.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с торентите

От известно време, когато се опитвах да свалям от сайтове като zamunda и mininova интернета ми се забавяше адски много, а сега вече не мога изобщо да свалям торенти. Нямам вируси, а на кюмпютъра ми има ужасно много свободно място, интернета попринцип си е бърз. Какъв може да е проблема? Как да го реша?

Guest
    питай алекс

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    що не можеш да сваляш? сложи uTorrent и нямаш проблеми... не бави нета

от това ли мислите че е?

Голям фен
    Град
    Варна
    Ако си рутер , и си с биткомет може да е от програмата, и аз скоро си сложих рутер и бях с биткомет и като влизах да тегля някои торнт нета се забавяше и спираше за 30 сек и пак се пускаше и почваше да се тегли.Това го правише при всяка една задача която се тегли.И махнах биткомет и сложих uTorrent и нещата се оправиха , нямаги вече тия проблеми.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    uTorrent-a няма грешка

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Ако си рутер , и си с биткомет може да е от програмата, и аз скоро си сложих рутер и бях с биткомет и като влизах да тегля някои торнт нета се забавяше и спираше за 30 сек и пак се пускаше и почваше да се тегли.Това го правише при всяка една задача която се тегли.И махнах биткомет и сложих uTorrent и нещата се оправиха , нямаги вече тия проблеми.
    много благодаря, от това е било
    всичко е наред вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си