- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ ..
Здравейте, може да има друга такава тема, но аз не открих нищо.Харесва момче с 8 години по-голямо (Аз съм на 13, а той на 21 поне така ми казаха аз не го познавам лично..).Така де той е барман в едно кафе, в което аз ходя почти всеки ден.Искам да го заговоря, но съм прекалено срамежлива...какво да правя?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прекалено си малка за него!Няма да излезе нищоПървоначално написано от ninity11234
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Зле си .. той е на 21,ти на 13 какво мислиш,че може да стане?
:/
тоя път подкрепям йодаПървоначално написано от haritov
Мдаа мъничка си
Потърси си момче на твоята възраст това направи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мечтите са безплатни.![]()
Въпреки че съм чела по форума такива тема където някви си на по 13 имат 20 годишни гаджета, ама колкото и да го харесваш той не е за теб бе момиче осъзнай се. На 13 и тръгнала да го заговаря..бармана![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Срам ме е да го заговоря, макар че сигурно той няма да ме огрее ..Първоначално написано от kukli4kata001
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто забрави.В момента е много видима разликата ви.Стани поне на 18-19 и тогава мисли за толкова големи батковци.
Можеш след като си на 13 да си останеш срамежлива![]()
На баткото няма да му навреди,че е отървал една дефлорация.
Ти не тъжи има и по-богати.![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
откажи се ..няма какво да направи6.Тои е много по голям и не мисля 4е 6те ти обърне внимание.По-добре намери някои на тжоита жазраст или наи-много 2-3 години по-голям.![]()
Ама кво ше го заговаряш бе, само се излагаш. И да го заговориш и не пак няма да те огрее можеш да си спокойнаПървоначално написано от ninity11234
стой си мирно на задника и си търси момче около твоите години.
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Доста страннен поглед имам в момента...
Ам..ми намери си някой по-подходящ..
The blood that binds us ..till death unites us
o.O
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Мила.. недей.
Имам приятелка на 13, почти 14, която харесваше един 21 годишен... За малко да му скочи в леглото, а то си личеше, че я използва ;Е, успях да я освестя малко, та разбра, че греши.
Сега ходи с 19 годишен, но той я уважава и се държи с нея както трябва да се държи към 13 годишно момиче.
Та първо, ако толкова държиш на него, поразпитай що за човек е.. И все пак разликата ви е прекалено голяма![]()
тоест както към сестра??Първоначално написано от JustaLittleKid
![]()
![]()
съжелявам да оставим шегата на страна, както и да е, просто исках да го напиша![]()
Абе не се занимавай с тоя,а си намери някой на твоята възраст.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
И да си търсиш причина да те посъветваме обратното пак няма да стане и на 20 да е и на 19 все едно и също. Толкова ли няма момчета около твоята вързаст??Първоначално написано от ninity11234
![]()
Купува й куклички и шоколад и я води на люлките?Първоначално написано от JustaLittleKid
ПТ: Заеби... Няма да върже![]()
Няма смисъл да го заговаряш, защото най-много да се разочароваш. Малка си още, пък и си малка за него. Харесай си някой близко до твоята възраст или изчакай поне още 1-2 години.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ох миличка малка си... намери си някой като за теб ;с.... пък и ти т'ва барманче дори не знаеш със сигурност на колко е години .. 100 % че не знаеш и как се казва .. нормално е да видиш някой който да ти хареса на външен вид .. ноо не знаеш нищо за това какъв е .. може да си има и приятелка даже ... щом е толкова хубав.. живей си живота имаш страшно много време за момчета ... чак ще ти втръсне да ги виждаш
xo.xo.
![]()
(За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)
дори не ти допрочетох темата. Не ми се четат детски НЕРАЗУМНИ истории.
![]()
Неориентирана младеж.
Не се занимавай изобщо.
You are broken, I can fix you...
Мъжете на тези години мислят за съвсем различни неща .. отколкото момченцата на по 13 - 14 години .. "мъжете" търсят нещо зряло, а не .. "момиченца " ...