.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Тема: СТИГА !!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Радвам се, че има хора подкрепящи мнението ми ..

Голям фен Аватара на crazymm
    Има любов, но я търсим от твърде рано, разочароваме се и драматизираме по форумите .
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Любовта съществува тогава и само тогава когато човекът иска тя да се разкрие и развие в него самият,както и в индивида, към който тя е отправена.

------

--

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    offf mnoo li si naduhana ma ..kiflenski iskazvaniq.. ti pikaq na posta .. nito znai6 kfi prejivqvaniq imat potrebitelite nito ni6to!!!!! zamul4i!!! ne promenq6 ni6to nito si v glavite i surcata na drtq !!! toq forum e za sqkvi temi TAKA 4E prosto si lekotupa..
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на crazymm
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    offf mnoo li si naduhana ma ..kiflenski iskazvaniq.. ti pikaq na posta .. nito znai6 kfi prejivqvaniq imat potrebitelite nito ni6to!!!!! zamul4i!!! ne promenq6 ni6to nito si v glavite i surcata na drtq !!! toq forum e za sqkvi temi TAKA 4E prosto si lekotupa..
    "Тъпата" си ти. Ето ти още едно кифленско изказване, направено от самата теб. Искрено те съжалявам, ако си мислиш, че си намерила "истинската любов".
    Момичето има доста повече разум от теб и навярно в осъзнало, че колкото и да повтаряш темите по форумите, резултатът си остава един и същ.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Извинявай, но изказването ти звучи адски тъпо. Защо обиждаш момичето? Защото изразява мнение? Че нали за това е форумът в крайна сметка?
    П.С: май бях права, че се държиш лапешки и не признаваш мнения, които не ти харесват
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

За човек, който е в този форум от над година би трябвало да знаеш, че се пише на кирилица.

По темата: Четох, четох.. и никъде не видях авторката да обоснове мнението си. Повтаряше се, че в тийн възраст това не е любов и че любов има иии колко са ограничени някои. Ще ми е интересно да прочета едно наистина обосновано мнение, не само празни приказки.
    Иначе моето мнение е същото. Любов има, но както казаха за всеки е различно. Едни я възприемат по един начин, други по друг. Зависи кой в каква среда е попаднал и какви разбирания има за самата дума "любов".
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от crazymm
    "Тъпата" си ти. Ето ти още едно кифленско изказване, направено от самата теб. Искрено те съжалявам, ако си мислиш, че си намерила "истинската любов".
    Момичето има доста повече разум от теб и навярно в осъзнало, че колкото и да повтаряш темите по форумите, резултатът си остава един и същ.
    as nekazvam 4e sumnamerila golqmata lubof i istinskata weeeeeee tapeti govorq po princip tq avtorkata da ne si misli 4e si4ki sa kato neq ahyxhyaxhy vuii nee basi

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

Извинявай, но изказването ти звучи адски тъпо. Защо обиждаш момичето? Защото изразява мнение? Че нали за това е форумът в крайна сметка?
    П.С: май бях права, че се държиш лапешки и не признаваш мнения, които не ти харесват
    wtf em to4no tfa kazvam 4e foruma e za vsi4ki a ne e tq taq koqto 6e kazva kfo ima i kfo nqma

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

wtf em to4no tfa kazvam 4e foruma e za vsi4ki a ne e tq taq koqto 6e kazva kfo ima i kfo nqma
    Тогава недей да обиждаш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Бургас

Тогава недей да обиждаш.
    q tq ko prai ?! 6traka si s prusti

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Добре. И ? Сега какво ? Ще спрат да хленчат ли? Или ще спрат темите?
    ама верно .. к'во се праите тука и нареждате ...

+ това аз също не смятам, че истинската любов я получава всеки .. защо ли? Защото има хора, които цял живот търсят точния човек и като казвам точен значи онзи, който да обичат безкрайно много до края на живота си .. това за мен е любов!!! Още по - жалкото е, че повечето хора НИКОГА не намират тази истинска любов .. винаги се стига до разводи (ако говорим за по - големите) или до раздели (след 3-4 години), което наистина е много много жалко ..

Любовта е различна за всеки .. а това да ми казват, че на 13 са влюбени ми изглежда адски смешно .. както казах вече по - горе някои хора цял живот я търсят и не я намират, а те ми претендират, че на 13 са срещнали истинската любов блаа блаа ... И точно това недоуценяване на значението на думата "любов" я направи толкова несигурна като чувство когато хората я изпитват ..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ква любов на мойте години майна, разврат наркотици и фолк певици, е тва е
    хохоохоо

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Добре. И ? Сега какво ? Ще спрат да хленчат ли? Или ще спрат темите?
    ама верно .. к'во се праите тука и нареждате ...

+ това аз също не смятам, че истинската любов я получава всеки .. защо ли? Защото има хора, които цял живот търсят точния човек и като казвам точен значи онзи, който да обичат безкрайно много до края на живота си .. това за мен е любов!!! Още по - жалкото е, че повечето хора НИКОГА не намират тази истинска любов .. винаги се стига до разводи (ако говорим за по - големите) или до раздели (след 3-4 години), което наистина е много много жалко ..

