.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Тема: СТИГА !!!

:d
    добре че 10минутния ми труд се оцени ^^

:d
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    и на мен ми отне г/д толкова по - горното написано от мен ..

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    от иебание имаш ли нужда?? или си грозна майна

Град

Нямам нужда, ама като гледам ти си загорял за тва ходи си набий една и не спами .. (в случая и аз тва правя .. ама)

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    ама аз тука четаа, четаааа ии просто си оставам така о.О

хубаво, всеки си изказа мнението
    ии ?
    видяхте ли колко много различни мнения има по темата
    под различни имам предвид кой как разбира любовта, кой за колко годишни говори, кой как се 'обосновава', etc.
    и както казах в предишен мой пост
    любовта я има и винаги ще я има

тука като спорите 3 години и изпишете 160 страници НИЩО, ама абсолютно НИЩО няма да се промени
    тука даже почнахте и да се обиждате о.О

.. защо?

защото имате различни мнения ?!
    о.О

ЦЯЛОТО човечество има РАЗЛИЧНО мнение по този въпрос
    не говоря, че едни ще кажат 'да, любов има', а други ще го отрекат
    мне
    тогава ще се получи че светът се дели на две - тези, които вярват в любовта, и тези, които не вярват в нея
    т.е ще има само ДВЕ мнения по въпроса, а всъщност е невъзможно да има само две мнения

всеки си разбира различно любовта
    някои си мислят, че любов е само, когато си имаш гадже о.О
    ми то това е пълна глупост
    любов има толкова много, че никой не може да види наистина къде е тя (т.е в колко много неща е изразена любовта)

да, то тук се говори за любовта към 'гаджета' (много тъпа дума о.О)
    .. мии ако ей така всички започнат да отричат любовта, защото 'гаджето' им е скъсало с тях, то тогава тази 'любов' няма да я има о.О
    .. щото ТИНЕЙДЖЪРИТЕ са решили, че такова нещо като любов няма, поради причината, която написах горе .. о.О
    бати глупостта .. -.-

аз дори не знам що тръгнах да се обяснявам толкова на дълго и широко .. о.О

към 'buuu' (май така беше)
    тии какво толкова си преживяла ?!
    нека познаем
    разделила си се с гаджето :О

какъв шок просто .. :Х
    и сега - какво следва ?!
    краят на света :О

:d:d:d:d:d
    ми не .. следва продължение ..
    на живота
    ама и ти ако си си мислела, че е единствен, сега така ще хулиш и плюеш наред хората, за които любовта не изчезва ей така, щото си нямат гадже, или са се разделили с ГАДЖЕТО о.О

Аз тука само 'гадже' повтарям .. о.О
    баси -.-

ти 'бууу' нямаш представа някои хора колко много са загубили, колко хора са ги напуснали, нямат си никой до себе си .. мизерстват, живеят ден за ден ..
    НО продължават ДА ВЯРВАТ в любовта
    защото човек винаги може да я изпита любовта (не говоря за ЕДИНСТВЕНАТА и неповторима любов иии дрън дрън .. мога тука да си разтягам локумите ..)
    тези хора продължават да живеят, просто защото си вярват ..

има и други (тук говоря за възрастни хора, не за юноши) - те например са загубили любовта, която са мислели за 'единствена' и са спрели да вярват в любовта, понеже са били наранени много ..
    ами когато спреш да вярваш в тази любов, ти се отказваш от нея .. т.е никой няма да дойде да ти даде един мъж или жена, да ти 'сложи' любовта с сърцето и да ти каже, обичай го/я ..
    еми не
    никой освен тях няма да им помогне ..

(баси, като го погледнах т'ва колко дълго стана :Х:Х)

и другите хора, които пък никога не са 'срещали' любовта
    не са я срещали щото те така си мислят
    ти може да си открил любовта, ама да си мислиш, че не е тя точната за теб и да се откажеш от нея и да си мислиш, че ще дойде друга любов ей така ..
    мии няма да дойде, ако не си мръднеш малко гъза (извинявам се за израза)
    няма да дойде като се вайкаш по цял ден и си мислиш, че няма да те огрее .. о.О

офф, мързи ме вече да пиша :d
    таа имаше един потребител, дето каза, че имало хора, които си умирали без да са срещнали любовта
    ми те са я срещнали ама не са я видели (колко глупаво го казах, ама се едно .. -.-)

таа исках да кажа, че любовта я има и ще си я има винаги
    който иска да 'вярва' в нея, който не иска, да не го прави

НИКОЙ не е в правото си да ги упреква, освен самите тях.
    всеки решава сам за себе си в какво да вярва ..
    аз пък ако искам мога вярвам, че нощем играчките се будят и си говорят о.О
    и срещу мен ще се опълчат 1 милион души, само защото вярвам в това .. примерно
    ми те като тръгнат да ми се опълчват нито ще ми променят мнението, нито нищо ..

