.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на Sisito941

Едно въпросче..

Като отида в социалното и искам да попитам дали съм осиновена в кой отдел трябва да отида и как трябва да задам въпроса:"Извинете,искам да разбера дали съм осиновена при кого да отида?"Питам защото някой от вас може да е ходил,пък и да не сте ходили нямам против да ми предложите въпрос,който да задам ако не сте съгласни с моя.. Решила съм да отида сама..Не питайте защо съм решила да ходя-няма значение..

Дано някой да се намери да отговори..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами, за да те улсеня, виж си акта за раждане, ако си осиновена ще пише имената на биологичните ти родители( в случая майка ти и баща ти може би..)
    Но ако не съвпадат.. не знам.
    Но за социалните, не знам до сега не съм ходил там, и не мога да ти помогна.
    Съжалявам.

Емии виж си акта за раждане както каза : mrtn .. или отиди в социалното с твоя приятелка .. не ходи сама.. а иначе по въпроса Става
    I'd come for youu .. <3

Супер фен Аватара на maybelline
    Мисля, че родителите ти ще ти кажат, ако ги попиташ. Така или иначе щом вече задаваш тема във форума, не си на 5 години сигурно... значи би трябвало да ти кажат.

Супер фен
    кажи, че ти трябва копие от акта за раждане и така виж това ми хрумна.. малко е глупаво, но УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си