.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Килограми

Килограми

Преди месец напълнях доста, хапвах си повечко нездравословна храна и се стигна до това положение.Качих 6 килограма, а сега съм се отчаяла, не знам как да ги сваля.Натрупах мазнинки по коремчето,ханша и дупето, попринцип съм много слаба, дали това ще ми е от полза?
    От 2 седмици полагам доста големия усилия, за да отслабна - забравих за пърженото, хляба, тестени издения, газирано, сладко хапвам изключително рядко.Общо взето се храня здравословно - кисело мляко, млечни продукти, яйца, месо, мюсли, плодове, зеленчуци, варива и мъничко пълнозърнест хляб.Скачам на въже 15 минути на ден, правя упражнения, движа се общо взето, а резултат не съм видяла.Взимам едни билкови таблетки за разграждане на мазнините и имам лосион Aura Slim, който е със същото действие.
    Вече обмислям да тръгна на фитнес и да ходя на антицелулитни масажи, въпреки че целулит имам много малко.Може би съм се вманиачила, според вас имам ли шанс да си възвърна нормалното тегло в близкия 1 месец и какво повече може да се направи ?

Голям фен

-

Щом за един месец си качила 6кг. значи за този период можеш и да ги свалиш ... не се отчайвай ... виж това http://zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1
    аз ги правя от днес .. би трябвало да има ефект .. хубави са упражненията ... мисля, че ако ги съчетаеш със здравословно хранене и скачане на въже ще има голям ефект ... можеш и да правиш малко коремни преси ... по 50 -100 на ден ... дори може да не се наложи да ходиш на фитнес ... надявам се да съм ти помогнала

ходи някъде да бягаш. най-лесният начин

Нядавам се да ги сваля по-бързо, въпреки че ми се струва непосилно чак.Преди ми беше много трудно да кача и 1 килограм, но форнетите и Мак Доналдс не ми се отразиха много добре.
    Тичането е малко неподходящо в студеното време, затова си мислех за фитнес - пътека.

Голям фен

-

ако можеш качи твои снимки от преди и сега ... да видим разликата .. не мисля, че си толкова зле ... май просто малко си се шашнала излишно ... на колко си години ? колко висока ? колко тежиш сега? ... изчисли и ще видиш колк отрябва да свалиш ... има си определени норми http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=69

Лошото е , че вие не правите разлика между здравословно хранене и диетично хранене. Те и лешниците са полезни, но как здраво се лепят....Така... ясно е , че ти искаш да свалиш някое друго килограмче. Значи в твоя случай ти трябва по голямо изгаряне на калории. Яж 4 пъти на ден , но по малко. Спортувай много - аз виждам , че доста добре се поддържаш по отношение на спорта. И най-важното пий ИЗВЪНРЕДНО МНОГО ВОДА. Това е тайната на хубавите крака без стрии и целулит. ПОжелавам ти да си възвърнеш оъвоначалното тегло , а най-вайното е ти да си харесваш фигурата а, а не да гониш разни килограми.

Цитирай Първоначално написано от drebosuchetoo
    Нядавам се да ги сваля по-бързо, въпреки че ми се струва непосилно чак.Преди ми беше много трудно да кача и 1 килограм, но форнетите и Мак Доналдс не ми се отразиха много добре.
    Тичането е малко неподходящо в студеното време, затова си мислех за фитнес - пътека.
    и пътеката е вариант. на мен не ми пречи студа и си ходя сутрин

Мега фен
    кардио! би било доста добре да тръгнеш на фитнес, по- ефикасно е от упражненията в домашни условия.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен
    познато.. но аз станах така след като спрях балета, препоръчвам ти диетата на Пиер Дюкан, аз мога да кажа, че за 5 дена свалих 4 килограма без абсолютно никакви лишения и тренировки ! Сега продължавам да си я спазвам (често я нарушавам ), но си поддържам старите килограми от балета НЕ ходи на фитнес ! От там може само да качиш килогроми (мускулна маса), но НЕ и да отслабнеш, колкото и да се бъхтиш на кардиото изкарай 2 седмици на Дюкан и ти гарантирам, че ще свалиш тези 6 кг, че и повече