За това, НИКОЙ не може да решава любовта дали съществува или не.
    Някои си мислят, че не съществува, други вярват в нея.
    Това е избор на ХОРАТА и НИКОЙ не може да го промени!!!

айде сега спрете се вече по тая тъпа тема, щото само излишни приказки се приказват .. -.-

^^ (:О колко много съм писала .. ццц .. побъркала съм се днеска :Д)

И последно да кажа нещо, което много ме дразни като го видя:

ЛЮБОВТА МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ НА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ!
    НИКОЙ не може да отрече, че например Пенка е срещнала любовта на 14 .. ми ако иска и на 10 ще я срещне.
    Пък дали е истинска или не, това НИКОЙ не може да каже .. в това число и Пенка.

taka..ne sa izjivqvai kato golemiq filosof ..6tom go kazvam zna4i ima pri4ina ne sum gubila samo 1 4ovek prez jivota si do sega taka 4e molq te bes da znai6 za6to go pi6a ne si vadi izvodi "ти 'бууу' нямаш представа някои хора колко много са загубили, колко хора са ги напуснали, нямат си никой до себе си .. мизерстват, живеят ден за ден ..
    защото човек винаги може да я изпита любовта (не говоря за ЕДИНСТВЕНАТА и неповторима любов иии дрън дрън .. мога тука да си разтягам локумите ..)
    " ako znae6e kfo sum prejivqla i kolko blizki hora sum izgubila sigorno nqma6e da ovori6 taka...NO nali trqq si na sqka mandja mirudiq nekazvam 4e nqma lubof ... no zaradi ne6tata koito sa mi se slu4ili do sega smeq da tfurdq 4e takava prosto nesu6testvuva zatova sporq i s drte ..za6toto kakto kazva6 penka moji da e na 14 i samo da si misli 4e e sre6tanal istinskata lubof (wtf) .. ae s zdrave .. to tuka v toq forum sqka tfoq duma se preina4ava ..taka 4e nevijdam smisul pove4e da sporq ..deeba i..
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    различно ?? .. ще се обосновеш ли,моля ??
    Има хора които умират сами и необичани ...
    Абсолютно съм съгласна..И даже виждам доказателства за това всеки ден по няколко пъти...Иначе , ако е както казваш ти: че все някога идва тази манна небесна, как ще ми обясниш ти, появяата на "жените с много котки" "вечните заклети ергени "старите моми с лош късмет" "жените , които се прибират вечер, с покупки, а няма кой да им отвори вратата, за да им помогне" ? Или викаш те са дебилни, няма опасност да бъдем като тях..Не е казано, че само на 15 се случват такива неща.Аз съм на 18 и загубих нещо истинско, а бяхме далеч от репдстава за слъница и кифлички..??Изводът ли? : еми няма любов..има утопия за такива неща!

Град
    Where streets have no name
    Мончи ли там квот си, ай като порастнеш пак пиши тука става ли?
    Искам като срещнеш момчето, което си сънувала още, когато щъркелите са носели бебета и са ги пускали през комините, което обичаш да рисуваш, което се опитваш да направиш всяко друго и виждаш лека прилика с него, което мечтаеш да танцува с теб и ти да си в бяла искряща рокля, за което плачеш, че не съществува, искам тогава да дойдеш и да напишеш, колко много го обичаш и после като се изгаври с теб и съсипе всяка жива клетка в твоето тяло, искам да си погледнеш шибания 13годишен пост и да кажеш:'"Аз не струвам, приказвам без да мисля, искам да си прережа вените!''...
    Сега си сама и се заблуждаваш, че ти няма нищо гледаш си лапешкия живот и си четеш комиксите на Уинкс,но после ще загърбиш розовите очила и ще видиш противната истина.
    Спри да се усмихваш за момент, когато го правиш, очите ти се присвиват и не можеш да видиш реално света.
    Спри да се смееш за момент, ще чуеш, колко много плачат.
    Спри да подскачаш за момент, ще се спреш и ще видиш колко много се нуждаят от помощта ти и ти ги подминаваш.
    Спри да обвиняваш хората за страданието им, не им става по-леко.
    Млъкни и се радвай, докато не се събудиш един ден наистина.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

shmurkam .. Ти си велика!

