- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от какво се впечатляват момчетата
^ Зависи от мозъка, Тя иска да каже че има момичета по-хладнокравни с по-разумно мислене.
Същото, каквото и един интелигентен мъж от град А, идвайки в новооткрития магазин за техника в град BПървоначално написано от Riva
![]()
* A, B - неизвестни
абе каква е тая тъпа тема?
за мен физиономията е най-важна..ако е красива в лице и има некоя чаровна усмивчица полудявам..
и естествено да не е неква тлъста дебелана не мога да ги понасям тия
Всеки има различни светогледи, мнения... не оспорвам това.Първоначално написано от Riva
Не си чела достатъчно, но хайде, няма да споря, между т.нар. ориентация и характер разлика има. Дори в youtube има лекции за развитието на мозъка заснети в някои известни американски университети, ако искаш ги разгледай, образовай се малко и тогава спори, че сега се излагаш.
Добре, няма да спорим. И както и да е - аз ще разгледам, но и ти прочети още веднъж всичко, което изписах до този момент, защото като гледам, не успя да разбереш, като че ли целта на паралела, който направих...Първоначално написано от SaintLucifer
А тогава и спорът ни се обезмисля.
от огромно чувство за хумор. Няма по-хубаво нещо от смеха.![]()
Станислава
Wait a minute!Първоначално написано от incarnati0n
По твоята логика, ако нямаш мъжка ориентация на мозъка, ти си емоционална, неуравновесена, неизобретателна, в следствие на което имаш ниско интелектуално ниво ???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За интелектуалното ниво - не считам, че някоя жена, (от онези русите, едрогърдите - да не ги назовавам с другото им име), която няма никое от изброените качества, има високо интелектуално ниво.Първоначално написано от LadyDi
...
А иначе за емоционалността... В повечето случаи, тези, които са по-твърди.. също и по-изобретателни и пробивни, постигат повече в живота...
Не разбирам защо станах "мишена" в тази тема..
+ як фейс,мека путкаПървоначално написано от FlashMX
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ПО ДЯВОЛИТЕ, ТОЧНО ТОВА НАПИСАХ В ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ СИ КОМЕНТАРИ В ТАЗИ ТЕМА - ИМА НЯКОИ ЖЕНИ, КОИТО НЕ СА КУХИ ЛЕЙКИ, .. И ТОВАА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОЦЕНЕНОООПървоначално написано от Riva
Но има и от другия тип.
Евалаааа![]()
![]()
пф...
не ми допадате.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Аз мисля, че има и изключително тъпи мъже. Това на какво се дължи - на женската ориентация в мозъка им ли?Първоначално написано от incarnati0n
Цялата ти теория ми се струва... глупава?
Да, точно така. хахаПървоначално написано от LadyDi
Само дето тази теория не съм я измислила аз![]()
Знам. Но това не я прави по-малко глупаваПървоначално написано от incarnati0n
![]()
съмнява ме че го имаш... ):Първоначално написано от Riva
задник съм.