Град
    На стадиона за бягане.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 тук има неща от които може да се нуждаеш (:
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    познато.. но аз станах така след като спрях балета, препоръчвам ти диетата на Пиер Дюкан, аз мога да кажа, че за 5 дена свалих 4 килограма без абсолютно никакви лишения и тренировки ! Сега продължавам да си я спазвам (често я нарушавам ), но си поддържам старите килограми от балета НЕ ходи на фитнес ! От там може само да качиш килогроми (мускулна маса), но НЕ и да отслабнеш, колкото и да се бъхтиш на кардиото изкарай 2 седмици на Дюкан и ти гарантирам, че ще свалиш тези 6 кг, че и повече
    каква е тази диета?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 тук има неща от които може да се нуждаеш (:
    Прегледала съм цялата тема, но въпреки това, което правя не знам дали ще постигна някакъв резултат

каква е тази диета?
    За тази диета има книга на Пиер Дюкан и преобладаващите храни които се ядат(доколкото помня) са пилешко месо без кожа, майче и телешко месо и нетлъста риба.И обезмаслено сирене и извара и кисело и прясно мляко 0.1 % и зеленчуци.Но всичките тези храни имат няккаъв режим и комбинация.

Мега фен Аватара на iiirish
    Може би всяко тяло реагира различно на упражненията и диетите, но лично аз успях да отслабна (макар че не беше предвидено като диета) със мюсли. Хапвам през деня по 2 пъти мюсли с кисело мляко, а вечер си ям нормално със хляб, сладичко и т.н., честно да ти кажа нямам особено много движение, особено сега като е кофти времето. За месец свалих 4 килограма и това при положение, че вечер не съм спирала сладкото и тестяното, нито газираното или пърженото. Опитай по моя начин като ограничиш горе изброените неща. Не гарантирам ефект, просто при мен го имаше Колкото до антицелулитните масажи не смятам, че имаш нужда. На колко си?! 14-15-16?! На тази възраст е много относително какво разбираш под целулит! Не се подлагай на това.

За две седмци НЕ може да се забележи резултат Продължавай с диетата, не се лишавай от всичко, защото организма има своите нужди. Яж по няколко пъти на ден, но по малко и продължавай с упражненията.

На 19 съм
    Може би ми се е превърнало във фикс идея Мюсли и аз си хапвам доста, но гледам да ограничавам сладкото.

Повече от фен
    каква е тази диета?
    Това е най-страхотната диета ! Храниш се колкото и когато пжелаеш и слабееш, тайната е в това, че за да освои белтъчините организмат израсходва много калорий, а поема малко, така че колкото повече ядеш толкова повече слабееш !
    Първата седмица на диетата може да ядеш пилешко, пуешко,говеждо, яйца, кисело мляко 0.1 процента масленост, "плодово" мляко ( в кофичка кисело мляко сипваш малко разтворимо прахче СТЕП, не ТАНГ, защото в Танг има захар), ТРИЦИ, задължително яж овесени трици с кисело или прясно мляко, те са безвкусни, но са много полезни !

Втората седмица ядеш същото + салата (краставици,домати,зеле,лук ... каквото ти дойде на ум без цвекло и моркови) салатата може да се прави с зехтин, но по съдържание на калорий е същото като олио така че според мен е по-добре салатата да е само с сол.

Така редуваш първата и втората седмица докато свалиш желаните килограми ( ако са само 6 може просто да изкараш първата, втората и да продължиш с периода на задъвжане на килограмите ) .

Този сайт ми помогна много http://pier-diukan.hit.bg/ .
    Да добавя само, че можеш да пиеш кола лайт в промишлени количества, също има десерти за диабетици "синеморец", които са с изкуствен подсладител и са позволени ( вкусни са )

Обичам тази диета
    Имам приятелка, която имаше проблем като моя но качи много килограми беше 72 свали цели 13 килограма ( от нея научих за диетата ), тя обаче беше накарала цялото си семейство да са на тази диета ( тя, мака й, баща й и сестра й ) отслабнаха наистиа много !

Препоръчвам я на всеки, който иска да отслабне !

^но е много вредна..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    ^но е много вредна..
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!! Диетата е вредна ако се приамат под 80 грама белтъчини на ден ! Също и ако имаш проблеми с черният дроб.... но не вярвам на млад човек като момичето тук да му има нещо

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Какво повече може да се направи?!
    Че ти изброи хиляди процедури и диети..
    просто СПОРТУВАЙ ПОВЕЧЕ,и НЕ СЕ ТЪПЧИ с тестени изделия.. и много сладко!
    Не е нужно да се лишаваш от нищо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си