RiseGirl, дебати тук НЕ стават.
Какво съм решил = Мой проблем.
Какво харесват или мразят хората = Техен проблем.
Твоето мнение = Твой проблем.
Сега, искам най - кулутрно да ми кажеш по коя точка ми заключваш темите, защото имаме друга уговорка с друг модератор.
Благодаря.
Edit.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
На вас като ви дават права, казват ли ви кое какво означава, защото СПАМ има друго значение.![]()
^![]()
1-2-3 OK, ама 20... е дразнещо е просто.
Отварям раздела и гледам - отгоре до долу ЗА или Против еди какво си
Да не говорим, че свестна дискусия не може да се провежда едновременно във всичките теми.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Е как ще отделяме от скъпоценното си време за четене на някакви безсмислени писаници, които така или иначе, никой не спазва?Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Знаеш ли я изтрий всички теми, включително и тази по мое желание.
Няма нужда да стоят заключение.
Друга стратегия ще мислим.
Мхм да се намеся защото имам лек пръст в тази работаКогато Свастика пусна всички теми предпочетох да говоря с него преди да ги заключа с уговорката да оставим 1-2 до 3 теми, защото 10 теми наведнъж няма смисъл. По-добре да се пускат постепенно.
Но аз се забавих и не успях да направя, това което описах по-горе. И тъй като ние модраторите не се бъркаме в работата един на друг предлагам ако и останалите са съгласни Свастика(ако има още желание) да пусне една тема по негов избор и после като се изчерпа може и останалите. Лека по лека..така ще се оформят итнересни, надявам се, дискусии.
Добре.Първоначално написано от hottie
Другите ги изтрий.![]()
еее, само дискусии са ти в главата![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами те темите си отидоха сами надолу, така че ги оставям. Няма смисъл да губя време.![]()