Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
Цитирай Първоначално написано от Assshley
Добре аз ще се опитам да обясня,защото и аз съм твърдяла и продължавам да твърдя,че няма любов.Първо за това защо всички приемат връзките си на тея години (14-15-16-17) толкова на сериозно и защо след това се чувстват 'най-нещастните хора'.Ми много е просто на тея години просто основното нещо,от което се вълнуват всички е любовта.На тея години любовта ако въобще може да се нарече любов и връзката ти с отсрещния пол те кара да изпитваш една огрона еуфория .. кара те да си мислиш,че това е,което осмисля живота ти и именно за това и после се чувстваш най-нещастния човек .. и за това и аз съм твърдяла,че няма любов,защото съм се чувствала разочерована,предадена,изл ъгана от човек на,който малко или много съм държала.Никой не е плосък и повърхностен,защото си мисли,че любов няма .. просто на всеки понякога му идват такива мисли в главата след като е преживял по-драматично нещата . И все пак и аз съм на мнение,че не няма да спрем хората,които твърдят,че няма любов с една тема ..
Че няма да ги спрем няма .. ама аз просто имах нуждата да я пусна тая тема .. много грубо звучи "няма любов" .. не знам .. явно по- темпераментните тийнейджъри не го разбират ..
Еми няма и да го разберат от някой друг.Нали знаеш,че ако не си помогнеш сам няма кой да ти помогне .. та така и всички другите - докато не се осъзнаят сами няма да стане.