.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Помощ ..

Помощ ..

Здравейте, може да има друга такава тема, но аз не открих нищо.Харесва момче с 8 години по-голямо (Аз съм на 13, а той на 21 поне така ми казаха аз не го познавам лично..).Така де той е барман в едно кафе, в което аз ходя почти всеки ден.Искам да го заговоря, но съм прекалено срамежлива...какво да правя?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Помощ ..

Цитирай Първоначално написано от ninity11234
    Здравейте, мове да има друга такава тема, но аз не открих нищо.Харесвам момче с 8 години по-голямо (Аз съм на 13, а той на 21 поне така ми казаха аз не го познавам лично..).Така де той е барман в едно кафе, в което аз ходя почти всеки ден.Искам да го заговоря, но съм прекалено срамежлива...какво да правя?
    Прекалено си малка за него!Няма да излезе нищо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Зле си .. той е на 21,ти на 13 какво мислиш,че може да стане?
    :/

Re: Помощ ..

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Здравейте, мове да има друга такава тема, но аз не открих нищо.Харесвам момче с 8 години по-голямо (Аз съм на 13, а той на 21 поне така ми казаха аз не го познавам лично..).Така де той е барман в едно кафе, в което аз ходя почти всеки ден.Искам да го заговоря, но съм прекалено срамежлива...какво да правя?
    Прекалено си малка за него!Няма да излезе нищо
    тоя път подкрепям йода

Мдаа мъничка си

Мега фен Аватара на Hilary_
    Потърси си момче на твоята възраст това направи ..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Мечтите са безплатни.
    Въпреки че съм чела по форума такива тема където някви си на по 13 имат 20 годишни гаджета, ама колкото и да го харесваш той не е за теб бе момиче осъзнай се. На 13 и тръгнала да го заговаря..бармана
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Мечтите са безплатни.
    Въпреки че съм чела по форума такива тема където някви си на по 13 имат 20 годишни гаджета, ама колкото и да го харесваш той не е за теб бе момиче осъзнай се. На 13 и тръгнала да го заговаря..бармана
    Срам ме е да го заговоря, макар че сигурно той няма да ме огрее ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто забрави.В момента е много видима разликата ви.Стани поне на 18-19 и тогава мисли за толкова големи батковци.

Град
    Пловдив
    Можеш след като си на 13 да си останеш срамежлива
    На баткото няма да му навреди,че е отървал една дефлорация.
    Ти не тъжи има и по-богати.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    откажи се ..няма какво да направи6.Тои е много по голям и не мисля 4е 6те ти обърне внимание.По-добре намери някои на тжоита жазраст или наи-много 2-3 години по-голям.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Мечтите са безплатни.
    Срам ме е да го заговоря, макар че сигурно той няма да ме огрее ..
    Ама кво ше го заговаряш бе, само се излагаш. И да го заговориш и не пак няма да те огрее можеш да си спокойна стой си мирно на задника и си търси момче около твоите години.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Доста страннен поглед имам в момента...
    Ам..ми намери си някой по-подходящ..
    The blood that binds us ..till death unites us

o.O
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

JustaLittleKid
    Guest
    Мила.. недей.
    Имам приятелка на 13, почти 14, която харесваше един 21 годишен... За малко да му скочи в леглото, а то си личеше, че я използва ; Е, успях да я освестя малко, та разбра, че греши.
    Сега ходи с 19 годишен, но той я уважава и се държи с нея както трябва да се държи към 13 годишно момиче.
    Та първо, ако толкова държиш на него, поразпитай що за човек е.. И все пак разликата ви е прекалено голяма

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid
    Сега ходи с 19 годишен, но той я уважава и се държи с нея както трябва да се държи към 13 годишно момиче.
    тоест както към сестра??

съжелявам да оставим шегата на страна, както и да е, просто исках да го напиша

Абе не се занимавай с тоя,а си намери някой на твоята възраст.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

абе хора аз пак ви казвам не съм сигурна, че е на 21

Град
    Dreamland
    абе хора аз пак ви казвам не съм сигурна, че е на 21
    И да си търсиш причина да те посъветваме обратното пак няма да стане и на 20 да е и на 19 все едно и също. Толкова ли няма момчета около твоята вързаст??

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid
    Купува й куклички и шоколад и я води на люлките?

ПТ: Заеби... Няма да върже

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Няма смисъл да го заговаряш, защото най-много да се разочароваш. Малка си още, пък и си малка за него. Харесай си някой близко до твоята възраст или изчакай поне още 1-2 години.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ох миличка малка си ... намери си някой като за теб ;с.... пък и ти т'ва барманче дори не знаеш със сигурност на колко е години .. 100 % че не знаеш и как се казва .. нормално е да видиш някой който да ти хареса на външен вид .. ноо не знаеш нищо за това какъв е .. може да си има и приятелка даже ... щом е толкова хубав.. живей си живота имаш страшно много време за момчета ... чак ще ти втръсне да ги виждаш xo.xo.
    (За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)

дори не ти допрочетох темата. Не ми се четат детски НЕРАЗУМНИ истории.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun

Неориентирана младеж.

Не се занимавай изобщо.
    You are broken, I can fix you...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мъжете на тези години мислят за съвсем различни неща .. отколкото момченцата на по 13 - 14 години .. "мъжете" търсят нещо зряло, а не .. "момиченца " ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си