- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да те мразя!
Здравейте! Аз бях с Георги година и половина. Преди това имахме вековна история, около 5 години той плътно беше в живота ми, обичахме се. Той ме обожаваше и аз него. Преборихме се с всичко и бяхме най-накрая заедно! Беше съвършено, но просто умря. Постоянно бях в депресия с него, подтискаше ме, изтъкваше се на мой гръб, не спираше да се сравнява с мен, да се състезава. Бях забравила да се усмихвам. Най-трудното решение в живота ми беше да го оставя, плаках със седмици, защото ме болеше и защото него го болеше. Той каза, че щом не можем да бъдем заедно умира за мен и никоа повече няма да го видя. Така и стана, мина месец. И днес случайно виждам снимка на една моя приятелка с него в един сайт. Целуват се. Тъкмо се бях съвзела и сега това. Той ми писа скоро с единствената цел да ме нарани, той обожава да ме наранява. И сега го направи отново. Моля ви, кажете ми как да продължа. Искам да го мразя, но толкова го обичам. Дори не по онзи начин, обичам го като приятел. Липсва ми непрестанно и знам че не го заслужава, но той беше най-добрият ми приятел, беше най-голямата ми любов. Обсъждахме бъдещето си заедно и сега, когато го видях с друга нещо в мен умря. Помогнете ми да го намразя, помогнете ми да го забравя...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive