- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефикасна диета!!!
Здравейте изкам да ми препоръчате някаква диета с която се отслабва бързо.И моля без тъпи коментари и лекций относно това че диетите са вредни или че ще си върна килограмите след това,че най-много да си докарам хранително разтройство и тн.сама със си преценила такаи аз си нося отговорността.и ако може нещо за намаляване на апетит.Благодаря за отделеното от вас време!!!![]()
Ами има мн др такива диети.. вземи прочети нещо не мързелувай.
По темата 90 дневната диета.. точковата диета и диетата на пиер дюкан за най-ефикасни
90 dnewnata nqmam wreme da si praq specialno hrana wseki den ami kakwoto e nagotweno am to4kowata ne se otslabwa tolkowa byrzo a taq na diukan 10 dena bez zelen4ucii ne moga a meseci bez plodove sy6ti mn e tejkaПървоначално написано от roshlichka
![]()
Хем да не си приготвяш ти, хем да е от готвеното.Не става така, мой човек.Мислиш ли, че с глад и само с готвеното на мама се отслабва!?Мне мисля.Иначе за диетите - казаха ти ги по-нагоре.А ако не те устройват, поразрови се малко в нет-а.Стига вече всичко на готово.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Пускаш сума ти теми и всяка е от другата все по-безмислена. Какви ти диети на 12(макс 13)? Вдигаш си дупето от стола и вместо да събираш домашен прах, задръствайки форума с глупави теми, отиваш да тичаш около блока.![]()
Заповядай дано са ти от полза http://www.bb-team.org/diets/
Vin diesel RULZZZZ
Обичам го този сайт, има статии за всичко. Жалко, че малко хора се хващат да ги четат (Първоначално написано от youloveme
признавам, и мен понякога ме мързи, но поне от време на време се хващам)
Ами аз всичко което постигнах е със съвети от там така че сайта е супер !!!!!!![]()
Vin diesel RULZZZZ
бе стига с тея диети.. няма ефикасна диета ... като я спре6 си ка4ва6 вси4ко.. ходи тренирай .. на фитнес.. така 6те отслабне6![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
аз спортувам ама не става може да се стегнеш ама да отслабнеш не става или поне при мен не действа![]()
В интернет има сигурно 200 диети ако не и повече..не може ли просто в смотаното гугъл да напишеш диета или как да отслабнем бързо и ефикасно..толкова ли е сложно бе...пускате теми без да мислите..ебаси![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Има 1000 теми за "диетите" - влез в тях и прочети
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Японско чудо 1 и 2 са доста добри ...
За месец,може да свалиш и 15 кг. , но е хубаво да правиш и някакви упражнения,че да не ти се преебе кожата...
Една приятелка ги беше съчетала с някакви упражнения...мисля,че на Сидни,май бяха и беше отслабнала адски много.Не можах да я позная.
Аз с Японско чудо 1 съм сваляла 4 кг. за една седмица,а и не правих упражнения..
Знам , че заленият чай много помага за потискане на апетита
така....значи...ако искаш да отслабнеш ефикасно караш го на чай,кафе (без мн захар или подсладител),плодове(и то не много),супи,кисело и прясно мляко...много е ефективно, но не е определено качествена диета....просто си смъкваш килограмите за отрицателно време, а после като почнеш да се храниш с малко по-калорична храна се пулиш защо качих
![]()
![]()
.....една еднократна диетка ти казвам веднага и с нея се сваля килограм за 1 ден....приготвяш си ориз (варен,без мн сол и с малко подправки) и него ден ядеш само ориз (като сътветно си го порционираш)...това спомага организмът ти да отдели излишното количество вода....иначе каза че спортуваш и не помагало....това са глупости...ако си някаква мудна мн ясно че няма да помага....тренировката трябва да е интензивна и без големи прекъсвания...и след трен поне до 30-40 мин трябва да хапнеш....защото едно,че организмът ти се възстановява....второ (и по-важно) че храната се усвоява до 5-6 пъти по добре от нормалното....иначе под път и над път има хиляда вида диети,но ако сама не се настроиш психически,че искаш да отслабнеш няма как да стане....вс от главата започва....пък и като крайна мярка има си хапчета специални....ел-карнитин който гори калориите и т.н. мн неща има които могат да ти бъдат в помощ....