- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се задържам
Не си попаднала на човека, който да ти завърти наистина главата.
И това ще стане!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
мен ако питаш - не се хвърляй от връзка във връзка. остани сама за по-дълго време, огледай се около себе си и най-важното - вгледай се вътре в себе си. помисли: какво не ти е харесало във всяка една от тези връзки, еднакви чувства ли си изпитвала към всички тези момчета и евентуално потърси нещо различно. предполагам, че сценариите ти са нещо от сорта на "запознаваме се - изглежда готин - мляс-мляс 2-3 дни по късно". не бързай, ако търсиш човек за сериозна връзка. първо трябва да опознаеш този човек добре, да си имате доверие, да държите един на друг, да зачитате чувствата си и т.н. за начало просто остани малко по-дълго време сама от обикновенното.Първоначално написано от Zaharinka
ае ш'ти стискам палци на ръце, на крака и един отзад дажеда се поосъзнаеш малко, да научиш какво искаш и да не се увисваш на врата на всеки втори, щото искаш да изпиташ любовта, ама хайде, де, то така не става
![]()
![]()
ооо, да, yes бе, пак само момчетата виновниПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
виж сега, уважаема госпожице, как аз виждам нещата
че момчета не сме цветя за мирисане - може и да не сме. ама като сме такива олигофрени, зашо се хващате с нас да ви питам. пък и преди да седнеш да се оплакваш, че ти били къси връзките, защото момчето било задник, ами който наистина е поне малко зрял, първо би опознал човека, а чак след това да опита нещо с него. ние момчетата може да сме си идиоти по принцип, ама не сме виновни, че си избирате идиоти.
![]()
![]()
REGGAE BOOM <3
Ама вие всичките как пък веднага обвинихте момчетата.Според мен не са само те виновни,даже може изобщо да не са виновни.Те ли ви късат или вие тях?Ако е второто значи проблемът е във вас.Не може постоянно да попадате на неправилните хора.Все един от всичките ще става.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
хехе леко момиче не мисля че я прави... просто преди да тръгнеш с някой отдели повече време да го опознаеш .. така сама ще прецениш дали искаш да си с него или не и няма да се налага това краткотрайно ходенеПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Първоначално написано от Zaharinka
![]()
и аз съм така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз съм така,не се притеснявай.
Брях,брях
Разбрах,че не съм единствена иее![]()
За мен гаф е когато след поредния компромис от моя страна,той продължава да прави същото тъпо нещо.Примерно вече бившият ми,в началото всичко добре после,когато исках да се видим той все се покриваше после изкачаше със супер важното извинение,първите 3,4 пъти си викам хубаво случва се хора сме,но вчера когато го помолих да ми отдели само 1 час да сме заедно,той дори не благоволи да ми каже,че няма да може ами и въобще нито се обади нито нищо.В този момент реших,че това е краят.Бях 5 месеца сама преди него.И сега пак съм сама,каква съдба.
Спри да търсиш вината в тях, а я потърси в себе си .. не им търси кусури и за какво да се хванеш, за да ги зарежеш ...Преди да тръгнеш с тях ги опознай малко повече, за да не разбираш, че след месец са еди какви си ..
Ако тръгваш с някой го приеми и с лошите му качества не може да е идеален .. НЯМА идеални хора ..
Ако тия неща ги направиш може би ще се удължи времето, за което си с тях ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мразя теееееееееееее ... мразя теееееее ... и аз цъкнах!!!!Първоначално написано от Chameleon
![]()
Priceless .. <3
аз ли4но не мисля 4е имаш кой знае какъв проблем.. но ако държиш да намериш проблема ..той е в тебе![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Когато попаднеш на подходящия за теб човек,тогава ще имаш и дълга връзка.
и азПървоначално написано от Chameleon
как може да е толкова ужасно .. спука ми тъпанчетата..
Т'ва няма да те спаси ако те видя някъде ..Първоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
Ужасен сиии ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Когато се влюбиш всичко ще е по-различно.Първоначално написано от Zaharinka
И аз .. отвръщам на флиртовете .. ама само тва .. а пък като се влюбя в някой от лош на три пъти по- лош падам![]()
.. кво да се праи ..
![]()
![]()
![]()
![]()
кви ягоди бе?
За дребни неща ли късате? Ами ако искаш да се задържиш постарай се малко, а не погледнал някоя и адйде..![]()
Някой от вас тука да се сети,че не трябва да започваш връзка с някого просто,ей така-за спорта?! Мацка,ти явно не чакаш голямото влюбване,ами тръгваш с някой,който само те привлича без чувства и други дивотии-като мене.Права ли съм?То и аз се дразня на такива
Но човекът,който наистина обичам.. не намирам никакви лоши черти в характера му
![]()
+++Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
еми не ги късай толкова лесно де.прави компромиси,пък може и да продължат по-дълго![]()