- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 4erveni to4ici sled epilaciq
Kakvo da izpolzvam za da ne mi izlizat 4erveni petna po krakata sled epilaciq.Ot mojebi 2 god izpolzvam epilator i misleh 4e kojata mi 6te svikne i nqma da se polu4avat takiva 4erveni to4ici,ama ne...
Predi se mahaha malko sled izpolzvaneto na epilatora,no posle stanaha po-traini tezi petna
posuvetvai se s lekar mpoje kojata prosto da ti e mn 4uvstvitelna za6toto i na men mi izlizat no kato si epiliram intimnite 4asti zavsiis ot koajat uspeh
мм аз нз начин,то почти на секи му се получават просто ги изчаквай те и без туй не седят супер мноо време![]()
Деазнам...мажи ги с крем някакъв,може и да ти мине![]()
Това е напълно нормално. Може би трябва да си вземеш някое кремче, което е специално за след епилация. Такова, каквото слагат след коло маска. Това може да е и "Baby Oil", просто нещо, което да ти успокои кожата.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Normalno e da ti izlizat 4erveni to4ki sled epilaciq.Tova za visi ot 4ustvitelnosta na kojata.Suvate mi e predi da po4ne6 da simaha6 kosmite za vzeme6 topul du6,po tozi na4in obezkosmqvaneto stava po lesno i ne boli 4ak tolkova.I v nikukav slu4ai ne se maji s krem preti ili sled tova blizo 1-2 4asa za6toto taka 6te ti se poqvat o6te pove4e 4erveni to4ki
ами кожата ти няма да свикне щото косъма се отскубва от луковицата всеки път и е нормално да се раздразни мястото...както казаха по-горе мажи се след това с някъв лосион за тяло или крем...Първоначално написано от Leonka
а ако ще си показваш епилираните части,по-добре се обезкосмявай един ден по-рано за да се махнат въпросните червени точки...![]()
иначе и аз използвам епилатор,но не ми се появяват кой знае колко много такива точици...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ми и аз имам същия проблем и езна приятелка ми препоръча да си купя едно мляко за тяро за след епилация на "lycia",тя много го хвали дано да има ефект.![]()
аз се мажа с някакъв крем,ама по-мазен такъв и след има няма 10-15 минутки всичко е ОК![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
[/b]
Amm znachi kogato si vzeh noviq epilator roventa pishesheredi epilaciq krakata se polivat s hladka voda,za da se otvorqt porite(sreshtu tochici),a sled epilaciq s mokra karpa se otstranqva martvata koja i sled tova se namazvat s krem.Dano tova ti pomogne pone malko,shtoto pri mene deistva.Uspeh!
![]()
И аз така правяПървоначално написано от California
![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
алоо,, kotetokateto сляпа ли си,не виждаш ли датата?
Какво само се ровите из стари теми...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Мила .. невъзможно е ! При всеки е така , все пак това е КОЖА !![]()
с тея стари теми ми бърkате отзаде .. с извинение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()