- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любимите ви занимания?
Кои са по-странните неща, които обичате да правите?
Имам предвид като например висене с главата на долу /хах/, а не рисуване, писане и т.н.
Темата, може и да не се отнася до козметика и диети, но някой потребители посещават само този раздел, затова смятам, че няма причина да се заключва или мести.
обичам да си начкам бузите по всяко време![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Обичам да се боцкам с разни остри предмети/игла, фиба/ и да си хапя устните.![]()
me 2Първоначално написано от MimmZzZchYyY
![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
Да си пукам едната китка.![]()
Да си хапя устните до кръв.. мноо неприятен навик.![]()
Да си щипя брадичката.![]()
И бузите също.![]()
Хах, и аз съм такаПървоначално написано от Luscious_Heart
И да хапя дървената маса
Като бях на 7-8 издрах със зъбите си една дървена табуретка
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
О.о това е нищо.Като малка счупих стъклена чаша със зъбите си,докато вечеряхме с нашите в ресторант.Първоначално написано от viksit0y
Иначе и аз постоянно си хапя устните.Наистина доста кофти навик.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Аз си дъвча от време на време бузите от вътрешната част на устата..
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Да си хапя устните и когато ям сладолед на клечка или близалка, да унищожа клечката със зъби.![]()
Да си ръбам косата.. просто е ужасно.. опитвах на няколко пъти да спра, ама то е пристрастяващо.. някакави предложения?![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ХахЕм начи не знам как започнах .. просто си седях така и.. означава , че буквално си ръбам косата.Взимам едно кичурче и така
Знаам ,че е много налудничаво и ме мислите за откачена , но и аз не знам как да спра
;(
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ДА СИ ПУКАМ УШИТЕ С НОСА.![]()
![]()
![]()
Ами като се загледам в нещо и винаги съм с отворена устамного е гадно, но не мога да се спра
![]()
Само да отбележа, че темата не е за навиците, от които не можете да се оттървете, а за странните неща, които ОБИЧАТЕ да правите.![]()
Мда, разбрах, че обичаш да си я "ръбаш", но не разбрах какво значи "ръбам"!Първоначално написано от cherrygloss