеждно неграмотен!!!!!!!
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ахахаххаха много са ти филмитеПървоначално написано от NeOo123
![]()
Първоначално написано от INSIDER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - Как искаш да те вземаме на сериозно..Щом и не може да пишеш![]()
![]()
Ас![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Стига се атакували момчето бе..Мъжки.. в главата е всичко! Не, че съм много опитен но опитай да мислиш за друго..
Какво да ти кажа брато... от кое свършваш бързо - ножки или секс ? Макар, че и при двете е много относително... всичко е до човека и до нагласата и до възбудатаПървоначално написано от NeOo123
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
амии наистина всичко си е до психиката и мисленето....и до възбудата ест...браво на момичето явно, че добре се справя....иначе чувала съм че момчетата почват да си мислят за кръв или нещо което им е гнусно
иии имало ефект,но нз не съм била мъж досега
ама не ти пречи да опиташ според мен....
ИДИОТ , научи се да пишеш ... , а иначе опитай с много чекии
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
ахам..досега....а от сега нататък ?Първоначално написано от milickata
![]()
страдаш от тежък хомофобилисус синдром,консултирай се с лекар,НЕО
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?