- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето за бала
Значи ситуацията е следната, харесвам едно момиче от класа ми и мисля да я поканя скоро да ми е половинката за бала. С нея си говорим сравнително свободно на почти всякакви теми но не сме излизали на кафе или където и да е извън даскало...проблема е че миналата седмица както си говорихме една нейна приятелка ми се развика "айде покани я вече на бала момичето е дошло вече при тебе" или нещо от сорта при което на главната героиня и стана супер тъпо и ми каза да не я каня и си тръгна ядосана. От тогава се старая да съм около нея и да я поотпусна малко, пускам и лафове говорим постоянно, най-често насаме (може да не е от особено значение но съм забелязал някои положителни знаци като например да си играе с косата когато говорим или по някакъв начин да се докосва до мен)
Въпроса ми е дали да я поканя сега или да излезем някъде и после (мисля, че още никой не я поканил още)![]()
Ми излезте на кафе малко , двамата и я помоли да ти стане дама ,а пък за случката с приятелката , просто й кажи че си търсил подходящия начин да я поканиш![]()
Още утре я покани ; )
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Съгласен с горните 2 мнения. Не губи време и я покани преди някой преди теб да го направи и да съжеляваш много.
П.С. еххх аз май ще съм сам на бала ( в смисъл без "половинка")
Кани я по - бързо, че някой ще ти я вземе!
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Давай![]()
dance as though no one is watching you
love as though you have never been hurt before
sing as though no one can hear you
live as though heaven is on earth
Вие хубаво ще си каните , ми аз след няколко години като сме 27 момичета и 2 момчета кво ще правя![]()
Автора да действа![]()
Ами значи ще я поканя утре ако има подходящ момент
А?Пари ли нямаш ? Или просто си в лявото платно ?
за жалост гаджето ми не можеше да дойде на бала ми (беше в германия)
дадох 80лв за меню и ми сервираха една недоопечена пържола![]()
ама имаше и 4 бутилки винои за 10 мин нямаше нищо после отидох на другата маса и от там испуках 2 бутилки и ми беше се тая дали имам дама или не (пък после що уиски и водка пих )
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти си добреПървоначално написано от Nellynka
В моя клас сме 25 коча
![]()
То нече и да имаше момичета в класа ми щях да поканя някоя, имам си такъв принцип с момичета от класа ми и от у-ще то ми не ходя по срещи, камоли да ми става приятелка![]()
Ние сме 23Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ние сме 8 момчета и 8 момичета :PПървоначално написано от MetalZone
Съгласен съм с другите кани докато му е време, че после ще се ядосваш
Кани я!![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Еми ясно значи ще я питам и утре ще пиша кво е станало![]()
Оф абе мн кофти ден беше...нямаше удобен момент, към края на часовете я поканих да изпушим по 1 цигара насаме но тя отказа![]()
Отиди при нея и й кажи ,че я каниш и то не ,заради глупавият коментар на другото момиче ,а просто ,защото си го искал още миналият път, но си се спрял ,заради другото м0омиче.Ако ти откаже ,здраве да е.
Успех ти желая!
Ти пък сливи ли имаш в устата да й се извиниш за една минута за случката с приятелката,и да я помолиш да ти отдели 5 минути време за нещо важно?
п.с не ти се карам със сливите , така си говоря , не че съм груба![]()
Защо ти е дама на бала? О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много ясно че трябва да я поканиш.Може би когато приятелката й се е намесила,е реагирала така защото е искала ти сам да я поканиш...сещаш се сам да се сетиш.100% съм убеден че ако я поканиш ще приеме![]()
Щрудел въпроса ти беше излишен![]()
Защо да е излишен? Дамата/кавалера на бала е тъпо нещо. На бала си няма да й обърне и грам внимание...защо да я кани? Оо Само за престижа и снимките? бууПървоначално написано от Sh@d0w
Отново...--> Това не е американски филм. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Приятелката не е трябвало да се обажда, където не и е работата.Вече ти казаха какво да направиш (: