самобръсначка, кола маска или депилатоарен крем![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
+1Първоначално написано от magicfairy
![]()
Първоначално написано от darka1
НЕ започвай със самобръсначка....по-добре отиди на кола маска..да първите пъти боли, но после се свиква но и е много много по-добре от самобръсначка..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Крем депилатор.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от anonimchetou
самобръсначка недей ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ
..кола маска ти предлагам![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И според мен почни със самобръсначка или кремчетата депилатоари. Мен ме беше срам примерно да отида на кола маска и силно се съмнявам че някога въобще ше отидаАко имаш повече смелост - давай с епилатора ама може да ти се получат от подкожните косъмчета а повярвай ми..нещо ужасно са.
Успех![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Най-добре отиди на кола маска,с Крем-депилатор е ужасно все едно със самобръсначка
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
а,ако махнем опзията кола маска.. някакви др съвети техники незнам и аз - говоря за тези косъмчета за да не се обърнат?[/b]
Крем "Депилатор"
Самобръсначка
Кола маска
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Може да пробваш с пинсета, но става доста по-бавно от кола маската, иначе ефекта е същияПървоначално написано от Deneb
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()