Град
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Мончи ли там квот си, ай като порастнеш пак пиши тука става ли?
    Искам като срещнеш момчето, което си сънувала още, когато щъркелите са носели бебета и са ги пускали през комините, което обичаш да рисуваш, което се опитваш да направиш всяко друго и виждаш лека прилика с него, което мечтаеш да танцува с теб и ти да си в бяла искряща рокля, за което плачеш, че не съществува, искам тогава да дойдеш и да напишеш, колко много го обичаш и после като се изгаври с теб и съсипе всяка жива клетка в твоето тяло, искам да си погледнеш шибания 13годишен пост и да кажеш:'"Аз не струвам, приказвам без да мисля, искам да си прережа вените!''...
    Сега си сама и се заблуждаваш, че ти няма нищо гледаш си лапешкия живот и си четеш комиксите на Уинкс,но после ще загърбиш розовите очила и ще видиш противната истина.
    Спри да се усмихваш за момент, когато го правиш, очите ти се присвиват и не можеш да видиш реално света.
    Спри да се смееш за момент, ще чуеш, колко много плачат.
    Спри да подскачаш за момент, ще се спреш и ще видиш колко много се нуждаят от помощта ти и ти ги подминаваш.
    Спри да обвиняваш хората за страданието им, не им става по-леко.
    Млъкни и се радвай, докато не се събудиш един ден наистина.
    Това за подминаването не е вярно .. не ме познаваш . .. Може би е така , но не мисля, че е редно да се твърди, че няма любов .. има я .. ии да хубаво има и момент, в който ти се иска да си прережеш вените .. ами защо не опишете хубавите моменти ? Имам впредвид, че много от хората тук гледат много мрачно .. замисляш ли се преди раздялата какво е било ?? Нима това не е било любоов ?? Не отричам, че щастието и мъката са ръка за ръка .. не живея с розови очила . . защото и аз съм плакала за момче ии знам, че боли .. знам, че ще има момент, в който ще искам да се самоубия от мъка след време .. но не отричам любовта .. ии това е и темата ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy

Нямам нужда, ама като гледам ти си загорял за тва ходи си набий една и не спами .. (в случая и аз тва правя .. ама)
    ти ше учиш батко ти кво се прави... ела ти да ми набиеш майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Бургас
    4uva6 li e sabida sa naistina mnogo hora ti go kazaha ! shmurkam dosega s nai pravilnoto mnenie ! pfff vs ti sa struva rozovo dokato si sama onaq ludata po gore su6to trugna da me sudi kfo neznam i kfo ne sum vidqla.. ai mluknete ve4e 4este jalki me draznite samo maini

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    За всеки е различно...

Защото според някои го има необяснимото чувство ЛЮБОООВ според други е просто искра,харесване и привързаност....

Цитирай Първоначално написано от buuu
    taka..ne sa izjivqvai kato golemiq filosof ..6tom go kazvam zna4i ima pri4ina ne sum gubila samo 1 4ovek prez jivota si do sega taka 4e molq te bes da znai6 za6to go pi6a ne si vadi izvodi "ти 'бууу' нямаш представа някои хора колко много са загубили, колко хора са ги напуснали, нямат си никой до себе си .. мизерстват, живеят ден за ден ..
    " ako znae6e kfo sum prejivqla i kolko blizki hora sum izgubila sigorno nqma6e da ovori6 taka...NO nali trqq si na sqka mandja mirudiq nekazvam 4e nqma lubof ... no zaradi ne6tata koito sa mi se slu4ili do sega smeq da tfurdq 4e takava prosto nesu6testvuva zatova sporq i s drte ..za6toto kakto kazva6 penka moji da e na 14 i samo da si misli 4e e sre6tanal istinskata lubof (wtf) .. ae s zdrave .. to tuka v toq forum sqka tfoq duma se preina4ava ..taka 4e nevijdam smisul pove4e da sporq ..deeba i..
    еми добре :d
    аз казвам к'во мисля
    не ми тряя да ти казвам и на тебе ти к'во да мислиш :Д
    ако искаш си вярвай, ако искаш недей
    никъде не съм ти казала да вярваш в любовта
    пфу пфу о.О

басии
    то ако тръгна наистина да говоря така както ми изнася адски много ще ми се обидиш о.О
    ама да .. к'во само се обяснявам ..

