Резерви към социализма и аз имам, но във всяка една политика го има, след като водачът на Германия от 1933 година успява да съчетаие доста полезна социална политика с националната. Неговата национална политика не е била особено расистка, между другото, повече е наблягала на икономиката и не се е стигало толкова до национализация, както и много от крайните националисти днес не са толкова впрегнати да се стига до твърде голяма национализация, защото това си е чист комунизъм, да, но задължително трябва да има процент държавни предприятия. Ако погледнем по-реално на нещата и се сложат хора отговарящи на постовете си - може да се забележи прираст на купената Българска стока, отделно цените ще паднат, което е добре за потребителя. Това са неща тествани върху икономиката на страните и със сигурност действат, но за пореден път ще кажа:
Педерастите горе не гледат дали на нас ни е добре, а дали те лапат паричките... Има ли смисъл повече да говорим по темата, смятам всички ще се съгласите?

Относно национализъм и социализъм без расизъм е добра политика спрямо държави като САЩ, където по принцип IQ-то на белите е сходно с това на майнуяците там. Горките американци се напъват яко, ама постигат що-годе колкото негрите там. И сега някой ще ми каже друго: "Че какво лошо има в това някой да постигне колкото един негър, да не би да се принизява", а аз ще му отговоря така: "Не, когато си американец не се принизяваш, напротив."

Другото което е. В държави като България, Русия, Германия - вече се забелязва доста рязък спад на интелигентността. Все повече и повече младото поколение загива, и за съжаление това не е само тук. Целта на ония гадове е да направят роби всички от малки, за да живеят с мисълта, че не са нищо повече от останалите и всички са равни, което си е чиста крайна форма от тяхна страна, против която пък глобалистите се борят уж... оО Както и да е, да не стигаме до там.

Социална политика с национализъм се изрязава в пример: мъж и жена от народността в държавата си създават семейство и дете, което държавата подпомага с безплатно обучение до 18 годишна възраст, здравни осигуровки и т.н., и т.н. При брак с чужденец/чужденка тези неща липсват. И нека да вмъкна, че това не е расизъм, не е дискриминация, не е там глупостите, които са си измислили да се направят на жертвите и да придзвикат жал у обикновенния заблуден човек. Т.е. да се уточним - расизъм би било да се забрани брак с чужденец, което в общи линии не би трябвало да се прави, защото всяка политика трябва да дава свобода на избор, но и в същото време трябва да възпитава ценности, които днес изкуствено се замаскарява, че биват налагани, но много добре виждам за какво става въпрос. И всеки човек, който има ценности ще осъзнае, че трябва да запази рода и народа си си, което естествено важи негъра да запази своето племе, българина своя народ и т.н.

Айде, стига съм се обяснявал, че пак ще трябва да си топля филийките... xD