Любовта е различна за всеки .. а това да ми казват, че на 13 са влюбени ми изглежда адски смешно .. както казах вече по - горе някои хора цял живот я търсят и не я намират, а те ми претендират, че на 13 са срещнали истинската любов блаа блаа ... И точно това недоуценяване на значението на думата "любов" я направи толкова несигурна като чувство когато хората я изпитват ..
    Разбирам, хората твърдящи, че любов няма, но в по- напреднала възраст .. мисля, че съм отбелязала за точно коя възраст говоря .. ии кой упреквам ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    За човек, който е в този форум от над година би трябвало да знаеш, че се пише на кирилица.

По темата: Четох, четох.. и никъде не видях авторката да обоснове мнението си. Повтаряше се, че в тийн възраст това не е любов и че любов има иии колко са ограничени някои. Ще ми е интересно да прочета едно наистина обосновано мнение, не само празни приказки.
    Иначе моето мнение е същото. Любов има, но както казаха за всеки е различно. Едни я възприемат по един начин, други по друг. Зависи кой в каква среда е попаднал и какви разбирания има за самата дума "любов".
    В момента нямам време, но може б ислед час ще седна и ще обясня, какво по- точно имам впредвид ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Разбирам, хората твърдящи, че любов няма, но в по- напреднала възраст .. мисля, че съм отбелязала за точно коя възраст говоря .. ии кой упреквам ..
    Аз също твърдя, че много рядко се намира истинска пък не съм в "напреднала възраст" ..

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    А ти на колко си?
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Каквато и тема да пуснеш ,ти би трябвало да разбереш ,че "никой ни го ибе" и всички ще продължават в същия дух.
    Ще продължът тъпите теми и тъпите коментари както и спам-а и всички други.Търсачката никой не я използва ,дори и аз не съм я използвал.
    При всеки е различно.Любов има ли ?
    Кой знае? За един има за друг няма. Неможе всеки да я види и да разбере ,че има докато той самия не се срещне с любовта.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Аз също твърдя, че много рядко се намира истинска пък не съм в "напреднала възраст" ..
    Рядко, не невъзможно нали ?

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    различно ?? .. ще се обосновеш ли,моля ??
    Има хора които умират сами и необичани ...
    +++++++ Любов ИМА,това е ясно и всеки човек я среща понее..веднъж в живота си..Ама там е работата,че не при всички е розово и не винаги се получава. И тези,които са претърпяли неуспешна любов - било то тийнеджърско влюбване или нещо сериозно.. започват да си мислят,че любов няма. Така де,мое мнение...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Има любов, има любооов и самоо тя оставаааа тази любоввв зная нов живот ми даваааааааааа

Град
    За желаещите за по обоснован пост :

Темата пусната от мен се отнася, за тийнейджърите съдещи книгата по корицата .. твърдящи, че любов няма .. с надеждата ПОНЕ един да се замисли в написаното ..

Така .. не мисля, че е редно още на тази крехка възраст тийновете да се изразяват с грубия израз "няма любов " , защото ако го погледнем от техните очи дори, ще видим, че причината им да твърдят това е основно фактът, че са се разделили с "него/нея" ( за другите причини ще споделя по- надолу), което ако се замислим е тъпо, защото след като са я срещнали и изживяли (любовта) води, че я има .. може би нещастна, неизживяна или несподелена, но все пак я има .. Още така .. не е редно след една неуспешна връзка да се отчайват .. . . на тези години тепърва предстоят любовните вълнения, интимни отношения и т.н .. понякога боли повече, или по- малко .. нормално е, особено ако вече тийнейджърът е имал полов живот с половинката си за първи път .. или пък след предателство от негова/ нейна страна .. чувството е съсипващо .. но не значи, че любов няма .. нали ? ..

А сега да видим другите причини . . основно нещо по- различно съм забелязала при момчетата .. дори не са и изпитвали това чувство .. но пак отбелязвам годините (13 - 14 - 15) .. не мисля, че е болка за умирачка .. момчетата попринцип по - бавно се развиват от момичетата и според мен и това е причината за по- късното идване на любовта при тях .. забелязала съм също, че те са по- срамежливи и подтиснати на тези години .. още една причина за късната поява на любов при тях .. вече е друго за напредналата възраст .. засичала съм не малко теми на хора с незавидната съдба . . да не срещнат своята половинка вече в една зряла възраст .. на такива теми не съм пускала своя пост .. не за друго, но той ще е излишен. .. за това и в момента не мога да кажа нищо по тази тема.. много жалко за тях .... чела съм и съм оставала без думи .. за случващото се на тези хора .. но в случяя тук не се отнасяше за тях, а за подрастващите темпераментни младежи .. бързащи да вкусят живота от всеки един негов ъгъл ..

