.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Така.

Супер фен Аватара на SWASTIKA

Така.

RiseGirl, дебати тук НЕ стават.

Какво съм решил = Мой проблем.

Какво харесват или мразят хората = Техен проблем.

Твоето мнение = Твой проблем.

Сега, искам най - кулутрно да ми кажеш по коя точка ми заключваш темите, защото имаме друга уговорка с друг модератор.

Благодаря.

Edit.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

На вас като ви дават права, казват ли ви кое какво означава, защото СПАМ има друго значение.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^

1-2-3 OK, ама 20... е дразнещо е просто.
    Отварям раздела и гледам - отгоре до долу ЗА или Против еди какво си
    Да не говорим, че свестна дискусия не може да се провежда едновременно във всичките теми.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    На вас като ви дават права, казват ли ви кое какво означава, защото СПАМ има друго значение.
    Е как ще отделяме от скъпоценното си време за четене на някакви безсмислени писаници, които така или иначе, никой не спазва?

Знаеш ли я изтрий всички теми, включително и тази по мое желание.

Няма нужда да стоят заключение.

Друга стратегия ще мислим.

hottie
    Guest
    Мхм да се намеся защото имам лек пръст в тази работа Когато Свастика пусна всички теми предпочетох да говоря с него преди да ги заключа с уговорката да оставим 1-2 до 3 теми, защото 10 теми наведнъж няма смисъл. По-добре да се пускат постепенно.
    Но аз се забавих и не успях да направя, това което описах по-горе. И тъй като ние модраторите не се бъркаме в работата един на друг предлагам ако и останалите са съгласни Свастика(ако има още желание) да пусне една тема по негов избор и после като се изчерпа може и останалите. Лека по лека..така ще се оформят итнересни, надявам се, дискусии.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Мхм да се намеся защото имам лек пръст в тази работа Когато Свастика пусна всички теми предпочетох да говоря с него преди да ги заключа с уговорката да оставим 1-2 до 3 теми, защото 10 теми наведнъж няма смисъл. По-добре да се пускат постепенно.
    Но аз се забавих и не успях да направя, това което описах по-горе. И тъй като ние модраторите не се бъркаме в работата един на друг предлагам ако и останалите са съгласни Свастика(ако има още желание) да пусне една тема по негов избор и после като се изчерпа може и останалите. Лека по лека..така ще се оформят итнересни, надявам се, дискусии.
    Добре.

Другите ги изтрий.

Мега фен Аватара на ameli
    еее, само дискусии са ти в главата
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

hottie
    Guest
    Ами те темите си отидоха сами надолу, така че ги оставям. Няма смисъл да губя време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си