- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от какво се впечатляват момчетата
Пф, повърхностни хора.. само външен вид гледате![]()
![]()
Не харесваш момичета с малко мозък ли , приятел?Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
да няма да и давам да ми прави чертежите майна, кво да гледаме... така ако си ти на аватара майна, нема ти се верва кво ти мислим майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Добри, точни, с хубава усмивка, добър характер, леко нахални повече няма да уточнявам...
ДА НЕ Е РУСА С СИНИ ОЧИ РУСА ОК НО НЕ И С СИНИ ОЧИ!
светли очи тъмна коса майна![]()
Защо трябва да е руса със сини очи?
Другите стари моми..
To4но пък те са истинските мъжеПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Трябва да те оценяват по същността ти, чак след това да ти гледат външността
Евала ..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
да да, вярвай си.Първоначално написано от DevilWish
Няма какво да си вярвам.Казвам какво е нормалното.Първоначално написано от tuzaro
Зная, че в действителност се гледа силикона и искуствено одължените коси![]()
ти първо като видиш даден човек, кво виждаш, външност или душевност>?Първоначално написано от DevilWish
Аз съм, бе, майнаа.Първоначално написано от tuzaro
/ ох, това 'майна' ме убива, честно/
Аз лично бих се чувствала адски безполезна в една връзка, при положение, че мнението ми по значими проблеми не се зачита или не се взема под внимание. Обичам да дискутирам, да дебатирам, да отстоявам позициите си в спор и дори ми допада идеята партньорът ми да бъде някой, с когото да се конкурирам по отношение на интелектуално ниво.
Има някои жени с мъжка ориентация на мозъка.
Така че... Не подценявайте интелекта на една жена, момчета...
от цица като човешка длан, ак оса две даже по-добре, но да не бъдем максималисти![]()
до някъде си права по принцип, и пак ти мисля раазни работи майнаПървоначално написано от incarnati0n
![]()
Еееехеее, ето, стигна се до консенсус, майнааа !Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Сега остава и останалите да потвърдят, че интелектуалното ниво на една жена ИМА ЗНАЧЕНИЕ / поне за умните мъже / :P![]()
Има и то доста,От тука идва и държание и всичко!
ама трябва и да е хубава.Първоначално написано от incarnati0n
e, разбира се ;pПървоначално написано от tuzaro
![]()
Първото впечатление естествено е външността, аз лично първо забелязвам погледа, дрехите и стойката.
След това вече са много факторите, чувство за хумор, общи интересни и пр...
А тая глупост с мъжката "ориентация" на мозъка не знам кой идиот я е написал, но един съвет към него - стегни се и почети малко повече(не от Уикипедия), защото говориш пълни глупости, това няма нищо общо с интелигентността на човек.
Всекои човек забелязва това което вижда, какво се косите че външноста е по важна от душевноста или обратното или трябва да се балансират.Стига се правете на професори.
Явно ти не си достатъчно наясно с това, което искам да кажаПървоначално написано от SaintLucifer
КАЗАХ, ЧЕ НЯКОИ ЖЕНИ ИМАТ МЪЖКА ОРИЕНТАЦИЯ НА МОЗЪКА - ТОЕСТ, ЧЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ И С КАЧЕСТВА КАТО ХЛАДЕН РАЗУМ ( повече, отколкото проява на емоционалност ), УРАВНОВЕСЕНОСТ, НАХОДЧИВОСТ, а ВСЛЕДСТВИЕ НА ТОВА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ИМАТ ВИСОКО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО.
А не, че е задължително ориентацията на един мозък да е мъжка, за да бъде притежателят му интелигентен. Направих паралела във връзка с това, че има и жени, които не са просто КУКЛИ за забавление, а са амбициозни и силни, така че често могат да бъдат интелигентни и способни; следователно не трябва да се гледа на тях като на лъскава опаковка, изпълнена от въздушно пространство !!!!!!!!!!!!!!
Допълнителна извадка:
Имаш съвсем мъжки мозък
Не се притеснявай, това не е лошо за теб. Може да сте достатъчно женствени и в същото време да сте с мъжки мозък. Това означава, че поемането на рискове е в кръвта ви. Жените с мъжки мозък по-често достигат високи позиции. Те са здравомислещи и находчиви, отличават се с висока степен на интелигентност. Интересуват се само от чистите факти, намират разрешения, не си падат по безмисленото бърборене, за разлика от притежателите на женски мозък.
Забравих да добавя, че ориентацията на един мозък определя и начина на мислене на човек!
И по-деликатно, МОЛЯ. ; ]