.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    във филма ..
    та.. програмата Everest с нея как да видя колко загрява видеото?

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    та.. програмата Everest с нея как да видя колко загрява видеото?
    Ето от тук се гледа:

Град
    във филма ..
    мерси, после ще видя как вървят работите със картата

Who's next!

Само Господ и стари баби знаят решението на проблема ти, повярвай ми...

Здравейте, имам следният проблем, играта я инсталирах всичко е 6, стигнах до мисията каде когато зарежда картината е сей ночи на някоя телевизия са я спрели (надявам се да ме разбирате) и след това почва да зарежда пак със описанието на новото ниво и ми излиза грешка, грешката е iw4sp.exe порпинцип надписите ми излизат на ероглифи но на мен не ми пречи, до стиганете на тази мисия нито един път не ми е забило нито да ме изхвърли нито нищо.

Ползвам лаптоп Packard Bell 7900 (не мисля че е от характеристиките)

Ползвам външно диско дуро което е почети пълно (5 ГБ остават)

Четох някаде че може самата мисия да е повредена, ако е от това от каде да си зема новата или да изтегля друг рейлиз сега позлвам Call of Duty: Modern Warfare 2 PROPER [SKIDROW] теглен от замундата, ще ме посъветвате ли да си изтегля друг и каде точно са сейфовете ?

Благодаря предварително!

Последните драйвъри си сложи, пусни играта на оптимални настройки, почисти малко регистрите на компа, пусни една дефрагментация. Сигурно буташ един уиндоус повече от половин година...

Цитирай Първоначално написано от FaN7oMa
    Четох някаде че може самата мисия да е повредена, ако е от това от каде да си зема новата или да изтегля друг рейлиз сега позлвам Call of Duty: Modern Warfare 2 PROPER [SKIDROW] теглен от замундата...
    Аз лично съм тествал този релийз и гарантирам, че няма проблеми с него!!!

Търси проблема или в машината или в операционната система!!! Нещо не достига... И друго се учудвам, как подкарваш играта на лаптоп?!?!

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от FaN7oMa
    Четох някаде че може самата мисия да е повредена, ако е от това от каде да си зема новата или да изтегля друг рейлиз сега позлвам Call of Duty: Modern Warfare 2 PROPER [SKIDROW] теглен от замундата...
    Аз лично съм тествал този релийз и гарантирам, че няма проблеми с него!!!

Търси проблема или в машината или в операционната система!!! Нещо не достига... И друго се учудвам, как подкарваш играта на лаптоп?!?!
    абее. ОМГ вие четете ли преди да пишете?

@FaN7oMa
    колко поста трябва да напиша,за да видите че в няколко до сега съм написал, че съм със този ШИБАН релийз на SKIDROW?

@doomkillerr
    ти пък каде видя, че играя на лаптоп? нещо.. бъркаш темите?
    в предишните постове съм написал за конфигурацията..

Who's next!

@doomkillerr
    ти пък каде видя, че играя на лаптоп? нещо.. бъркаш темите?
    в предишните постове съм написал за конфигурацията..
    Явно ти не четеш всички мнения... Отговарях на въпроса на "FaN7oMa"

Цитирай Първоначално написано от straus
    Последните драйвъри си сложи, пусни играта на оптимални настройки, почисти малко регистрите на компа, пусни една дефрагментация. Сигурно буташ един уиндоус повече от половин година...

Някакви други идеи ?

Град
    във филма ..
    ауу не.. "Сигурно буташ един уиндоус повече от половин година" ЙАААХАХАХ! НЕ НЕ НЕ..УБИ МЕ! то ако беше това, че Windows-a на някой е от еди-колко си време.. какво ли щеше да бъде ти какво на всеки втори ден ли сменяш ОС-а?

Who's next!

ауу не.. "Сигурно буташ един уиндоус повече от половин година" ЙАААХАХАХ! НЕ НЕ НЕ..УБИ МЕ! то ако беше това, че Windows-a на някой е от еди-колко си време.. какво ли щеше да бъде ти какво на всеки втори ден ли сменяш ОС-а?
    Чудя се какво да ти отговоря "Force_bladeR"?!?! Че то от компанията "Microsoft" сами си признават, че през определен период от време (около 6 месеца) операционната им система се нуждае от преинсталация... и точно за това се чудя какво да ти отговоря! Ако смяташ, че "Windows" е перфектната операционна ситтема - тотално си в грешка! Ти и аз я използваме защото ни е "по-лесно" така - иначе има какво още (и то много) да се желае от нея!!!

П.С. - Както ти отговорих и по-рано: проблема ти е или от компютъра или от операционната система!!! Релииза съм го пробвал и е безпроблемен!!! Така че премисли от какво може да е! То и на мен GTA IV ми върви с 20-тина кадъра в секунда на резолюция 1920х1200 - при полужение, че съм с GF-9600GT и то малко клокната, ама какво да направя да взема да ревали?!?!

Значи със сигурност е от моят копютър но немога да разбера как върви половината игра без проблем после ми прави проблеми. Преди малко направих един гаф тъй като не ми излизат добре надписите и почнах на ново играта, някой ще може ли да ми прати сейфовете си или да при прати цялата папка players ще му бъда благодарен.аз след това ще си я пусна от мисията до която съм стигнал. благодаря предварително! можете да ми го пратите на емайла или по скайпа es.fan7oma.es@abv.bg (можете да го качите в докса) skype: es.fan7oma.es

Благодаря още веднъж на всички!

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Чудя се какво да ти отговоря "Force_bladeR"?!?! Че то от компанията "Microsoft" сами си признават, че през определен период от време (около 6 месеца) операционната им система се нуждае от преинсталация... и точно за това се чудя какво да ти отговоря! Ако смяташ, че "Windows" е перфектната операционна ситтема - тотално си в грешка! Ти и аз я използваме защото ни е "по-лесно" така - иначе има какво още (и то много) да се желае от нея!!!

П.С. - Както ти отговорих и по-рано: проблема ти е или от компютъра или от операционната система!!! Релииза съм го пробвал и е безпроблемен!!! Така че премисли от какво може да е! То и на мен GTA IV ми върви с 20-тина кадъра в секунда на резолюция 1920х1200 - при полужение, че съм с GF-9600GT и то малко клокната, ама какво да направя да взема да ревали?!?!

Ами... операционната система я смених половин месец преди да release-нат играта..

А и чакай сега? Това, че питам съвсем нормално и че имам проблем с играта "реване" ли означава? Майко, майкоо.. и вие не знаете какво пишете

Who's next!

Ами... операционната система я смених половин месец преди да release-нат играта..

А и чакай сега? Това, че питам съвсем нормално и че имам проблем с играта "реване" ли означава? Майко, майкоо.. и вие не знаете какво пишете
    Първо - за да скапеш операционната система са нужни точно 10 секунди! Второ - пробвай пък с друг релийз! Може пък точно на твоя компютър този да не върви, въпреки че колкото и коментари да изчетох, нямаше нито един в който да се спомене, че играта не върви или "крашва" на компютър с подобна конфигурация като твоята!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си