- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се задържам
Станат ли около 26-28 дни от както съм с даден човек и край всичко свършва,не мога да си го обясня.Защо поягодите не се задържам с някое момче дълго време...Винаги намирам причина поради,която даденият човек е сгафил,мен не ме е изкефило,и айде пътя.
Най-дългата ми връзка 5 месеца това говори само лоши неща![]()
Добре бе,за какво ти е да се 'задържаш' .. чакай,ще се омъжиш и ще се задържиш.Има още хляб да ядеш![]()
Зависи на колко години сиПървоначално написано от Zaharinka
![]()
На 16 години съм,ама като се замислих днес и установих този факт се сдухах...Абе аз не бързам да се омъжвам,но си е друго като си имам котенце за гушкане.Ох,че гадно..![]()
СъгласнаПървоначално написано от AlokiNn
П.П.Защо си смени аватара.Бебето беше толкова якоо >.<
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
26-28 дни... ти като месечен цикъл ги сменяш...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може да си има календарче и да си брой колко дни остават докато дойде заветният ден на късането xDПървоначално написано от LadyDi
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Е правя почивка от по 7 дни за следващия![]()
Не ги хващам един след друг,има накакъв период от време през,които съм сама,и после историята се повтаря![]()
AraBella Всичко е по-хубаво от това
По темата изчакай малко.. може да си сама 1-2 месеца но си заслужава![]()
Абе аз уж до днес бях с един ама му казах,че не искам да сме заедно вече,понеже не ми обръща никакво внимание,всичко става само на думи,а действията се загубили някъде по пътя.Говорихме всичко нали добре ама не...
Няма какво да те очудва, сменяш ги като носни кърпички един вид, защото си леко момиче. Да, права си, че това не говори хубаво за теб. А ти дори не казваш дали искаш по-дълги връзки, а се чудиш дали е нормално. Ми нормално е, да. От теб си зависи какво искаш, като искаш да късаш - късай! Толкуз по несъществения ти проблем.
Да искам дълга връзка,но никога не ми се получава поради редица фактори...Ностни кърпички-да,да,изясних,че не скачам веднага на следващия,който ми се усмихне...
Идеята беше в това да споделите как аджеба се задържате с човека до себе си как,когато сгафи по-сериозно му прощавате.Разбран човек съм,но има една граница на търпението и компромиса,която нз как всички с които съм била я прекрачват...
Не се задържаш или не те задържат, разлика има? Едно е всеки път да си избираш идиот, друго е просто да те е страх от обвързване, без да искаш да си го признаеш? За тия 26-28 дни, до секс стигате ли, да не би да имаш някакви прекалено високи очаквания там?
офф .. и аз съм така , не се получава да имам сериозна връзка , най - дългата ми е 5 месеца и към края вече си беше мъкаа .. мъкаааа , голяяяяяма мъка . Искам сериозна връзка , да имам човек до себе си , който да ме подкрепя , но подяволите не ставааа бекъде е проблема
![]()
И аз това се питам, пуснах тази тема преди време, дано намериш нещо полезно и ти.Първоначално написано от fflorinaa
![]()
е да , ама виж - от никъде не получаваме логичен отговорабе да знаеш от момчетата ще е ..
![]()
От двете страни е проблема, не си нито само ти, нито само те виновни, просто избирай по-внимателно...Първоначално написано от fflorinaa
Правилно.
Добре ще е момчетата да се учат от теб. Иначе хемороиди.
:P
Какво за теб е да сгафи някой?Първоначално написано от Zaharinka
Стигам до извода, че се мислиш за много велика, като ти чета коментарите. Обичам да чукам такивано само толкова..
За какво ти е сериозна връзка? Само ядове и губене на време. Ходи по купончета лапай чурки и си живей живота.
намери си хоби...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ами моята най- дълга връзка е 3 седмици, така че.. но проблема при мен е, че момчетата винаги се оказват пълни идиоти. не ми се обяснява с подробности, но като казвам ПЪЛНИ, точно това имам предвид. предполагам, че и при теб проблема е в момчетата. не се коси, все някога отнякъде би трябвало да се появи свестен, а дотогва просто се забавлявай.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Chameleon
ми кво да направя, просто така се получава.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не се сдържах... и ти кликнах на подписа..Първоначално написано от Chameleon
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ГОРЕ ГОРЕ ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТАААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()