Надявам се бях достатъчно изчерпателна ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    А ти на колко си?
    на 13

ама аз тука четаа, четаааа ии просто си оставам така о.О

хубаво, всеки си изказа мнението
    ии ?
    видяхте ли колко много различни мнения има по темата
    под различни имам предвид кой как разбира любовта, кой за колко годишни говори, кой как се 'обосновава', etc.
    и както казах в предишен мой пост
    любовта я има и винаги ще я има

тука като спорите 3 години и изпишете 160 страници НИЩО, ама абсолютно НИЩО няма да се промени
    тука даже почнахте и да се обиждате о.О

.. защо?

защото имате различни мнения ?!
    о.О

ЦЯЛОТО човечество има РАЗЛИЧНО мнение по този въпрос
    не говоря, че едни ще кажат 'да, любов има', а други ще го отрекат
    мне
    тогава ще се получи че светът се дели на две - тези, които вярват в любовта, и тези, които не вярват в нея
    т.е ще има само ДВЕ мнения по въпроса, а всъщност е невъзможно да има само две мнения

всеки си разбира различно любовта
    някои си мислят, че любов е само, когато си имаш гадже о.О
    ми то това е пълна глупост
    любов има толкова много, че никой не може да види наистина къде е тя (т.е в колко много неща е изразена любовта)

да, то тук се говори за любовта към 'гаджета' (много тъпа дума о.О)
    .. мии ако ей така всички започнат да отричат любовта, защото 'гаджето' им е скъсало с тях, то тогава тази 'любов' няма да я има о.О
    .. щото ТИНЕЙДЖЪРИТЕ са решили, че такова нещо като любов няма, поради причината, която написах горе .. о.О
    бати глупостта .. -.-

аз дори не знам що тръгнах да се обяснявам толкова на дълго и широко .. о.О

към 'buuu' (май така беше)
    тии какво толкова си преживяла ?!
    нека познаем
    разделила си се с гаджето :О

какъв шок просто .. :Х
    и сега - какво следва ?!
    краят на света :О

:d:d:d:d:d
    ми не .. следва продължение ..
    на живота
    ама и ти ако си си мислела, че е единствен, сега така ще хулиш и плюеш наред хората, за които любовта не изчезва ей така, щото си нямат гадже, или са се разделили с ГАДЖЕТО о.О

Аз тука само 'гадже' повтарям .. о.О
    баси -.-

ти 'бууу' нямаш представа някои хора колко много са загубили, колко хора са ги напуснали, нямат си никой до себе си .. мизерстват, живеят ден за ден ..
    НО продължават ДА ВЯРВАТ в любовта
    защото човек винаги може да я изпита любовта (не говоря за ЕДИНСТВЕНАТА и неповторима любов иии дрън дрън .. мога тука да си разтягам локумите ..)
    тези хора продължават да живеят, просто защото си вярват ..

има и други (тук говоря за възрастни хора, не за юноши) - те например са загубили любовта, която са мислели за 'единствена' и са спрели да вярват в любовта, понеже са били наранени много ..
    ами когато спреш да вярваш в тази любов, ти се отказваш от нея .. т.е никой няма да дойде да ти даде един мъж или жена, да ти 'сложи' любовта с сърцето и да ти каже, обичай го/я ..
    еми не
    никой освен тях няма да им помогне ..

(баси, като го погледнах т'ва колко дълго стана :Х:Х)

и другите хора, които пък никога не са 'срещали' любовта
    не са я срещали щото те така си мислят
    ти може да си открил любовта, ама да си мислиш, че не е тя точната за теб и да се откажеш от нея и да си мислиш, че ще дойде друга любов ей така ..
    мии няма да дойде, ако не си мръднеш малко гъза (извинявам се за израза)
    няма да дойде като се вайкаш по цял ден и си мислиш, че няма да те огрее .. о.О

офф, мързи ме вече да пиша :d
    таа имаше един потребител, дето каза, че имало хора, които си умирали без да са срещнали любовта
    ми те са я срещнали ама не са я видели (колко глупаво го казах, ама се едно .. -.-)

таа исках да кажа, че любовта я има и ще си я има винаги
    който иска да 'вярва' в нея, който не иска, да не го прави

НИКОЙ не е в правото си да ги упреква, освен самите тях.
    всеки решава сам за себе си в какво да вярва ..
    аз пък ако искам мога вярвам, че нощем играчките се будят и си говорят о.О
    и срещу мен ще се опълчат 1 милион души, само защото вярвам в това .. примерно
    ми те като тръгнат да ми се опълчват нито ще ми променят мнението, нито нищо ..

За това, НИКОЙ не може да решава любовта дали съществува или не.
    Някои си мислят, че не съществува, други вярват в нея.
    Това е избор на ХОРАТА и НИКОЙ не може да го промени!!!

айде сега спрете се вече по тая тъпа тема, щото само излишни приказки се приказват .. -.-

^^ (:О колко много съм писала .. ццц .. побъркала съм се днеска :Д)

И последно да кажа нещо, което много ме дразни като го видя:

ЛЮБОВТА МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ НА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ!
    НИКОЙ не може да отрече, че например Пенка е срещнала любовта на 14 .. ми ако иска и на 10 ще я срещне.
    Пък дали е истинска или не, това НИКОЙ не може да каже .. в това число и Пенка.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    =D> =D> =D> =D> =D> +1 smiirnoff =D> =D> =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си