.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Супер фен Аватара на Zaharinka

Не се задържам

Станат ли около 26-28 дни от както съм с даден човек и край всичко свършва,не мога да си го обясня.Защо поягодите не се задържам с някое момче дълго време...Винаги намирам причина поради,която даденият човек е сгафил,мен не ме е изкефило,и айде пътя.
    Най-дългата ми връзка 5 месеца това говори само лоши неща

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Добре бе,за какво ти е да се 'задържаш' .. чакай,ще се омъжиш и ще се задържиш.Има още хляб да ядеш

Супер фен Аватара на AlokiNn

Re: Не се задържам

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Станат ли около 26-28 дни от както съм с даден човек и край всичко свършва,не мога да си го обясня.Защо поягодите не се задържам с някое момче дълго време...Винаги намирам причина поради,която даденият човек е сгафил,мен не ме е изкефило,и айде пътя.
    Зависи на колко години си

На 16 години съм,ама като се замислих днес и установих този факт се сдухах...Абе аз не бързам да се омъжвам,но си е друго като си имам котенце за гушкане.Ох,че гадно..

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Зависи на колко години си
    Съгласна
    П.П.Защо си смени аватара.Бебето беше толкова якоо >.<
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    26-28 дни... ти като месечен цикъл ги сменяш...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    26-28 дни... ти като месечен цикъл ги сменяш...
    Може да си има календарче и да си брой колко дни остават докато дойде заветният ден на късането xD
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Е правя почивка от по 7 дни за следващия
    Не ги хващам един след друг,има накакъв период от време през,които съм сама,и после историята се повтаря

Супер фен Аватара на AlokiNn
    AraBella Всичко е по-хубаво от това
    По темата изчакай малко.. може да си сама 1-2 месеца но си заслужава

Абе аз уж до днес бях с един ама му казах,че не искам да сме заедно вече,понеже не ми обръща никакво внимание,всичко става само на думи,а действията се загубили някъде по пътя.Говорихме всичко нали добре ама не...

Няма какво да те очудва, сменяш ги като носни кърпички един вид, защото си леко момиче. Да, права си, че това не говори хубаво за теб. А ти дори не казваш дали искаш по-дълги връзки, а се чудиш дали е нормално. Ми нормално е, да. От теб си зависи какво искаш, като искаш да късаш - късай! Толкуз по несъществения ти проблем.

Да искам дълга връзка,но никога не ми се получава поради редица фактори...Ностни кърпички-да,да,изясних,че не скачам веднага на следващия,който ми се усмихне...
    Идеята беше в това да споделите как аджеба се задържате с човека до себе си как,когато сгафи по-сериозно му прощавате.Разбран човек съм,но има една граница на търпението и компромиса,която нз как всички с които съм била я прекрачват...

Не се задържаш или не те задържат, разлика има? Едно е всеки път да си избираш идиот, друго е просто да те е страх от обвързване, без да искаш да си го признаеш? За тия 26-28 дни, до секс стигате ли, да не би да имаш някакви прекалено високи очаквания там?

офф .. и аз съм така , не се получава да имам сериозна връзка , най - дългата ми е 5 месеца и към края вече си беше мъкаа .. мъкаааа , голяяяяяма мъка . Искам сериозна връзка , да имам човек до себе си , който да ме подкрепя , но подяволите не ставааа бе къде е проблема

Цитирай Първоначално написано от fflorinaa
    офф .. и аз съм така , не се получава да имам сериозна връзка , най - дългата ми е 5 месеца и към края вече си беше мъкаа .. мъкаааа , голяяяяяма мъка . Искам сериозна връзка , да имам човек до себе си , който да ме подкрепя , но подяволите не ставааа бе къде е проблема
    И аз това се питам, пуснах тази тема преди време, дано намериш нещо полезно и ти.

е да , ама виж - от никъде не получаваме логичен отговор абе да знаеш от момчетата ще е ..

Цитирай Първоначално написано от fflorinaa
    е да , ама виж - от никъде не получаваме логичен отговор абе да знаеш от момчетата ще е ..
    От двете страни е проблема, не си нито само ти, нито само те виновни, просто избирай по-внимателно...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Правилно.

Добре ще е момчетата да се учат от теб. Иначе хемороиди.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Какво за теб е да сгафи някой?

Стигам до извода, че се мислиш за много велика, като ти чета коментарите. Обичам да чукам такива но само толкова..

За какво ти е сериозна връзка? Само ядове и губене на време. Ходи по купончета лапай чурки и си живей живота.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    намери си хоби...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен
    ами моята най- дълга връзка е 3 седмици, така че.. но проблема при мен е, че момчетата винаги се оказват пълни идиоти. не ми се обяснява с подробности, но като казвам ПЪЛНИ, точно това имам предвид. предполагам, че и при теб проблема е в момчетата. не се коси, все някога отнякъде би трябвало да се появи свестен, а дотогва просто се забавлявай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ами моята най- дълга връзка е 3 седмици, така че..
    Яко, майна.
    ми кво да направя, просто така се получава.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    не се сдържах... и ти кликнах на подписа..

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ГОРЕ ГОРЕ ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТАААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА

Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове