- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кунг фу
ЗдравейтеНе съм сигурна дали точно тук трябва да си пусна темата, но ми се стори най-подходящо
![]()
Някой знае ли къде се провеждат уроци по Кунг фу или някакъв друг китайски боен спорт във Велико Търново?
Грешен раздел.
Преместена от Punisherrr
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
никаква идея, не съм от ВТ.Първоначално написано от GabisiTa
що точно китайски? японските и корейските не стават ли?
по мое мнение като отидеш в спортния магазин и питаш продавача, за кунг фу може и да не знае, ама за карате и таекуондо ще ти каже 100%. просто китайските не са толкова популярни в нашия регион, колкото тях.
иначе ако толкова държиш, пробвай по-настоятелно да разпиташ треньорите в клубовете по карате или таекуондо, има голям шанс да те насочат към някоя тренировка по ушу. те в много случаи поддържат връзка, било щото използват една база, било щото са се засичали по турнирите, било по някоя друга причина.
ай със здраве - другото не е важно
Благодаря![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не съм чувал да има, виж в Гугъл..![]()
Не ти трябват такива гейски техники , достатъчно е там като се биете да ги блъскаш с тукати и шутове
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да той е прав.Но момичето иска да спортува и да се развива,а не само да може да се бие,освен това Кунг Фу не се практикува никъде по света освен в манастирите в Китай.Кунг Фу е начин на живот не просто бойно изкуство.Тренирай карате.Знам един много добър клуб пиши на ЛС ако искаш...Първоначално написано от LuxurySk0B
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Във Велико Търново има Винг Чун, или поне така им пише в сайта![]()
Това е телефона и имейла: 0886 780863, wingtsun.tarnovo@gmail.com ^^![]()
НЕ не и двамата сте уникално зле..Първоначално написано от Mitkoni
Първо за ,,гейска техника,, ненамирам чупенето на носове,нокаути с крак в главата и т.н. и второ кунг фу се практикува по целия свят!!Само в софия има на 2-3 места
Писна ми разни разбирачи дет по цял ден сте зад компютъра да говорите на теми за които идея си нямате за какво става въпрос..
![]()
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.