.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Повече от фен

Скайп...кофти проблеми

незнаех в кой раздел да пусна темата и затова я пускам тук ... та така скайпа ми нещо му стана .. рязко излезе и ми каза че диска е пълен .. незнам какво ще рече това ... ама от други компютри става да си вляза .. само от моя не .... какво да направя...

дай някъв скрийн?

Град
    around the world !
    Ако слагаш всичко в local disk C - за това компютърът иска да поизчистиш малко файлове или да ги преместиш в local disk D, защото там има много повече пространство. Ако скоро не ги преместиш, ще увредиш компютъра си. След като си преместиш/изтриеш дадени файлове, няма вече да ти се появява със старт лентата балончето, че дискът е пълен. Всъщност - виж кой диск е пълен, но предполагам е С. Ако и след това скайп не ти се оправи - изтрий го като програма и го инсталирай отново. На мен така ми се беше случвало и сега няма проблеми. Дано да ти помогнах.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Капиш?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен
    ох незнам ама от никаде немога да си изтегля наново скайпа ... пробвам вече сиг 10-ти сайт ...все нещо се прецаква ...

skype.com ?!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Капиш?

+1

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    десен бутон на диска, Properties, Disk Cleanup ...

ЗАПОМНЕТЕ ГО ТВА!!

Абсолютно същата работа беше и при мен,но днес ми преинсталираха уиндоуса и се оправиха нещата.Вероятно харддиска ти е препълнен с всякакви глупасти.И да энаеш,че няма да се оправи така лесно,ако не раэбираш по-добре се обърни към някой,който раэбира.И добре е ако тоэи път повредата рикушира върху компютъра,но следващия може внеэпно беэ да пита,просто бум и се прощаваш с всичките си снимки и документи..
    MUSIC

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Офф и на мен ми омръзна това балонче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си