.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Трайно изправяне

Мисля да се подложа на трайно изправяне,но се чудя дали ще съм алергична към този препарат с който ще ме изправят,понеже имам алергия към боята,къната за коса?

Мега фен Аватара на vagarious
    Я по-добре недей да се чудиш, че иначе ще останеш без коса!Недей с трайно изправяне или къдрене.Няма абсолютно никакъв смисъл.

Не ви питам дали да се изправям,това съм го решила.Друг ми беше въпроса!

Мега фен Аватара на vagarious
    Апф..като си толкова отворена, се оправяй сама!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    И ние с вълшебната топка и завършеното образование по медицина веднага ще ти кажем. . и кво като си алергична от боята. . то да не е всичко едакъв състава. . прочети състава току виж и сама разгадаеш мистерията на чудесата. . тсс аман от такива като тебе. . хем искат съвет хем отворени та не го приемат. . айде следващата тема от теб предчувствам е ще е с какво да си оправя косата. . помогнете съсипа се ама карай. . виж състава и ще разбереш ;xx
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

sex da ima momi4etaaa :}

Град
    NYC
    ^ що пък секс

По-спокойно бе момиченца,не съм ви изяла хляба.Който не знае отговора на въпроса ми,моля да не пише!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Тряа да си направиш тест, за да видиш дали не си алергична към препарата, иначе е рисковано..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

F_CK_all_I_need_is_U да,аз теста ще го направя,но съм чела че при някои на теста няма проблем,а след това получават алергия много кофти,ако стане така и при мен.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Какъв е този препарат?За първи път чувам...

Град
    down the rainy hills
    Ние пък откъде да знаем дали си алергична ?

RochelleSpears представи си,че някой случайно има проблем като моя и случайно е решил да се изправи трайно.Такъв човек търся тук,но явно няма.

Цитирай Първоначално написано от dobrataloshata
    Не ви питам дали да се изправям,това съм го решила.Друг ми беше въпроса!
    Тъпа ли си? Какво се отваряш...? Виж първо какви въпроси задаваш...

Град
    NYC
    Ох да знаеш всички сме като теб алергичниот бои и сме решили да се изправяме. .ти си е*ати . . с извинения отиди направи си теста и ще видиш. . след акто вече си го решила и не искаш съвет кво ти пука дали няма да стане така ей. . и не не си ми изяла хляба момиченце. . на майка си и баща си го ядеш

Препарата с който косите се изправят трайно или се къдрят трайно е къдрин. Това е много силен препарат и е съвсем нормално да предизвика алергия, затова примерно отиди при фризьорката, която мислиш да те изправи помоли я да ти мацне малко от препарата по китката и изчакай до следващия ден... Поне така бих постъпила аз! А колкото до това, че при теста нямало признаци за алергия, а след това се били появявали го чувам за първи път и не ми се вярва да е истина
    Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от sugababe6
    Препарата с който косите се изправят трайно или се къдрят трайно е къдрин. Това е много силен препарат и е съвсем нормално да предизвика алергия, затова примерно отиди при фризьорката, която мислиш да те изправи помоли я да ти мацне малко от препарата по китката и изчакай до следващия ден... Поне така бих постъпила аз! А колкото до това, че при теста нямало признаци за алергия, а след това се били появявали го чувам за първи път и не ми се вярва да е истина
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си