тая тема тряя се заключи ..
    мончеее трябва да те дадат под съд, че си направила такава тема
    щото нямаш представа тука колко колко хора ше се изпокарат за тъпата любов :d:d:d

тука не знам как ще прозвучи
    ама съм до някъде съгласна с т'ва 'шмъркам'
    правилно си ги казва нещата

и все пак
    може да съм съгласна с нея, ама т'ва не ми променя мнението за тъпата любов
    има я, вярвам в нея ..
    и т'ва е :Д

к'во толко' трябваше да се обяснявам ..
    направо ме е яд не себе си, че писах толко' о.О

Град
    4uva6 li e sabida sa naistina mnogo hora ti go kazaha ! shmurkam dosega s nai pravilnoto mnenie ! pfff vs ti sa struva rozovo dokato si sama onaq ludata po gore su6to trugna da me sudi kfo neznam i kfo ne sum vidqla.. ai mluknete ve4e 4este jalki me draznite samo maini
    е няма само ние да се дразним "майна"

Град
    аз казвам к'во мисля
    пфу пфу о.О

басии
    то ако тръгна наистина да говоря така както ми изнася адски много ще ми се обидиш о.О

щото нямаш представа тука колко колко хора ше се изпокарат за тъпата любов :d:d:d

и все пак
    има я, вярвам в нея ..

Малеее .. .. не беше с такава цел ..

еми ще стане след малко :Д

Е тази тема ме изкефи яко.Само така-от любов и с любов към живота

Супер фен
    Съжалявам ако повторя някого Не е нарочно..

Когато хората са много наранени от човек, на когото са вярвали и са го обичали могат да твърдят, че няма любов.. да си мислят, че всичко е свършило .. да искат да се самообият и такива подобни - това просто са тийнчетата. Прочетох, че с темата си искала да си го изкараш .. помага нали понякога човек има нужда Според мен, където и да е любовта я има.. дори все още да не съм се виждала с нея, ( говоря за любов към противоположния пол (истинската любов)) но може би някой ден

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Добре аз ще се опитам да обясня,защото и аз съм твърдяла и продължавам да твърдя,че няма любов.Първо за това защо всички приемат връзките си на тея години (14-15-16-17) толкова на сериозно и защо след това се чувстват 'най-нещастните хора'.Ми много е просто на тея години просто основното нещо,от което се вълнуват всички е любовта.На тея години любовта ако въобще може да се нарече любов и връзката ти с отсрещния пол те кара да изпитваш една огрона еуфория .. кара те да си мислиш,че това е,което осмисля живота ти и именно за това и после се чувстваш най-нещастния човек .. и за това и аз съм твърдяла,че няма любов,защото съм се чувствала разочерована,предадена,изл ъгана от човек на,който малко или много съм държала.Никой не е плосък и повърхностен,защото си мисли,че любов няма .. просто на всеки понякога му идват такива мисли в главата след като е преживял по-драматично нещата . И все пак и аз съм на мнение,че не няма да спрем хората,които твърдят,че няма любов с една тема ..
    аватарат ти е нещо страхотно.....
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Град
    Бургас
    аз казвам к'во мисля
    пфу пфу о.О

басии

и все пак
    има я, вярвам в нея ..

m4i ti tuka edva li ne mi kaa6 "nqma we 6e vqrva6 v libofta " ebahti 6tom kazvam 4e ne vqrvam ..zna4i e s pri4ina ..kakto vidq osonovah se gore ahyax

Ако и ти се почувстваш разочарована и наранена .. ти също ще мислиш, че няма любов.. до сега ако си имала връзки и не е било обич а временни интереси за това сега се нервиш на тези които казват, че няма любов.. Не мисля, че си права.. Най-вече някой казват няма любов.. Защо? Защото може би не са я открили и те знаят това.. явно са попаднали на временни занимавки и губене на време

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Има я..просто някои прекаляват.Т`ва тяхното не е любов.
    Абе whatever исках да кажа,че няма възраст за това нещо!
    Стига вече да знаеш какво е това
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Ако и ти се почувстваш разочарована и наранена .. ти също ще мислиш, че няма любов.. до сега ако си имала връзки и не е било обич а временни интереси за това сега се нервиш на тези които казват, че няма любов.. Не мисля, че си права.. Най-вече някой казват няма любов.. Защо? Защото може би не са я открили и те знаят това.. явно са попаднали на временни занимавки и губене на време
    Ами всъщност .. била съм разочарована и отново не съм твърдяла, че няма любов .. ноо нвм

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Отново побесняли тийнове с нужда за изява спорят .... Всички знаем ,че 14-15 годишните пубери при най малкото любовно разочарование са склонни да отрекат всякаква любов,но рано или късно всеки я намира тази любов.
    Както авторката сега се е натварила от отричането на любовта така и хората разочаровани от любовта са ядосани и я отричат
    Тука само спорите за глупости,но едно мога да ви кажа: Любовта няма да ви намери ей така от нищото като си седите на компа и си пишете във форума.Трябва да се действа не да се надяваме ,че някой друг ще предприеме нещо

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си